İbrahimli spor merkezi bir ilke daha imza attı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İbrahimli spor merkezi bir ilke daha imza attı
Abone ol
Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında 3x3 Basketbol Turnuvası düzenlendi. Gaziantep’te okul sporları formatında ilk kez düzenlenen organizasyona, erkekler ve kızlar kategorisinde 23 farklı okuldan 100’ün üzerinde lisanslı sporcu katıldı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri kapsamında düzenlenen geleneksel spor organizasyonlarına bir yenisini daha ekleyen Şehitkamil Belediyesi, İbrahimli Spor Merkezi’nde potanın yıldızlarını ağırladı. Son zamanlarda çocuklar ve gençler tarafından büyük ilgi gören 3x3 basketbol müsabakaları için özel bir hazırlığın yapıldığı tesiste basketbolcular, uzun bir aradan sonra resmi bir müsabakada arkadaşlarıyla buluşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadılar.

“Çanakkale Ruhumda Var” sloganıyla basketbol, satranç ve yüzme branşlarında gerçekleştirilen spor organizasyonlarında genç sporculara, Çanakkale ruhunu aşılayan Şehitkamil Belediyesi, branşa özgü spor malzemesi armağanlarıyla da şampiyonları mutlu etti.

HER ANLAMIYLA ÖZEL BİR ORGANİZASYON

Geleneksel Çanakkale Zaferi 3x3 Basketbol Turnuvası’na, kız ve erkek takımlarıyla katılan Özel SANKO Okulları Beden Eğitimi Öğretmeni Ahmet Süral, müsabakalar esnasında yaptığı değerlendirmede Şehitkamil Belediyesi tarafından her anlamıyla özel bir organizasyonun daha gerçekleştirildiğini ifade etti. Beden Eğitimi Öğretmeni Süral, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 3x3 Basketbol Turnuvası, bizler için her anlamıyla çok özel. Bir yandan yaşadığımız deprem afetinin ardından öğrencilerimizin günlük sosyal yaşamlarına adaptasyonlarının hızlanmasına, bir diğer yandan ise gençlerimizin ecdadın Çanakkale'de ortaya koymuş oldukları büyük kahramanlığı bir kez daha hatırlamalarına vesile olan bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese şahsım ve sporcularımız adına çok teşekkür ediyorum. Bugün, forma renkleri ayrı olsa da tüm takımlarımız ortak bir ruhla buradalar. Ümit ediyorum ki bundan sonraki süreçte sağlık, huzur ve başarı dolu spor müsabakalarında birlikte olmaya devam ederiz.”

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Boyundaki şişlikler kanser belirtisi olabilirÖnceki Haber

Boyundaki şişlikler kanser belirtisi ola...

305 müdahale olumlu sonuçlandıSonraki Haber

305 müdahale olumlu sonuçlandı

Yorum Yazın

Gaziantep İçin Kritik Proje Gecikti: CHP’li Meriç Meclis’te Sordu
Gaziantep'te ‘hırsızlık çetesi' çökertildi: 6 gözaltı
Gaziantep’te Korku Dolu Anlar: Şarampole Uçan Otomobil Alev Aldı
Gaziantep'te 2 gündür yoğun sis etkili oluyor
Gaziantep İl Müftülüğündeki Bekleyiş Sona Erdi
Haber alınamıyordu: Gaziantep'te acı ölüm!
Gaziantep Organize’de Yürekler Ağıza Geldi
Gaziantep'te zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı
Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü
Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
Gaziantep'te araba küle döndü
Gaziantep’te yangın faciası: Seyirci kalan mahalle
Gaziantep’te fabrika yangını: 2 kişi yaralandı
Aman Dikkat: Aç kalan tilki Gaziantep sokaklarında
Gaziantep’te Namus Cinayeti Davasında Karar: Baba ve Oğula Hapis
Feci Kazanın Ardından Otoyolda Trafik Normalleşiyor
Gaziantep’te Ramazan Öncesi Gıda Fiyatlarına Yakın Takip