Arkadaşını öldürdü, gömdü, üç yıl boyunca emekli maaşını çekti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Arkadaşını öldürdü, gömdü, üç yıl boyunca emekli maaşını çekti
Abone ol
Aydın'da 4 yıldır kayıp olarak aranan Mehmet Akkan'ı arkadaşının öldürdüğü ortaya çıktı. Buharkent ilçesindeki evinden ayrıldıktan sonra bir daha izine rastlanmayan Akkan'ın Denizli'deki arkadaşı O.Ç. tarafından sopayla başına vurularak öldürüldükten sonra gömüldüğü, O.Ç.'nin üç yıl boyunca öldürdüğü arkadaşının emekli maaşını bankadan çektiği öğrenildi. Polis, katil zanlısını ATM kamerasından tespit ederek yakaladı.

Özel ekip kuruldu
Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Müdürlüğü ekipleri, 2021 yılında ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Mehmet Akkan dosyası için özel ekip kurarak, çalışma başlattı.

Kayıp ihbarının ardından maaşının çekildiği tespit edildi
Edinilen bilgiye göre, eşinden ayrı yaşadığı öğrenilen Mehmet Akkan'ın son olarak Denizli'de olduğu bilgisi üzerine ekipler, emekli maaşının çekilip çekilmediğine ilişkin bankadan bilgi istedi. Akkan'ın emekli maaşının 2019-2022 yılları arasında düzenli olarak çekildiğinin belirlenmesinin ardından paranın çekildiği ATM'lerdeki güvenlik kameraları incelemeye alındı. Görüntüleri aileye izleten ekipler, parayı çekenin Akkan olmadığını belirledi. Yapılan çalışmada parayı çeken şahsın O.Ç. olduğu tespit edildi. Kayıp olan Mehmet Akkan'la bir süre aynı pansiyonda kaldığı öğrenilen O.Ç., ekiplerin çalışması sonucu Denizli'nin Honaz ilçesinde gözaltına alındı.

Akkan'ı öldürdüğünü itiraf etti
Zanlı O.Ç. ifadesinde, arkadaşı E.Ç. ve Mehmet Akkan ile Honaz'ın Sapaca Mahallesi'ndeki kırsal alanda alkol aldıklarını, önceden husumet beslediği için Akkan'ın kafasına sopayla vurarak öldürdüğünü, daha sonra E.Ç.'nin de yardımıyla cesedi ormanlık alanda kazdıkları çukura gömdüklerini anlattı.

Gömüldüğü yerde kafatası bulundu
Katil zanlısının, Akkan'ı gömdüğü yeri tarif etmesinin ardından bölgede yapılan kazıda kafatası, insan kemikleri ve Akkan'a ait kıyafetler bulundu. Ekipler olayla ilgisi bulunan E.Ç. ve olayla ilgili bilgileri olduğu iddia edilen 2 kişiyi daha gözaltına aldı.

Adliyeye sevk edildiler
O.Ç. ile birlikte gözaltına alınan 4 şüpheli işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden O.Ç. ve E.Ç. tutuklanırken, diğer kişiler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak:İHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN
Karkamış bir ilke imza attıÖnceki Haber

Karkamış bir ilke imza attı

Tıbbi Malpraktis Nedir?Sonraki Haber

Tıbbi Malpraktis Nedir?

Yorum Yazın

Gaziantep'te "olmaz" dedirten olay: Yaşlı kadını ecelle cebelleşiyor 
AVM üstünde şoke eden olay!
Şehitkamil’de Çocuk Şenliği başlıyor
Gaziantep'te 31 Temmuz'da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep’te akıl almaz olay: Tramvayın önüne atladı
Gaziantep’te yangın: 2 kişi yaralandı 
Gaziantep’te trafik kazaları: Yunus Polisi yaralandı
GASİD’den Mesleki Eğitime Güçlü Destek
GTO’nun Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Genişletilmiş Olarak Yapıldı
Gaziantep–Nizip Karayolu Uluyatır Kavşağı'nda Kaza: 4 Kişi Yaralandı
Gaziantep'te orman yangını: Müdahale sürüyor 
Antep Fıstığı Lisanslı Depo Yeni Hasat Sezonuna Hazır
Gaziantep Büyükşehir geçmişi geleceğe taşıyor
Gaziantep'te orman yangını: Ekiplerin müdahalesi sürüyor
Tahmazoğlu: "Gençlerimizin her adımında yanlarındayız"
DEİK/Türkiye-Irak Yuvarlak Masa Toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi
Öztürkmen Ailesinin Acı Günü: Salih Öztürkmen Hayatını Kaybetti
Gaziantep'te orman yangını
NTO’da T.C. Sağlık Bakanlığı Onaylı İlk Yardım Eğitimi Tamamlandı
MHP Gaziantep'te Gönülleri Buluşturan Anlamlı Program: Engelleri Dayanışma Aşıyor