Toyota Plaza Muhittinoğlu’nun finans kampanyası devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Toyota Plaza Muhittinoğlu’nun finans kampanyası devam ediyor
Abone ol
Gaziantep’de hizmet veren Toyota Plaza “Muhittinoğlu’nun büyük finans avantajlarıyla dolu kampanyası şubat ayında da devam ediyor.
 2021 model tüm Corolla ve C-HR modelleri ile 2020 model tüm Corolla, C-HR, Corolla Hatchback ve Yaris modellerine Toyota Finans çatısı altında ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla 100 bin TL 12 ay vade ve yüzde 0,99 finansman oranı ile sahip olunabilecek. Bunun yanında 2020 model yılı Toyota RAV4 modeli de 200 bin TL 12 ay yüzde 0.99 finansman oranıyla Toyota Plaza Muhittinoğlu’nda satışa sunulacak.  
 
Avantajlı fiyatların şubat ayında da devam ettiği kampanyaya; Toyota Corolla 2020 benzinli modeller 191.000 TL'den, Corolla 2021 benzinli modeller 203.600 TL'den, Corolla Hybrid 2020 modeller 314,700 TL'den, Corolla Hybrid 2021 modeller 329.150 TL'den başlayan fiyatlar ile, Yeni Corolla Hatchback 228,750 TL'den, Yeni Corolla Hatchback Hybrid ise 337.200 TL'den başlayan fiyatlar ile dahil olacak.
 
Türkiye'de üretilen Toyota C-HR Hybrid 2020 modeller 314.150 TL'den, C-HR Hybrid 2021 modeller de 346.650 TL'den başlayan fiyatlar ile satışa sunulacak. Yeni Yaris 209.200 TL'den, Yeni Yaris Hybrid ise 299.300 TL'den başlayan fiyatlar ile Toyota Plaza Muhittinoğlu’nda yerini alacak. Segmentine adını veren Toyota RAV4 Hybrid'in Flame versiyonu ise 607.850 TL'lik fiyatıyla satışta olacak.
 
Bu çok avantajlı fiyatların yanı sıra, yüzde 0,99’dan başlayan finansman oranları ve her bütçeye göre şekillendirilebilen 24-36 ay arasında değişen vade seçenekleri ile Toyota Plaza Muhittinoğlu’nun şubat kampanyasından yararlanmak isteyenler ile markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenlere “takas” imkanı da bulunuyor. 
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GASKİ’den 12 saatlik su kesinti...Önceki Haber

GASKİ’den 12 saatlik su kesinti...

30 suç kaydı bulunan hırsız yakalandıSonraki Haber

30 suç kaydı bulunan hırsız yakalandı

Yorum Yazın

Gaziantep'te 14 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
GESOB’da Akdoğan dönemi: Birlik kazandı
 Jandarmadan dron destekli trafik denetimi: Bin 346 araca ceza
HSK Üyesi Alişan Tiryaki’den Nizip Adliyesi’ne Anlamlı Ziyaret
GSO Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
Şehitkamil'de 15 bin kişilik dev konser
Başkan Tahmazoğlu vatandaşlarla bir araya geldi
Ünal Akdoğan'a büyük ilgi: Oylama başladı 
GİBTÜ 'de Sağlıkta Dijital Dönüşüm Festivali
HÜDA PAR Milletvekili Demir Şanlıurfalı aşiret temsilcilerini Meclis’te ağırladı
Kesinleşmiş 40 yıl cezayla aranan şahıs saklandığı bağ evinde yakalandı
Şahinbey Milli Eğitimden Nezâket ve Empati filmi 
Vali Kemal Çeber açıkladı: 3 Mayıs afetinde ödemeler başladı 
MHP Gaziantep KAÇEP’te Mezine Sırakaya Dönemi: Tecrübe ve Vizyon Bir Arada
Şahinbey’de çok özel etkinlik
Gaziantep'te 13 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te kavşaklarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Jandarmadan dev operasyon
Fedaioğlu’ndan Karakuş’a tokat gibi cevap
Eski AK Parti İl Başkanı  Çetin’den Sait Kılıç’a ziyaret