Kılıçdaroğlu: Gizli Ajandamız Yok, İş Dünyasının Önünü Açacağız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kılıçdaroğlu: Gizli Ajandamız Yok, İş Dünyasının Önünü Açacağız
Abone ol
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda (BTSO), düzenlenen toplantıda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti olarak gizli ajandaları olmadığını belirterek, üretimin, istihdamın ve ihracatın önünü açacak projeleri olduğunu söyledi. 


BTSO, dün gece CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağırladı. BTSO Altıparmak hizmet binasında gerçekleştirilen basına kapalı toplantıya BTSO yönetim kurulu üyeleri, meclis başkanlık divanı üyeleri, istişare kurulu üyeleri, CHP Bursa milletvekilleri ve Bursa iş dünyası temsilcileri katıldı. Toplantıdaki konuşmalar ise BTSO tarafından yazılı açıklama ile duyuruldu.



Kılıçdaroğlu ziyareti, geçen ay ani rahatsızlığı dolayısıyla by-pass ameliyatıyla kalbindeki 4 damar değiştirilen BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay’ın operasyon sonrası katıldığı ilk toplantı oldu. Toplantıda konuşan Burkay, Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini belirterek, “Çevremizdeki bitmek bilmeyen bölgesel karışıklıklara ilaveten ülkemizde oluşan siyaset tablosunun belirsizliği ve terör örgütleri aracılığıyla kurgulanmak istenen kaos senaryoları ile karşı karşıyayız” dedi. İktidarı, muhalefeti, iş dünyası, medyası ve sivil toplum kuruluşlarıyla herkese önemli sorumlulukların düştüğünü belirten İbrahim Burkay, “Türkiyemizi büyütmenin, kentlerimizi yaşanabilir hale getirmenin, vatandaşımızın refah seviyesini artırmanın yollarını, yöntemlerini hep beraber bulmalıyız. Birlikte yürürsek; aşamayacağımız engel, ulaşamayacağımız hedef yoktur” diye konuştu.



“BURSA’NIN DESTEKLENMESİ ÇOK ÖNEMLİ”

Başkan Burkay, BTSO olarak hayata geçirdikleri projelerle Bursa’yı lokomotif kent konumuna taşıyacak önemli projelere imza attıklarını ifade ederek, “Bursa gibi kentlerin ve 1'inci Bölge’nin özel olarak ele alınması ve desteklenmesi çok önemli. Türkiye’nin değişimi ve dönüşümü 1'inci Bölge şehirleri sayesinde olacaktır. O yüzden biz ‘Bursa büyürse, Türkiye büyür’ diyoruz” diye konuştu. İbrahim Burkay’ın ardından Bursa iş dünyası temsilcileri de Kılıçdaroğlu’na gündeme ilişkin merak ettikleri soruları yöneltme fırsatı buldu.



“İŞ DÜNYASININ ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay’ı gerçekleştirdikleri projelerden ötürü kutladı. Parti olarak gizli ajandaları olmadığını belirten Kılıçdaroğlu, eğitimde, adalet sisteminde ve ekonomide hedefledikleri projeleri söyledi.

Kılıçdaroğlu, üretimin, istihdamın ve ihracatın önünü açacak projeleri olduğunu da dile getirdi. Türkiye ekonomisinin kalbi niteliğindeki Bursa’da istişare toplantısına katılmaktan duyduğu memnuniyeti anlatan Kılıçdaroğlu, “BTSO ev sahipliğinde sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duydum. Sorularınız ve değerlendirmeleriniz bizim için çok yararlı oldu. Sayın Başkanımız İbrahim Burkay'a ve siz değerli işadamlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.



CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke de partisinin ‘Merkez Türkiye’ projesine ilişkin bilgiler verdi.

Konuşmaların ardından BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk ve Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na hediyeler verdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MUŞ’TA PATLAMA 12 ASKER YARALIÖnceki Haber

MUŞ’TA PATLAMA 12 ASKER YARALI

BALAT’TAN BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI!Sonraki Haber

BALAT’TAN BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI!

Yorum Yazın

Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü
Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
Gaziantep'te araba küle döndü
Gaziantep’te yangın faciası: Seyirci kalan mahalle
Gaziantep’te fabrika yangını: 2 kişi yaralandı
Aman Dikkat: Aç kalan tilki Gaziantep sokaklarında
Gaziantep’te Namus Cinayeti Davasında Karar: Baba ve Oğula Hapis
Feci Kazanın Ardından Otoyolda Trafik Normalleşiyor
Gaziantep’te Ramazan Öncesi Gıda Fiyatlarına Yakın Takip
Gaziantep’te Vicdanları Yaralayan Darp Olayı: Sanıklar İçin 15 Yıla Kadar Ceza
Gaziantep'te soba faciası: Bir aile hastanelik oldu 
Gaziantep'te sis faciası: Otoban kana bulandı 
Gaziantep’te Örnek Davranış: Kalp Masajıyla Hayata Tutundu
Gaziantep’te uyuşturucu operasyonunda 11 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Yoğun Sis Gaziantep’i Sardı, Trafikte Aksamalar Yaşandı
Gaziantep otobanında zincirleme kaza: 2 ölü, 11 yaralı
Gaziantep’te para alan yandı! Artık talep edilemez!