Yılmaz’dan Seymenli ve Ağaçlıboyno’ya düğün alanı futbol sahası müjdesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yılmaz’dan Seymenli ve Ağaçlıboyno’ya düğün alanı futbol sahası müjdesi
Abone ol
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların sosyal yaşamını zenginleştirmek ve toplumsal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla başlattığı çalışmalarla Seymenli ve Ağaçlıboyno Mahallesi’nde yapımı süren düğün alanı ve futbol sahası kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak.

Şehitkamil Belediyesi Başkanı Umut Yılmaz’ın ilçe genelinde ‘eşit hizmet’ ilkesi ile başlattığı çalışmalarda ihtiyaçlar birer birer gideriliyor. Vatandaşlardan gelen talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda kırsal mahallelerden Seymenli Mahallesi’ne 5 bin metrekarelik düğün alanı ve futbol sahası, Ağaçlıboyno Mahallesi’ne ise 2 bin metrekarelik düğün alanı için başlatılan çalışmalar, hız kesmeden sürüyor.
"Düğün ve organizasyonlara ev sahipliği yapacak"
Başkan Yılmaz, Seymenli Mahallesi’nde yapılacak çok amaçlı alanda, hem düğün ve benzeri organizasyonlarının yapılacağını hem de gençlerin ve çocukların spor yapabilecekleri bir futbol sahasını bünyesinde barındırdığını aktardı. Yılmaz, Ağaçlıboyno Mahallesi’nde ise düğün ve etkinliklere yönelik geniş ve ferah bir alan oluşturulduğunu belirtti.
"Her bölgeye eşit hizmet"
Bu projelerle temel hedeflerinin kırsalda yaşayan vatandaşların kent merkezindeki sosyal imkanlardan geri kalmaması, kendi mahallelerinde konforlu ve modern bir yaşam sürdürebilmeleri olduğunu söyledi. Yılmaz, "Şehitkamil’imizin her karışı bizim için kıymetlidir. Sadece şehir merkezine değil, kırsalda yaşayan vatandaşlarımıza da eşit hizmet götürmek önceliğimiz. Seymenli ve Ağaçlıboyno Mahallelerimizde başlattığımız bu projeler, vatandaşlarımızın sosyal hayatına önemli katkılar sağlayacak. Düğün alanları, hemşerilerimizin önemli günlerini kendi mahallelerinde, geniş ve düzenli alanlarda kutlamalarına imkân verecek. Futbol sahaları ise gençlerimizin sporla iç içe, sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkı sunacak" dedi.
"Yaşam kalitesini artıracağız"
Başkan Yılmaz, düğün alanları ve futbol sahasının en kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını müjdeleyerek, kırsalda ve kent merkezinde yaşam kalitesini artıracak projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini bildirdi. Mahalle sakinleri yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Yılmaz ve ekibine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te 19 yaşındaki gencin acı sonu! Gece yatarken elektrik çarptı Önceki Haber

Gaziantep'te 19 yaşındaki gencin acı son...

İl Sağlık Müdürü Dr. Şahin’den Yaz UyarısıSonraki Haber

İl Sağlık Müdürü Dr. Şahin’den Yaz Uyarı...

Yorum Yazın

Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü
Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
Gaziantep'te araba küle döndü
Gaziantep’te yangın faciası: Seyirci kalan mahalle
Gaziantep’te fabrika yangını: 2 kişi yaralandı
Aman Dikkat: Aç kalan tilki Gaziantep sokaklarında
Gaziantep’te Namus Cinayeti Davasında Karar: Baba ve Oğula Hapis
Feci Kazanın Ardından Otoyolda Trafik Normalleşiyor
Gaziantep’te Ramazan Öncesi Gıda Fiyatlarına Yakın Takip
Gaziantep’te Vicdanları Yaralayan Darp Olayı: Sanıklar İçin 15 Yıla Kadar Ceza
Gaziantep'te soba faciası: Bir aile hastanelik oldu 
Gaziantep'te sis faciası: Otoban kana bulandı 
Gaziantep’te Örnek Davranış: Kalp Masajıyla Hayata Tutundu
Gaziantep’te uyuşturucu operasyonunda 11 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Yoğun Sis Gaziantep’i Sardı, Trafikte Aksamalar Yaşandı
Gaziantep otobanında zincirleme kaza: 2 ölü, 11 yaralı
Gaziantep’te para alan yandı! Artık talep edilemez!