Yılmaz’dan, çocuklara tablet ve gezi sözü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yılmaz’dan, çocuklara tablet ve gezi sözü
Abone ol
Türkiye’nin dört bir yanındaki çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın heyecanını yaşadılar.

Bu özel günde, çocuklara yönelik düzenlenen etkinlikler arasında en dikkat çekici olanlardan biri, Şehitkamil Belediyesi tarafındandüzenlenen bisiklet dağıtım töreniydi. Törende söz alan Başkan Yılmaz, “Çocuklarımızı, bir nebze de olsa mutlu etmek istedik. Bundan sonra Şehitkamil’de hiçbir çocuk ihmal edilmeyecek. Bu bir başlangıç. Biliyoruz eksiğimiz var. Hemen eksiğimizi tamamlayacağız. Siz bana güvenin” dedi.
Gaziantep’in her noktasından çocuklar, Şehitkamil Belediye Başkanlığı tarafından M. Hayri Özkeçeci Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen bisiklet dağıtım törenlerine katıldılar. Çocuklara, spor yapma imkânı sunmanın yanı sıra bisiklet kullanmanın keyfini ve önemini vurgulamayı amaçlayan program, yoğun ilgi gördü.
Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, çocuklara yönelik bu özel etkinlik kapsamında yüzlerce bisiklet dağıtarak, onların yüzlerinde gülümsemeler oluşturdu. Dağıtım törenlerine katılan çocuklar, bisikletlerine kavuştukları anda büyük bir sevinç yaşadılar. Bazıları, ilk defa bir bisiklete sahip olmanın mutluluğunu yaşarken, bazıları da eski bisikletlerini yeniledi.
Yaşanan mutluluk dolu anlar, çocukların yüzlerindeki gülümsemelerle taçlandı. Bisikletler, onlara özgürlüğü, heyecanı ve keşfetme arzusunu sunarken, 23 Nisan ruhuyla birleşerek unutulmaz bir bayram coşkusunu yaşattı.
Etkinliklere katılan aileler ise çocuklarının mutluluğunu görmekten büyük bir memnuniyet duyduklarını belirttiler. Aileler; bisikletlerin, çocukların sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelerine ve dışarıda daha fazla zaman geçirmelerine imkan tanıyacağını ifade ettiler.
“Yarınlarınız umutlu olsun”
“Sevgili çocuklar, sizlere baktığım zaman ben, Mustafa Kemal’leri görüyorum” diyerek sözlerine başlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, hitabını şu sözlerle sürdürdü:
“Sizlerin gözünde aydınlık yarınları görüyorum. Her biriniz, geleceğin birer Mustafa Kemal’isiniz. Avukatısınız, doktorusunuz, öğretmenlerisiniz. Canınız sıkıldı mı, dersleriniz böyle başarısız mı oldu, sınavınız kötü mü geçti. Mustafa Kemal’i düşüneceksiniz. Dünyanın en güzel insanının, dünyanın en güzel varlıklarına armağan ettiği müthiş bir bayram. Hepinize mutlu olsun. Yarınlarınız umutlu olsun. Mutlu bayramlar çocuklar. Bisikletlerinize güle güle bilin ama trafikte sakın binmeyin, tamam mı? Park eksiğiniz var biliyorum. Abiniz olarak da söz verdim. Hiçbir mahalleyi parksız bırakmayacağım. Hepinizi gözlerinden ayrı ayrı öpüyorum.”
“Şehitkamil’de hiçbir çocuk ihmal edilmeyecek”
Konuşmasında, tablet ve gezi müjdesi veren Başkan Umut Yılmaz, “Çocuklarımızı, bir nebze de olsa mutlu etmek istedik. Bundan sonra biz başarılı çocuklara tablet dağıtımına başlıyoruz. Ama yetmiyor. Bilgisayarsız, tabletsiz ev istemiyoruz. Allah izin verirse biz hemen şehirlerarası gezilere başlıyoruz. Anıtkabir, Çanakkale her çocuğun görmesi gereken yer. En geç Temmuz’da da sizin çocuklarınızı ben geleceğim, sizlerden emanet alacağım. Siz de bana, eminim ki abisine emanet edeceksiniz. Şortlarımızı çekeceğiz. Mersin’e gideceğiz, Anamur’a gideceğiz. Denize gideceğiz. Tamam mı? Bundan sonra Şehitkamil’de hiçbir çocuk ihmal edilmeyecek. Bu bir başlangıç. Biliyoruz eksiğimiz var. Hemen eksiğimizi tamamlayacağız. Siz bana güvenin. Ben, vermiş olduğunuz tüm destek için hepinize teşekkür ediyorum. Bu işin kahramanları sizlersiniz, sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kaydetti.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 8
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Bayramın coşkusu, Şehitkamil’in en ücra noktasına kadar taşındıÖnceki Haber

Bayramın coşkusu, Şehitkamil’in en ücra...

Tahmazoğlu koltuğunu depremzede öğrenciye devrettiSonraki Haber

Tahmazoğlu koltuğunu depremzede öğrenciy...

Haber Yorumları

  • Nynujukyjyn25-04-2024 13:07

    Bize vermediler Şehitkamil Gaziantep de oturuyotuz

  • Fatma Demir24-04-2024 22:01

    Selam başkanı bizim evde 7 oyumuz vardı hepsini sana verdik. Çevremiz hepsi sana verdi 11yaşında oğlum var. Anne ilaki umut amcaya ver bende oğlum için sana verdimm sende oğluma ya bilgisayar yada tablet ve 2 tane kızım üniversite ye okuyorlar bilgisayar ları yok senden ricam. Bilgisayar kızlarım için verin saygılarımla arz ederim

Yorum Yazın

Gaziantep'te "olmaz" dedirten olay: Yaşlı kadını ecelle cebelleşiyor 
AVM üstünde şoke eden olay!
Şehitkamil’de Çocuk Şenliği başlıyor
Gaziantep'te 31 Temmuz'da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep’te akıl almaz olay: Tramvayın önüne atladı
Gaziantep’te yangın: 2 kişi yaralandı 
Gaziantep’te trafik kazaları: Yunus Polisi yaralandı
GASİD’den Mesleki Eğitime Güçlü Destek
GTO’nun Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Genişletilmiş Olarak Yapıldı
Gaziantep–Nizip Karayolu Uluyatır Kavşağı'nda Kaza: 4 Kişi Yaralandı
Gaziantep'te orman yangını: Müdahale sürüyor 
Antep Fıstığı Lisanslı Depo Yeni Hasat Sezonuna Hazır
Gaziantep Büyükşehir geçmişi geleceğe taşıyor
Gaziantep'te orman yangını: Ekiplerin müdahalesi sürüyor
Tahmazoğlu: "Gençlerimizin her adımında yanlarındayız"
DEİK/Türkiye-Irak Yuvarlak Masa Toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi
Öztürkmen Ailesinin Acı Günü: Salih Öztürkmen Hayatını Kaybetti
Gaziantep'te orman yangını
NTO’da T.C. Sağlık Bakanlığı Onaylı İlk Yardım Eğitimi Tamamlandı
MHP Gaziantep'te Gönülleri Buluşturan Anlamlı Program: Engelleri Dayanışma Aşıyor