Yılmaz: Şehitkâmil’de Kimse Yalnız Değildir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yılmaz: Şehitkâmil’de Kimse Yalnız Değildir
Abone ol
Şehitkâmil Belediyesi, 65 yaş üstü vatandaşlar ve yetim ailelere yönelik desteğini sürdürüyor. Başkan Umut Yılmaz’ın talimatıyla ilçe genelinde yaşayan 65 yaş üstü vatandaşların tüm ihtiyaçları giderildi. 4 bin 178 aileye de maddi ve manevi destek sağlandı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın ‘mutlu Şehitkamil’ hedefiyle ilçe genelinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Toplumun tüm kesimlerinin ihtiyaçlarına yönelik projeler hayata geçiren Yılmaz, 7 ayı aşkın görev süresince binlerce vatandaşın gönlünde taht kurdu. Özellikle yıllardır kaderine terk edilen bölgelerde sosyal desteklere ağırlık veren Yılmaz, “Şehitkamil’imizde hiç kimse yalnız değildir. Hiç kimseyi kaderine terk etmeyeceğiz. İhtiyaç duyulan her alanda vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

ULU ÇINARLARIMIZIN YANINDAYIZ

Başkan Yılmaz, vefa projesiyle yaşlıların günlük yaşamını kolaylaştırmak ve sağlık konusunda daha tedbirli olmalarına yönelik çalışmalara imza attıklarını söyledi. Bu kapsamda Şehitkamil’de yaşayan binlerce vatandaşın belediye ekiplerince günlük olarak evlerinde ziyaret edildiğini anlatan Yılmaz, “Ulu çınarlarımız bizim en kıymetlilerimiz. Onlara vefamızı bir nebze göstermek adına her gün birlikteyiz. Evlerinde ziyaret ederek, kişisel bakımlarından, evlerin temizliğine kadar tüm ihtiyaçlarını gideriyoruz. Bizim için bu da yeterli değil. Evlerinin dışında da çeşitli etkinliklere sosyal yaşamlarına katkı sunmaya çalışıyoruz. Benzer etkinliklerimiz de devam edecek” diye konuştu.

YETİM AİLELERİMİZ YALNIZ HİSSETMEYECEK

Şehitkamil’de hiçbir yetim ailenin kendisini yalnız hissetmesine müsaade etmeyeceklerini anlatan Yılmaz, “Göreve geldiğimiz günden beri sık sık yetim ailelerimizle bir araya geliyoruz. Kabul etmek gerekir ki ailelerimiz bize emanet ve pozitif ayrıcalık tanımak zorundayız. Hangi alanda çocuklarımız ve annelerimizin neye ihtiyaçları varsa Şehitkamil Belediyesi orada olmaya devam edecektir. Sadece 7 ayı aşkın sürede 4 bin 178 yetim ailemize maddi ve manevi destek sağladık. ‘Yaptık, oldu’ anlayışıyla hiçbir zaman hareket etmedik, etmeyeceğiz. Annelerimiz ve çocuklarımız mutlu olarak ve bunun sürdürülebilirliğini sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erkılınç: Kurumumuz resmî ilan hakedişlerinin garantörüdürÖnceki Haber

Erkılınç: Kurumumuz resmî ilan hakedişle...

Gaziantep'te sahte alkol operasyonu: 1 gözaltıSonraki Haber

Gaziantep'te sahte alkol operasyonu: 1 g...

Haber Yorumları

  • mehmet22-11-2024 14:03

    başkan sen git dirif yap vefa nedir bilmez kelimeyi tevhide saygısı olmayan büyüklerine saygısı olsa ne yazar

Yorum Yazın

CHP Şehitkamil’de ‘Emrah Sezer’ dönemi!  
Gaziantep'te 34 kilo uyuşturucu ele geçirildi: 1 tutuklama
Gaziantep'te 27 Nisan da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep’te Yıldırım Dehşeti: Klima Alev Aldı
Nizip’te Hava Şaşırttı: Güneşli Başlayan Gün Dolu Yağışıyla Son Buldu
MHP Gaziantep’te Kılıç’tan görkemli başlangıç
Gaziantep'i dolu vurdu: Sokaklar beyaza büründü 
Ünal Akdoğan’a Yavuzeli’nden Güçlü Destek
Vahşet: Anne 2 aylık bebeğini öldürdü
Başkan Fatma Şahin ve AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı İsmail Güler ile Sahada Vatandaşla Buluştu
Gaziantep’te Toplu Taşımaya Zam: Yeni Tarife 1 Mayıs’ta
Gaziantep'te trafik kazası: Aynı kazada 3. Ölüm
Gaziantep’te bıçaklı olay: Sosyal medya fenomeni 'Cin Ali'yi öldüren kızı tutuklandı
CHP'lilerin sırt döndüğü çocuklar er meydanına çıktı
Başkan Şahin, çalışmaları yerinde inceledi
Genç diş hekimleri Gaziantep’te buluştu 
Gaziantep'te yine kaza: Tünel çıkışı kana bulandı 
Eyüpspor: 3 Gaziantep FK: 0! Rădoi ile İlk Maç Hüsran: Gaziantep FK Dağıldı
Kemal Ceyhan’dan yeni şarkı: “Geçmiyor”
Gaziantep’te Şaşırtan Operasyon: Piton Derisi Kitap Ele Geçirildi