Yılmaz, Kuzeyşehir Çay Bahçesi’ni hizmete açtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yılmaz, Kuzeyşehir Çay Bahçesi’ni hizmete açtı
Abone ol
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Kuzeyşehir Mahallesi’nde yapımı tamamlanarak hizmete sunulan Çay Bahçesi’nin açılışı gerçekleştirdi. Vatandaşlarla çay içip, sohbet eden Yılmaz, ilçe genelinde Çay Bahçesi sayısını arıtacaklarını belirtti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Kuzeyşehir Mahallesi’nde Narin Çocuk Parkı’nda faaliyete başlayan Çay Bahçesi’nin açılışını yaptı. İlk çayı Kuzeyşehir sakinleri ile içen Başkan Yılmaz, bölgenin sorun ve taleplerini de dinledi.

KUZEYŞEHİR’İ KALKINDIRACAĞIZ

Beraberinde belediye meclis üyeleri ve kurum amirleri ile Kuzeyşehir’e giden Yılmaz, vatandaşların büyük sevgisiyle karşılaştı. Açılışı yapılan Çay Bahçesi’nde vatandaşlarla birlikte sohbet ederek, çay içen Yılmaz, Kuzeyşehir’i kalkındırmak için çalışmalara devam ettiklerini bildirdi. Eksikleri gidererek, Kuzeyşehir’i bölgenin parlayan yıldızı haline getireceklerini ifade eden Yılmaz, “Peyderpey yatırımlarımızı hayata geçiriyoruz. İlk olarak Narin Çocuk Parkı ile ilk parkı kazandırdığımız Kuzeyşehir’i sosyal tesisler, parklar ve yeni yaşam alanları ile yaşanabilir bir bölge haline getireceğiz” diye konuştu.

ÇAY BAHÇELERİ İLÇE GENELİNDE YAYGINLAŞACAK

Açılışını yaptıkları Çay Bahçesi’ni ilçe genelinde yaygınlaştıracaklarını anlatan Yılmaz, “Geçtiğimiz yıl ilk Çay Bahçesi’ni Uğur Mumcu Parkı’nda açmıştık. Geçtiğimiz haftalarda Seyrantepe’de, bu hafta da Kuzeyşehir’de halkımızın hizmetine sunduk. Çok kaliteli, nezih bir ortamda vatandaşlarımız aileleri ile birlikte buraya gelip çaylarını içerek, sohbet edebilecek. Çaylarımızı da 4 TL’den satışa sunduk. Kuzeyşehir’e ve ilçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SODAM Yıl Sonu Sergisi Açıldı: NTO Meclis Üyeleri de Katılım SağladıÖnceki Haber

SODAM Yıl Sonu Sergisi Açıldı: NTO Mecli...

Gaziantep'te iskele çöktü! 3 kişi yaralandı Sonraki Haber

Gaziantep'te iskele çöktü! 3 kişi yarala...

Yorum Yazın

Nisan Ayında Güneydoğu’dan 1.1 milyar Dolarlık İhracat
Gaziantep Bereketle Buluştu: Yağışlar Katlandı
Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi İşadamı-Siyasetçi Mehmet Pamuk kitap yazdı 
 Dolu yağışı Antep fıstığı bahçelerine zarar verdi
Mücadelemiz Sonuç Vermedi! Evimizde Mağlup Olduk!
Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti: 2 Kardeş Hayatını Kaybetti!
Gaziantep'te 2 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te yağış hayatı felç etti 
Gaziantepli futbolcu Beşiktaş kadrosunda
Prof. Dr. İrfan Koca: "Tetkik değil, hasta tedavi edilmelidir"
Başkan Tahmazoğlu Ankara Üniversitesi Öğrencileri ile Biraraya Geldi
GTB’de ortak akıl buluşması: 12 meslek komitesi aynı masada
Gaziantep'te yangın: Yaralılar hastaneye kaldırıldı 
GİBTÜ Ev Sahipliğinde INSCOL’26 Uluslararası Öğrenci Kongresi Başarıyla Tamamlandı
Basın İlan Kurumu ile Anadolu Üniversitesi arasında iş birliği protokolü
Gaziantep'te Kalıpçı ustası yüksekten düşüp öldü! Dengesini Kaybedip Yüksekten Düştü!
Gaziantep protokolünden 1 Mayıs mesajı
Nizip’te Fıstık Kent TOKİ’de Korkutan Kaza: Direksiyonu Kilitlenen Araç Şarampole Devrildi, 5 Yaralı
Nizipli Sporculardan Dünya Sahnesinde Çifte Altın Gururu
Pamuk; "1 Mayıs’ta “Maden İşçisinin Emeği Ödenmiyor, Adalet Yok Sayılıyor"