Yılmaz: "Hiç kimse hizmetten mahrum kalmayacak"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yılmaz: "Hiç kimse hizmetten mahrum kalmayacak"
Abone ol
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, mahalle ziyaretleri çerçevesinde Sefaşehir Mahallesi’ne giderek vatandaşlarla bir araya geldi. Yılmaz, devam eden ve planlanan projeleri anlatırken, vatandaşların öneri ve taleplerini de dinledi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, beraberinde birim yöneticileri ile Sefaşehir Mahallesi’ni ziyaret etti. Sorun ve talepleri dinleyen Yılmaz, projelerini anlattı. Altyapıdan çevre düzenlemelerine, sosyal tesislerden spor alanlarına kadar birçok alanda yapılan ve planlanan çalışmaları paylaşan Yılmaz, mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artıracak yeni projeleri de hayata geçireceklerini açıkladı.

"Birlikte yol alıyoruz"
Vatandaşların gündeme getirdiği sorunları dikkatle dinleyen Başkan Yılmaz, çözüm noktasında ilgili birimlere talimatlar verdi. Mahalle ziyaretlerinin kendileri için büyük önem taşıdığını ifade eden Yılmaz, "Her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların sesine kulak vermeye çalışıyoruz. Belediyecilik anlayışımızın merkezinde insan var. Hemşerilerimizin fikirleri, önerileri ve talepleri bizler için yol gösterici oluyor. Şehitkamil’imizde bu anlayış çerçevesinde birlikte güzel yarınlara doğru yürüyoruz" dedi.

Yılmaz’dan çocuklara ayrıcalık
Ziyarette çocukların taleplerine öncelik veren Yılmaz, kız çocuklarının park ve voleybol sahası talebini ilgili birimlere anında yönlendirdi. Kısa süre içinde tamamlayarak, hizmete sunacaklarının sözünü verdi. Yılmaz, "Şehrimizin dört bir yanında hiç kimse hizmetten mahrum kalmayacak. Öncelikli olarak ihtiyaçları belirleyerek hemen hayata geçirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Çocuklarımız istekleri bizim için her şeyden önce gelir. Onların bizden istekleri geleceğe en güzel yatırım" diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Tahmazoğlu, çarşı esnafı ve vatandaşlarla buluştuÖnceki Haber

Başkan Tahmazoğlu, çarşı esnafı ve vatan...

7 noktada 19 sergiye ücretsiz ulaşılacakSonraki Haber

7 noktada 19 sergiye ücretsiz ulaşılacak

Yorum Yazın

Gaziantep’te ev yangını: Az kalsın uykuda ölüyorlardı
NTB’de E-İhracat Buluşmaları Konulu Eğitim Düzenlendi
CHP’li Melih Meriç: Üretim desteği doğrudan tarlada, mazot ve gübre aşamasında nakdi olarak verilmelidir
Şahinbey Belediyesi’nden Çiftçilere 53 Milyon dan Fazla Fide
SANKO Okulları’nın 25 Yılık Eğitim Serüveni Fotoğraflarla Anlatıldı
Gaziantep'te yollarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Kadın Kollarında Şok Gelişmeler: CHP Gaziantep’te Yönetim Değişti
Gaziantep İş Dünyası Yasta: Ahmet Tabur Hayatını Kaybetti
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde tüm bölgeye 
Gaziantep'te 29 Nisan da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep Üniversitesi’nde “Dijital Riskler, Fırsatlar ve Gazetecilik” paneli yoğun ilgi gördü
Gaziantep otoyolunda korkunç kaza: 3 ölü, 5 yaralı
Nizip’te Anlamlı Vefa: Emektar Fıstık Esnafına Plaket Takdim Edildi
Antep Fıstığına Değer Katanlar Ödül Töreni
Şahin, "şehrim okulum" projesi kapsamında velilerle buluştu
Gaziantep'te 5 yaşındaki çocuk yüksekten düştü
Gaziantep'te lastiği patlayan minibüs takla attı
Gaziantep’te Halı fabrikasında iş kazası 
Yılmaz’dan üniversite adaylarına destek
Atatürk Heykeli yeni yerine taşınıyor