Vali Demirtaş; 'Nurdağı’nda 2 binin üzerinde arama kurtarma ekibi müdahale ediyor'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Demirtaş; 'Nurdağı’nda 2 binin üzerinde arama kurtarma ekibi müdahale ediyor'
Abone ol
Deprem afetinde yıkımın fazla olduğu yerlerden biri olan Gaziantep’in Nurdağı ilçesine kriz yönetimi için görevlendirilen Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, “Nurdağı’nda 2 binin üzerinde arama kurtarma ekibi müdahale ediyor” dedi.

Nurdağı’nda sürdürülen çalışmalar hakkında İHA’ya açıklamada bulunan Vali Demirtaş şu bilgileri verdi:
“Çalışmalarımız hızlı bir şekilde ilerliyor. Özellikle üzerinde durduğumuz barınmayla ilgili bir uğraşımız var. Yemek konusunda ciddi bir sıkıntımız kalmadı. Devletimiz, hayırsever vatandaşlarımız seferber oldular. Yiyecek, giyecek anlamında burada ciddi bir sevkiyat oldu. Arama kurtarma ekipleri, gönüllü ekipler tamamen seferber oldular. Nurdağı’nda sistemli bir koordinasyon oluştu. Biz burada 3 valimizle birlikte aynı zamanda vali yardımcılarımız, kaymakamlarımızla birlikte bu krizi yönetmeye çalışıyoruz. Ciddi bir sıkıntımız kalmadı. Vatandaşlarımızın konaklayacağı çadırları kurmaya başladık. Özellikle konteynır bir yer oluşturulması konusunda alt yapı çalışmalarına başladık. Nurdağı’nda vatandaşlarımızın daha rahat yaşayabilecekleri alanları oluşturacağız. Çok büyük bir deprem çok büyük felaketi inşallah Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, bakanlarımızla birlikte, hükümetimizle birlikte en güzel günlere getireceğiz.

Arama kurtarma çalışmalarımız sürüyor. Kalabalık arama kurtarma ekibi var Nurdağı’nda. 2 binin üzerinde arama kurtarma ekibi müdahale ediyor. Enkazında arama yapmaya başlamadığımız hiçbir yer kalmadı. Milletimizin başı sağ olsun, vatandaşlarımızı kaybettik. Bu bizi derinden üzdü. Bu sıkıntılı günleri de geride bırakacağız.”

Kaynak:İHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Geceyi kurulan çadır kentte geçiriyorlarÖnceki Haber

Geceyi kurulan çadır kentte geçiriyorlar

Depremden Kaçan Çocuklara Bakan Soylu Sahip ÇıktıSonraki Haber

Depremden Kaçan Çocuklara Bakan Soylu Sa...

Yorum Yazın

Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü
Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
Gaziantep'te araba küle döndü
Gaziantep’te yangın faciası: Seyirci kalan mahalle
Gaziantep’te fabrika yangını: 2 kişi yaralandı
Aman Dikkat: Aç kalan tilki Gaziantep sokaklarında
Gaziantep’te Namus Cinayeti Davasında Karar: Baba ve Oğula Hapis
Feci Kazanın Ardından Otoyolda Trafik Normalleşiyor
Gaziantep’te Ramazan Öncesi Gıda Fiyatlarına Yakın Takip
Gaziantep’te Vicdanları Yaralayan Darp Olayı: Sanıklar İçin 15 Yıla Kadar Ceza
Gaziantep'te soba faciası: Bir aile hastanelik oldu 
Gaziantep'te sis faciası: Otoban kana bulandı 
Gaziantep’te Örnek Davranış: Kalp Masajıyla Hayata Tutundu
Gaziantep’te uyuşturucu operasyonunda 11 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Yoğun Sis Gaziantep’i Sardı, Trafikte Aksamalar Yaşandı
Gaziantep otobanında zincirleme kaza: 2 ölü, 11 yaralı
Gaziantep’te para alan yandı! Artık talep edilemez!