Ulu önder Atatürk ANKA’da anıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ulu önder Atatürk ANKA’da anıldı
Abone ol
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 85’inci yıldönümünde Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde de saygı, minnet ve özlemle anıldı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde gerçekleştirilen törenle anıldı. Düzenlenen törende Gaziantep Özel ANKA Hastanesi idari ve hekim kadrosu dahil olmak üzere tüm çalışanlar ve hasta yakınları hazır bulundu. Saat 09.05’te sirenlerin çalmasıyla birlikte tüm Türkiye’de olduğu gibi ANKA Hastanesi’nde de kalpler Atatürk için attı. Siren sesinin ardından başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere onun silah arkadaşları ve tüm şehitler anısına saygı duruşunda bulunuldu.

Atatürk Yaşadığı Çağın Ötesinde Bir İnsan

İstiklal Marşının okunması ile sona eren programda konuşan Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sofuoğlı, “llke ve devrimleriyle, fikirleri ve eserleri ile yaşadığı çağın ötesinde olan Atatürk, sadece kendi milletine değil, özgür ve bağımsız yaşamak isteyen diğer milletlere de yol göstericilik yapmıştır. Hayatını, ülkesinin bağımsızlığına ve kalkınmasına adayan Ulu Önder, başarıları, liderlik yeteneği ve üstün kişiliği ile tüm dünyada hayranlık uyandırarak tarihe mal olmuştur. Bugün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatük’ü anmak üzere bir araya geldik. Beni Türk Hekimlerine Emanet Edin’ diyecek kadar kendi hekimlerine güvenen ve tıbbın ileri gitmesi için elinden geleni yapan Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bıraktığı mirası geleceğe taşımak, korumak ve yaşatmak hepimizin görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vatanın birliği ve bütünlüğü için canlarını feda eden tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz” ifadelerini kullandı.

Hastanede oluşturulan Atatürk köşesinde bulunan deftere ziyaretçiler Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e söylemek istediklerini yazarak,O’na olan özlemlerini dile getirdiler.10 Kasım anısına hastaneye gelen hasta yakınları ve ziyaretçilere Nutuk kitabı hediye edildi

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nergiz Kadooğlu Çifçi: Büyük sıfırlanma hayatın her alanını etkiliyorÖnceki Haber

Nergiz Kadooğlu Çifçi: Büyük sıfırlanma...

GSO’da Orman Ürünleri ve Mobilya İmalatı Sektör Toplantısı GerçekleştirildiSonraki Haber

GSO’da Orman Ürünleri ve Mobilya İmalatı...

Yorum Yazın

Gaziantep'te "olmaz" dedirten olay: Yaşlı kadını ecelle cebelleşiyor 
AVM üstünde şoke eden olay!
Şehitkamil’de Çocuk Şenliği başlıyor
Gaziantep'te 31 Temmuz'da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep’te akıl almaz olay: Tramvayın önüne atladı
Gaziantep’te yangın: 2 kişi yaralandı 
Gaziantep’te trafik kazaları: Yunus Polisi yaralandı
GASİD’den Mesleki Eğitime Güçlü Destek
GTO’nun Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Genişletilmiş Olarak Yapıldı
Gaziantep–Nizip Karayolu Uluyatır Kavşağı'nda Kaza: 4 Kişi Yaralandı
Gaziantep'te orman yangını: Müdahale sürüyor 
Antep Fıstığı Lisanslı Depo Yeni Hasat Sezonuna Hazır
Gaziantep Büyükşehir geçmişi geleceğe taşıyor
Gaziantep'te orman yangını: Ekiplerin müdahalesi sürüyor
Tahmazoğlu: "Gençlerimizin her adımında yanlarındayız"
DEİK/Türkiye-Irak Yuvarlak Masa Toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi
Öztürkmen Ailesinin Acı Günü: Salih Öztürkmen Hayatını Kaybetti
Gaziantep'te orman yangını
NTO’da T.C. Sağlık Bakanlığı Onaylı İlk Yardım Eğitimi Tamamlandı
MHP Gaziantep'te Gönülleri Buluşturan Anlamlı Program: Engelleri Dayanışma Aşıyor