Twitter, Instagram gibi sosyal medya platformlarının birbirlerinden farkları nelerdir?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Twitter, Instagram gibi sosyal medya platformlarının birbirlerinden farkları nelerdir?
Abone ol
Siyasi gelişmeler neticesinde iInstagram son günlerde biraz popülerliğini twitter platformuna kaptırsa da her zaman aktif olarak kullananlar mevcuttur.

Kimisi kendi gezdiği yerleri paylaşmak için kullanıyor. Bazı kişiler komik videolar izlemek için ya da yemek tariflerine bakmak için kullanıyor. Bir kısım ise tabii ki son haberleri okumak için instagram uygulamasından yardım alıyor. Özellikle son dakika ilçe hesapları bu konuda insanların isteğini karşılıyor. Eğer toplumu ilgilendiren bir olay olursa yani bir haber olursa bu hesaplarda paylaşıldığında izlenme sayıları çok yüksek miktarlara çıkabiliyor.

Özellikle toplumun her kesimine hitap eden olayların izlenme sayıları çok yüksektir. Twitter’da da aynı şekilde. Örnek olarak dün akşamki saraçhane canlı yayınını yaklaşık 3 milyon kişi anlık olarak bu platformdan takip etti. Instagram bu tarz olaylar için çok uygun değildir. Daha çok youtube ve twitter bu tarz durumlarda öne çıkar. Instagram’da daha çok fenomenlerin makyaj videoları, konser kesitleri veya komik videolarla insanlar zaman geçirir. Kısaca özetlemek gerekirse insanlar twitterda derin düşüncelere daldıktan sonra komik reels videoları izleyip kendi psikolojisini normalleştirmek için instagram’da vakit geçirir.

Instagram sayfanız var fakat randıman alamıyorsanız bunu organik olmayan yöntemlerle destekleyebilirsiniz. Nedir bunlar takipçi, beğeni ve izlenme sayılarınızı arttırmaktan bahsediyorum tabii ki. Takipçi ve beğeniyi nereden temin edeceğinizi bilemiyorum ancak izlenme satın almak için bu işin ana bayisi olan izlenmebayi.com adresinden sipariş verebilirsiniz. Açıkçası ben bu haberi yazmadan önce bu işlerin çok daha pahalı olabileceğini tahmin ediyordum ancak çok ucuz gerçekten. 1 milyon izlenmeyi 500 tl civarında fiyatlarla temin edebiliyorsunuz. Çok komik değil mi? Bütçeyi biraz daha arttırırsak birkaç milyon hatta Türkiye’nin nüfusunu geçecek kadar bile izlenme satın almanız mümkün.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Refahlı gençler ekmeklerini bölüştüÖnceki Haber

Refahlı gençler ekmeklerini bölüştü

Doğan, muhtarlarla iftar sofrasında buluştuSonraki Haber

Doğan, muhtarlarla iftar sofrasında bulu...

Yorum Yazın

Gaziantep'te "olmaz" dedirten olay: Yaşlı kadını ecelle cebelleşiyor 
AVM üstünde şoke eden olay!
Şehitkamil’de Çocuk Şenliği başlıyor
Gaziantep'te 31 Temmuz'da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep’te akıl almaz olay: Tramvayın önüne atladı
Gaziantep’te yangın: 2 kişi yaralandı 
Gaziantep’te trafik kazaları: Yunus Polisi yaralandı
GASİD’den Mesleki Eğitime Güçlü Destek
GTO’nun Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Genişletilmiş Olarak Yapıldı
Gaziantep–Nizip Karayolu Uluyatır Kavşağı'nda Kaza: 4 Kişi Yaralandı
Gaziantep'te orman yangını: Müdahale sürüyor 
Antep Fıstığı Lisanslı Depo Yeni Hasat Sezonuna Hazır
Gaziantep Büyükşehir geçmişi geleceğe taşıyor
Gaziantep'te orman yangını: Ekiplerin müdahalesi sürüyor
Tahmazoğlu: "Gençlerimizin her adımında yanlarındayız"
DEİK/Türkiye-Irak Yuvarlak Masa Toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi
Öztürkmen Ailesinin Acı Günü: Salih Öztürkmen Hayatını Kaybetti
Gaziantep'te orman yangını
NTO’da T.C. Sağlık Bakanlığı Onaylı İlk Yardım Eğitimi Tamamlandı
MHP Gaziantep'te Gönülleri Buluşturan Anlamlı Program: Engelleri Dayanışma Aşıyor