Trafik çilesini bitirecek dev proje hizmete girdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trafik çilesini bitirecek dev proje hizmete girdi
Abone ol
Şahinbey Belediyesi 1 milyar liralık yatırımla yapılan yol çalışmasını vatandaşın hizmetine sunarken yoldan ilk geçen araç Türkiye’nin ilk ve yerli otomobili TOGG oldu.Şehrin trafiğini rahatlatmak adına önemli projelere imza atan Şahinbey Belediyesi bunlara bir yenisini daha ekleyerek Boğaziçi 1’nci etap çalışmasından sonra 2’nci etabı da vatandaşın hizmetine açtı. Şahinbey Belediyesi Boğaz içi 1’nci ve 2’nci etapta 1.703 adet evin kamulaştırmasını ve yıkımını gerçekleştirirken, dev proje 1 milyar liraya mal oldu.

TÜRKİYE'Yİ BÜYÜTMEYE ÇALIŞIYORUZ

Önceki dönem Adalet Bakanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül, Türkiye'yi büyütmeye yönelik yatırımların devam edeceğini ifade ederek, “Türkiye’yi her alanda büyütmeye ve geliştirmeye devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, eser siyaseti ortaya koyuyor. Taş üstüne taş koymayanlar. Laf üstüne laf konuşuyor. Onlar ne yaparsa yapsın biz Türkiye’ye, Gaziantep'e Şahinbey’e hizmet etmeye devam edeceğiz. İHA-SİHA, yerli savaş gemimizle, savaş uçağımızla Türkiye'yi büyütmeye çalışıyoruz. Türkiye, otomobil yapamaz dediler, yaptık. Boğaziçi Bulvarı’nda Türkiye’nin otomobili var. Hayırlı uğurlu olsun, bu güzel eser için Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 ŞEHRİN TRAFİĞİ NEFES ALACAK

Boğaziçi 2’nci etap yol çalışmasının şehrin trafiğine nefes aldıracağını ifade eden, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu “Şehirlerimizin en büyük problemi trafik. Şahinbey Belediyesi olarak trafik problemini çözmek adına şehrimizin tam ortasından 1.703 adet evin kamulaştırmasını ve yıkımını gerçekleştirerek, şehrimize Boğaziçi Bulvarını kazandırdık. Buranın yapımında 24.000 kamyon enkaz taşındı ve yolumuzu 1 yıl gibi kısa bir sürede kamulaştırma ve yol yapımı tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine açtık. 1 milyar TL ‘ye mal olan yolumuz şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG’un direksiyonuna geçerek önceki dönem Adalet Bakanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül ve taksiciler ile birlikte Boğaziçi ikinci etapta tur attı. Vatandaşlar yolda atılan tura yoğun ilgi gösterdi. Yolun trafiğe açılarak atılan tura TBMM İdare Amiri ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayları, Eyüp Özkeçeci, Mesut Bozatlı, İrfan Çelikaslan, Muhammed Hakan Tanrıöver, Hasan Teke ve protokol üyeleri vatandaşlar katıldı.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te şok cinayet! Pompalı tüfekle öldürüldüÖnceki Haber

Gaziantep'te şok cinayet! Pompalı tüfekl...

Şehitkamil’deki Geleneksel Piknik Günleri TamamlandıSonraki Haber

Şehitkamil’deki Geleneksel Piknik Günler...

Yorum Yazın

Gaziantep Mutfağı Tartışılıyor: Katmerci’den Dikkat Çeken Açıklama
Gaziantep'te patlama dedikleri basit yangın çıktı!
Baklavanın kahramanları piknikte buluşacak
Gaziantep’te ev yangını: Az kalsın uykuda ölüyorlardı
NTB’de E-İhracat Buluşmaları Konulu Eğitim Düzenlendi
CHP’li Melih Meriç: Üretim desteği doğrudan tarlada, mazot ve gübre aşamasında nakdi olarak verilmelidir
Şahinbey Belediyesi’nden Çiftçilere 53 Milyon dan Fazla Fide
SANKO Okulları’nın 25 Yılık Eğitim Serüveni Fotoğraflarla Anlatıldı
Gaziantep'te yollarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Kadın Kollarında Şok Gelişmeler: CHP Gaziantep’te Yönetim Değişti
Gaziantep İş Dünyası Yasta: Ahmet Tabur Hayatını Kaybetti
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde tüm bölgeye 
Gaziantep'te 29 Nisan da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep Üniversitesi’nde “Dijital Riskler, Fırsatlar ve Gazetecilik” paneli yoğun ilgi gördü
Gaziantep otoyolunda korkunç kaza: 3 ölü, 5 yaralı
Nizip’te Anlamlı Vefa: Emektar Fıstık Esnafına Plaket Takdim Edildi
Antep Fıstığına Değer Katanlar Ödül Töreni
Şahin, "şehrim okulum" projesi kapsamında velilerle buluştu
Gaziantep'te 5 yaşındaki çocuk yüksekten düştü
Gaziantep'te lastiği patlayan minibüs takla attı