Siyaset ve iş dünyası bir arada

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Siyaset ve iş dünyası bir arada
Abone ol
İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Bilal Erdoğan, AK Parti’ye katılan Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz ile bir araya geldi. Sürpriz Fotoğraf karesinde Türkiye Cumhurlyeti Devletinin avukatı Gaziantepli Mustafa Doğan İnal’da yer aldı.

Gaziantep’te düzenlenen 22. İmam Hatipliler Kurultayı, hem verilen mesajlarla hem de sürpriz buluşmalarla gündeme damga vurdu. Kurultayın en dikkat çeken karesi, CHP’den istifa ederek AK Parti’ye katılan Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz ve Karkamış Belediye Başkanı Mustafa Güzel’in, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan ile bir araya gelmesi oldu.

Gaziantep'te gerçekleştirilen kurultayda, imam hatip okullarının eğitim hayatındaki rolü, gençliğin milli ve manevi değerlerle yetiştirilmesi ve yeni Maarif Modeli masaya yatırıldı.

Bilal Erdoğan’dan dikkat çeken mesajlar

Kurultayda konuşan Bilal Erdoğan, imam hatiplerin Türkiye’nin normalleşmesinin göstergesi olduğunu belirterek, “Her 8 öğrenciden 1’inin imam hatipli olması yeterli değil. Spor, sanat ve akademide başarı elde eden gençlerin arasında mutlaka imam hatipliler de olmalı” dedi.

Eleştirilere de sert yanıt veren Erdoğan, “Gölgemizden korkan cahil bir kitle var” ifadelerini kullandı.

Siyaset ve iş dünyası bir arada

Kurultaya hayırsever iş insanı, ünlü Av. Mustafa Doğan İnal'da  katıldı. Programın sonunda Bilal Erdoğan, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz ve Karkamış Belediye Başkanı Mustafa Güzel ile Gaziantep’te gençlere yönelik projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 3
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP'li Vekillerin Mutlu GünüÖnceki Haber

CHP'li Vekillerin Mutlu Günü

Gaziantep'li Baklavacı Genç Yaşta Hayatını KaybettiSonraki Haber

Gaziantep'li Baklavacı Genç Yaşta Hayatı...

Yorum Yazın

Gaziantep'te "olmaz" dedirten olay: Yaşlı kadını ecelle cebelleşiyor 
AVM üstünde şoke eden olay!
Şehitkamil’de Çocuk Şenliği başlıyor
Gaziantep'te 31 Temmuz'da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep’te akıl almaz olay: Tramvayın önüne atladı
Gaziantep’te yangın: 2 kişi yaralandı 
Gaziantep’te trafik kazaları: Yunus Polisi yaralandı
GASİD’den Mesleki Eğitime Güçlü Destek
GTO’nun Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Genişletilmiş Olarak Yapıldı
Gaziantep–Nizip Karayolu Uluyatır Kavşağı'nda Kaza: 4 Kişi Yaralandı
Gaziantep'te orman yangını: Müdahale sürüyor 
Antep Fıstığı Lisanslı Depo Yeni Hasat Sezonuna Hazır
Gaziantep Büyükşehir geçmişi geleceğe taşıyor
Gaziantep'te orman yangını: Ekiplerin müdahalesi sürüyor
Tahmazoğlu: "Gençlerimizin her adımında yanlarındayız"
DEİK/Türkiye-Irak Yuvarlak Masa Toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi
Öztürkmen Ailesinin Acı Günü: Salih Öztürkmen Hayatını Kaybetti
Gaziantep'te orman yangını
NTO’da T.C. Sağlık Bakanlığı Onaylı İlk Yardım Eğitimi Tamamlandı
MHP Gaziantep'te Gönülleri Buluşturan Anlamlı Program: Engelleri Dayanışma Aşıyor