Sektörün parlayan yıldızı: En Ofis Mobilyaları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sektörün parlayan yıldızı: En Ofis Mobilyaları
Abone ol
Gaziantep'in önde gelen mobilya firmalarından En Ofis Mobilyaları, sektörün zirvesindeki yerini korumaya ve müşterilerin hayalindeki tasarımları hayata geçirmeye devam ediyor. Tasarımı, kalitesi, modern ve seçkin ürünlerinin yanı sıra kamu kurumlarına A'dan Z'ye mobilya anlamında hizmet veren En Ofis Mobilyaları, makam odalarında şık tasarımları ile dikkat çekerken, kamu kurumlarında da kalitesi ile adından söz ettiriyor.

2006 yılında ilk temelleri atılan En Ofis Mobilyaları firması 2012 yılında, çelik masa ve dolap üretimi ile sektöre girdi. 2015 yılında yaptığı büyük atılımlarla ahşap aksamlı mobilya üretimine geçerek, modern, estetik, fonksiyonel ve ekonomik ürünleri ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. İç pazarda ve özellikle tüm devlet okulları ve özel şirketlerin mobilya üretimleri ile geniş bir dağıtım ağı kurdu. Birbirinden deneyimli mimarları, profesyonel kadrosu ile 20.000 metrekare kapalı, toplam da 50.000 metrekare alanda üretim tesislerinde faaliyet göstererek, müşterilere hizmet veriyor.


Makam odalarından personel masalarına, toplantı masalarından koltuklara, bekleme guruplarından oturma guruplarıma, bankolardan ahşap dolaplara, kafe ve konferans salonlarından sinema koltuklarına kadar akıllara gelen ürün En Ofis Mobilyaları bünyesinde üretiliyor.


''HER ZEVKE VE BÜTÇEYE UYGUN''
En Ofis Mobilyaları Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Nacaroğlu, mobilya üretimi konusunda şirketlerinin kurulduğu günden bu yana önemli hizmetler verdiğini söyledi. Türkiye’nin en seçkin mobilyalarını ürettiklerini ve 50 bin metrekare alanda hizmet verdiklerini ifade eden Nacaroğlu, her tarzda mobilya üreten ve kişiye özel tasarım yapan bir firma olduklarını iç pazarda da yapılan konutların, eğitim kurumu ve ofislerin mobilya ihtiyacının büyük bir kısmını karşıladıklarını anlattı.


Nacaroğlu, ''Mobilya üretimi konusunda şirketimizin kurulduğu günden bu yana hizmet vermekteyiz. Türkiye’nin en seçkin mobilyalarını üretiyoruz. 50 bin metrekare alanda hizmet vermekteyiz. Her tarzda mobilya üreten ve kişiye özel tasarım yapan bir firma olduğumuz için de onurluyuz. İç pazarda yapılan konutların, eğitim kurumu ve ofislerin mobilya ihtiyacının büyük bir kısmını karşılamanın yanı sıra, ülkemizin diğer şehirlerine de hatırı sayılır miktarda mobilya sevk ediyoruz. Dünya standartlarında üretilen mobilyalarla haftanın 7 günü hizmet veren En Ofis Mobilyalarında olarak zevkinize ve bütçenize uygun binlerce seçenek bulacaksınız. Kişiye özel tasarımlar yapıyoruz.

Her firmamızda mutlaka mimarlarımız var ve istenilen ölçü ve tarzda çizimler yapılarak üretime geçiriliyor. Şirketimizden biraz bahsetmek gerekirse, üniversite hayatımın ardından yine bir şirkette bu sektörde çalışıyordum. Şirketimiz ise 2006 yılında kuruldu. 2008 yılında da firmamızı aktif olarak faaliyete geçirdik.

Ofis mobilyaları konusunda özel sektör ve kamu kurumlarına hizmet veriyoruz. İmalat yapan bir işletmeyiz. Bir makam odasına girildiği zaman, dekorasyon, duvar kâğıdı, parke gibi A'dan Z'ye her konuda mimarlar eşliğinde önemli hizmetler veriyoruz. Körkün Sanayii Sitesi'nde bir imalat atölyemiz var. Ayrıca Oduncular Sitesi'nde de ahşap üretimi yaptığımız bir işletmemiz var''dedi.


''İLHAM KAYNAĞI HALİNE GELECEĞİZ''

Emrah Nacaroğlu, amaçlarının mobilya sektörünün ilerlemesine katkıda bulunmak olduğunu söyleyerek,'' Amacımız, Türk mobilya sektörünün ilerlemesine katkıda bulunmak. Mobilyacıların sorunlarının çözümlenmesine gayret göstermek, sektörün ihtiyaç  duyduğu alanlarda alınması gereken önlem ve tedbirlerin tespitinde rol model olmak. Mobilya üreticilerinin günün koşullarına uygun şartlarda katma değer üretmelerine devam etmesini temin için gereken çabaları göstermenin yanı sıra da mesleki eğitimin sektördeki önemini sürekli vurgulamak ve nitelikli ara eleman sorununun çözümü için çalışmaktır. Mevcut deneyim ve tecrübelerimiz ışığında eşi ve benzeri olmayan, özel tasarım mobilya ürünleri üretmek, bu yolla da müşterilerimize benzersiz bir mobilya ve yan ürünler deneyimi yaşatmak istiyoruz'' şeklinde konuştu.


TASARIMININ YOLCULUĞU
Emrah Nacaroğlu, çalışma prensiplerine çok önem veren bir firma olduklarını belirterek, ofis mobilyasının yolculuğunu anlattı. Önce tasarım yaptıklarını belirten ve müşterinin alacağı ürünü önceden gördüğüne dikkat çeken Emrah Nacaroğlu, ''Çalışma prensibine çok önem veren bir firmayız. Talep geldiği zaman önce mimarlarımız ile birlikte bir ziyaret gerçekleştiriyoruz. Talepleri dinledikten sonra müşterilerimizin isteklerini 3 boyutlu görsel haline getiriyoruz. Tasarımları tamamladıktan sonra müşterimize gösteriyoruz. Yani bu demek oluyor ki müşteri göreceği ürünü almış oluyor. Genelde bir işletmenin makam odalarından tutun personel odalarına kadar yemekhanesi dâhil tüm her şeyi tasarlıyoruz. Bir eğitim kurumu ise de okul sıralarından başlayıp, öğretmenler odası, kütüphaneler, tasarım atölyeleri tamamını yapıyoruz''ifadelerinde bulundu.


''ULUSLARARASI FUARLARI ZİYARET EDİYORUZ''
Emrah Nacaroğlu, dünyayı ve gelişmeleri mobilya sektörü anlamında yakından takip ettiklerini vurgulayarak, uluslararası fuarları dolaşıp bilgi edindiklerini söyledi.


Nacaroğlu, ''Dünya'da da işimizi yakından takip ediyoruz. Bu anlamda uluslararası fuarları ziyaret ediyoruz. Yakın zamanda Almanya'da bir fuarı ziyaret ettim. Dünya'da bu iş hangi noktada hangi ürünler yenilenmiş gidip fuarlarda yerinde görmüş oluyorum. Dünya bu anlamda bireyselleşmeye doğru gidiyor diyebiliriz. Artık Home Ofis dediğimiz çizgiye doğru önemli bir yolculuk var. Pandeminin de etkisi ile insanlar evlerinde çalışmaya başladı bu sebeple de evlerinin bir bölümünü kendilerine ofis yapmış oldular. Bunun yanı sıra panelli masa dediğimiz başka bir kişi ile arasında mesafe olan bir çizgiye bir çalışma ortamına doğru gidiyor''diye konuştu.


''MAKAM ODALARINDA ÇOK İDDİALIYIZ''
Nacaroğlu, modern ve klasik tasarımlar yaptıklarını ve makam odaları tasarımlarında iddialı olduklarını aktararak, ''Gaziantep kültürü bu anlamda biraz daha klasik. Modern çizgilere doğru ilerlemiş olsa da genel olarak klasik tasarımlar tercih ediliyor. Tabi bu yapılan yere göre değişiyor. Eğer bir fabrika ise, daha modern tasarımlar ve son moda ürünler kullanılıyor. Metal ürünler de kullanılıyor. Kamu kurumları bu anlamda genel olarak klasik çizginin dışarısına çıkmıyorlar. Makam odalarında çok iddialıyız. Makam odasında kişinin duygu ve düşüncelerini ya da hayal ettiği bir ofisi tasarlıyoruz. Bu tarz odalarda hayal gücü ile üretimi birleştiriyoruz. Müşteri potansiyeli anlamında yalnızca Gaziantep'e hitap etmiyoruz. 57 farklı noktada atölyeler ve kütüphaneler yaptık. Bize telefonla ulaşılan her yere hizmet götürecek potansiyele sahip bir firmayız. Pazarlama ekiplerimiz Türkiye'nin dört bir yanında çalışıyorlar. İnsanların bizi tercih etme noktasında geri dönüşümü çok iyi yaptığımız için iddialıyız ve tercih ediliyoruz. Özellikle eğitim kurumlarında anahtar teslim edecek şekilde çalışıyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli'' ifadelerine yer verdi.


SATIŞ SONRASI HİZMET
Emrah Nacaroğlu, sürekli yeniliğin peşinde olduklarını söyleyerek, firma olarak en önem verdikleri konulardan birisinin de satış sonrası hizmet olduğunu kaydetti. 

Mimarlar ve ekiplerinin sürekli Ar-Ge ve yenilik çalışmalarına devam ettiğinin altını çizen Nacaroğlu,''Bizim hizmet anlayışımız aslında uzun soluklu bir anlayış. Satış sonrası hizmet diye tanımladığımız konuda yaptığımız üründe kırılma ya da başka bir şey olduğumda nasıl ya da ne zaman olduğuna bakmadan bunu yeniden eski haline getiriyoruz. Sadece para kazanmak değil gönül de kazanmayı hedefleyen bir firmayız. Mimarlarımız ve ekibimiz Ar-Ge çalışmaları yapıyor. Bu arkadaşlarımız dünyadaki yenilikleri takip etmelerinin yanı sıra birçok fuara da katılıyorlar. Nerede bir yenilik varsa aslında biz peşindeyiz. Üretim tesisin de de yeni moda ürünleri çalışmaların ardından sunacağız. İhracat önceliğimiz ancak iç piyasadaki yoğunluğumuzdan dolayı şu anda yoğunlaşamadık'' ifadelerini kullandı.  

 

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
7 kişinin öldüğü kazada bir kişi ambulans kaçırdıÖnceki Haber

7 kişinin öldüğü kazada bir kişi ambulan...

Prof. Dr. Güner Dağlı'dan Anneler Günü mesajıSonraki Haber

Prof. Dr. Güner Dağlı'dan Anneler Günü m...

Yorum Yazın

Vahşetin adresi yine Gaziantep: Kafasına sıkılarak öldürüldü!
Koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü
Önce motosikletle ardından ticari araçla çarpışan otomobil ikiye bölündü
Boşanma aşamasındaki eşine kurşun yağdırdı
Gaziantep halkı HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nu bağrına bastı
Gaziantep'te 29 Mart'ta elektrik kesintisi olacak yerler
Valimiz Kemal Çeber ‘Bakkal Kart’ Projesi Kapsamında Bakkalları Ziyaret Etti
Gaziantep Lokantacılar Odasına ‘geçmiş dönem’ soruşturması!
CHP’li Öztürkmen: Cumhur İttifakı emeklilere 70'inden sonra işportacılık öneriyor!
GTO Meclisi Fatma Şahin’i ağırladı
Başkan Şahin, gençlerin sorularını yanıtladı
MEB duyurdu: 1 Nisan'da okullar tatil!
Furkan Soyalp'ten Gaziantep Valisi Çeber'e ziyaret
Gaziantep Büyükşehir ile OSB arasında iş birliği protokolü imzalandı
 Toz taşınımı sağlığı olumsuz etkiliyor
 İşçi servisinin altına kalan yaşlı adam hayatını kaybetti
Aylık ortalama işgücü maliyeti 2022 yılında 11 bin 602 TL oldu
Ekonomik güven endeksi 100 oldu
Alzaymır hastası eşini bir an olsun yalnız bırakmıyor
Sanayici iş adamı Ali Sezgin'in acı günü