Sektörün Buluşma Noktası TRIKONFEX Fuarı'na Doğru

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sektörün Buluşma Noktası TRIKONFEX Fuarı'na Doğru
Abone ol
TRIKONFEX 4. Triko, Triko İpliği, Konfeksiyon ve Teknolojileri Fuarı, 27-29 Haziran 2024 tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde (OFM) düzenlenecek.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Akort Fuarcılık iş birliğinde, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Gaziantep Trikotajcılar Odası destekleri ile gerçekleştirilecek TRIKONFEX 4. Triko, Triko İpliği, Konfeksiyon ve Teknolojileri Fuarı, ihracatın lokomotifi tekstilin alt kolu olan trikotaj sektörünün bölgemizdeki ilk ve tek fuarı olma özelliğini taşıyor.

Ülke ekonomisinin lokomotif kentlerinden olan Gaziantep’in triko sektöründe de önemli bir konumda olduğunu, ancak sektörün eskiden olduğu gibi canlandırılması gerektiğini ifade eden GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, TRIKONFEX 4. Triko, Triko İpliği, Konfeksiyon ve Teknolojileri Fuarı’nın bu anlamda sektör ve firmalar için kritik önem taşıdığını söyledi.

“Düzenlediğimiz fuarlarla kentimizin ve ülkemizin üretim ve ihracatına destek olmaya devam ediyoruz” diyen Ünverdi, şunları kaydetti:

“Günümüz şartlarında marka değeri olmadan bir yere varmak oldukça güç hale gelmiştir. Bu anlamda sektörümüzün yeniden canlanması ve şehrimiz potansiyelini değerlendirerek hak ettiği yere tekrar gelmesi için yenilikler yaparak daha fazla çalışmalı, elimizi taşın altına koymalıyız. Hepimizin amacı üretim ve ihracat yaparak kentimizi ekonomide daha ileriye taşımaktır. Fuarımızın bu noktada hem sektöre, hem firmalarımıza hem de şehrimize büyük katkılar sağlamasını hedefliyor, şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca Akort Fuarcılık başta olmak üzere fuarımızda emeği, desteği olan tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum.”

Akort Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Akkaya da, triko sektörünün sürdürülebilirliğini sağlamak için Gaziantep’te yeniliklerin hayata geçirilmesi gerektiğini kaydederek TRIKONFEX 4. Triko, Triko İpliği, Konfeksiyon ve Teknolojileri Fuarı’nı da bu anlamda organize ettiklerini söyledi.

Fuarın hem satış hem de tanıtım açısından katılımcılara ve ziyaretçilere çok önemli fırsatlar sunacağına inandıklarını ifade eden Akkaya, “Fuarlarımız sektörlerimizin dünya pazarlarında yer alması noktasında atılmış en önemli adımlardan biridir. Bu fuarla triko sektörünün yıllardır ihtiyaç duyduğu bir çalışmayı gerçekleştiriyoruz. TRIKONFEX, çok ciddi bir üretim merkezi olduğu halde tanıtım, pazarlama ve markalaşma konularında sıkıntı yaşayan Gaziantepli firmalar için önemli bir fırsat ve dönüm noktası olacak. Fuarımızın sektöre, şehrimize ve ülkemize kazanımlar getirmesini diliyor, iş birlikleri için Gaziantep Sanayi Odamıza ve destek sunan tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN
Şahin: Çevre bilinciyle hareket ederek doğayı azami şekilde korumaya gayret ediyoruzÖnceki Haber

Şahin: Çevre bilinciyle hareket ederek d...

SANKO Okulları Türkiye Finallerinden altı ödülle döndüSonraki Haber

SANKO Okulları Türkiye Finallerinden alt...

Yorum Yazın

Gaziantep’te trafik canavarı dur durak bilmiyor: 6 ölü 34 yaralı
Gaziantep'te faciayı kıl payı atlattılar 
Tarla Yolunda Bırakıldı, İnceleme Başlatıldı
Gaziantep’te Sahte Parayla Hayvan Aldılar, Jandarma Yakaladı
Gaziantep’te Görüş Mesafesi Düştü: Valilikten Uyarı Geldi
Gaziantep'te hırsızlık olayı: Dilenci kılığına girip 3 milyon 700 bin lirayı çaldılar
Gaziantep İçin Kritik Proje Gecikti: CHP’li Meriç Meclis’te Sordu
Gaziantep'te ‘hırsızlık çetesi' çökertildi: 6 gözaltı
Gaziantep’te Korku Dolu Anlar: Şarampole Uçan Otomobil Alev Aldı
Gaziantep'te 2 gündür yoğun sis etkili oluyor
Gaziantep İl Müftülüğündeki Bekleyiş Sona Erdi
Haber alınamıyordu: Gaziantep'te acı ölüm!
Gaziantep Organize’de Yürekler Ağıza Geldi
Gaziantep'te zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı
Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü
Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
Gaziantep'te araba küle döndü