Şehitkamil'e çevre ödülü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehitkamil'e çevre ödülü
Abone ol
Stratejik Araştırmalar ve Geliştirme Derneği tarafından üçüncüsü düzenlenen “Su ve Çevre-Güneydoğu Anadolu Bölgesi Ödülleri” etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Belediyesi’nin Katı Atık Ayrıştırma (MÖP) Projesi “Çevre Yatırımları” ödülüne layık görüldü. Ödülü, Şehitkamil Belediyesi adına Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci aldı.

Stratejik Araştırmalar ve Geliştirme Derneği tarafından üçüncüsü düzenlenen “Su ve Çevre-Güneydoğu Anadolu Bölgesi Ödülleri” etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Belediyesi’nin Katı Atık Ayrıştırma (MÖP) Projesi “Çevre Yatırımları” ödülüne layık görüldü. Ödülü, Şehitkamil Belediyesi adına Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci aldı.

Stratejik Araştırmalar ve Geliştirme Derneği (SAGADER) tarafından üçüncüsü düzenlenen 'Su ve Çevre-Güneydoğu Anadolu Bölgesi Ödülleri, Gaziantep’te düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Onat Kutlar Konferans salonunda Su ve Çevre Ödülleri Komite Kurulu Başkanı Melih Furkan Yapar önderliğinde yapılan ödül töreninde Şehitkamil Belediyesi’nin Katı Atık Ayrıştırma (MÖP) Projesi, “Çevre Yatırımları” ödülüne layık görüldü.

ÖDÜL BİZİ ZİYADESİYLE MUTLU ETTİ

Ödülün ardından teşekkür konuşması yapan Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci, “Şehitkamil belediyesi olarak Su ve Çevre Ödülleri programında yaptığımız çevreci yatırımların ödüllendirilmesi bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. 2012 yılında geri dönüştürülebilen maddeleri ayrıştırdığımızda ismine MÖP dediğimiz anlamlı bir projeyi hayata geçirdik. Okullarda öğrencilerimize vermiş olduğumuz çevre eğitimleriyle hem çocuklarımızın çevreyi korumaları adına önemli adımlar attık hem de toplanılan MÖP’lerle önemli bir geri dönüşüm sağladık. Şuan itibariyle de Katı Atık Ayrıştırma Tesisimizde önemli miktarda geri dönüşüm sağlıyoruz. Bu konuda bizleri ödüle layık gören Stratejik Araştırmalar ve Geliştirme Derneği’ne sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
4 kişilik ailenin asgari geçim sınırı: 5.132 TLÖnceki Haber

4 kişilik ailenin asgari geçim sınırı: 5...

Koçer yeni Anayasa maddelerini anlattıSonraki Haber

Koçer yeni Anayasa maddelerini anlattı

Yorum Yazın

Gaziantep’te trafik canavarı dur durak bilmiyor: 6 ölü 34 yaralı
Gaziantep'te faciayı kıl payı atlattılar 
Tarla Yolunda Bırakıldı, İnceleme Başlatıldı
Gaziantep’te Sahte Parayla Hayvan Aldılar, Jandarma Yakaladı
Gaziantep’te Görüş Mesafesi Düştü: Valilikten Uyarı Geldi
Gaziantep'te hırsızlık olayı: Dilenci kılığına girip 3 milyon 700 bin lirayı çaldılar
Gaziantep İçin Kritik Proje Gecikti: CHP’li Meriç Meclis’te Sordu
Gaziantep'te ‘hırsızlık çetesi' çökertildi: 6 gözaltı
Gaziantep’te Korku Dolu Anlar: Şarampole Uçan Otomobil Alev Aldı
Gaziantep'te 2 gündür yoğun sis etkili oluyor
Gaziantep İl Müftülüğündeki Bekleyiş Sona Erdi
Haber alınamıyordu: Gaziantep'te acı ölüm!
Gaziantep Organize’de Yürekler Ağıza Geldi
Gaziantep'te zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı
Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü
Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
Gaziantep'te araba küle döndü