Şehitkamil’deki boş araziler temizleniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehitkamil’deki boş araziler temizleniyor
Abone ol
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın talimatıyla başlatılan çalışmalar kapsamında ilçedeki mahallelerde bulunan tüm boş araziler temizleniyor. Çalışmaların kapsamı genişletilerek devam ettirilecek.

Şehitkamil Belediyesine bağlı ekipler, Başkan Umut Yılmaz’ın direktifleri doğrultusunda ilçe genelindeki boş arsaların temizliği için yoğun mesai harcıyor. Bu kapsamda, uzun yıllardır ihmal edilen ve çöplüğe dönüşmüş boş araziler, iş makineleri ve temizlik ekiplerinin özverili çalışmaları ile yeniden düzenli ve temiz hale getiriliyor.
Temizlik çalışmaları hakkında değerlendirmede bulunan Onatkutlar Mahallesi Muhtarı Ramazan Aslan, Başkan Umut Yılmaz’ın ziyaretinden ve desteklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yaklaşık 24 yıldır Onatkutlar Mahallesi’nde ikamet ettiğini belirten Aslan, bu dönem muhtar olarak seçildiğini ve mahalle sakinlerinin taleplerini dile getirmek için Umut Yılmaz ile görüştüğünü ifade etti. Mahallesindeki boş arsaların uzun yıllardır temizlenmediğini vurgulayan Aslan, Başkan Umut Yılmaz’ın, mahalle ziyaretleri sırasında kendilerine bu konuda destek sözü verdiğini söyledi.
“Özverili çalışmalarından ötürü çok teşekkür ediyorum”
Muhtar Ramazan Aslan, Başkan Yılmaz’ın verdiği söz üzerine ekiplerin hızlıca işe koyulduğunu ve yaklaşık 20 gündür mahallenin çeşitli bölgelerinde temizlik çalışmalarının aralıksız sürdüğünü kaydetti. Aslan, “Kepçeler, moloz ve çöp yığınlarını toplamak için gece-gündüz demeden çalışıyor. Şu an temizlenen arsa, önceden gerçekten bir çöplük halindeydi, ancak ekiplerin özverili çalışmaları sayesinde kısa sürede temizlendi. Bu tür birçok boş arsanın da temizliği en kısa sürede tamamlanacak. Mahallem ve şahsım adına, Umut Başkanımıza bu özverili çalışmalarından ötürü çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Çalışmalar, kapsamı genişletilerek sürdürülecek
Şehitkamil Belediyesinin çevre temizliği konusundaki bu seferberliği, halkın da büyük takdirini kazandı. Belediye, mahalle sakinlerinin desteği ve iş birliği ile ilçenin tüm bölgelerinde benzer temizlik çalışmalarını yaygınlaştıracak. Şehitkamil Belediyesinin bu kapsamlı çalışması, ilçedeki çevre temizliği ve düzeninin sağlanması adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SANKO geleceğin teknolojisini üretecek gençleri destekliyorÖnceki Haber

SANKO geleceğin teknolojisini üretecek g...

Şehir Hastanesi’nde Halk Sağlığı Sokağı KurulduSonraki Haber

Şehir Hastanesi’nde Halk Sağlığı Sokağı...

Yorum Yazın

Gaziantep'te 5 Aralık'ta elektrik kesintisi olacak yerler
NTB’den Eğitime Modern Laboratuvar Desteği
Gaziantep'te yardım yapma vaadiyle dolandırıcılık!
Gaziantep’te korkunç olay! Henüz 20 yaşındaydı...
Gaziantep'te yeni OSB Hastanesi hizmete açıldı
Başkan Şahin, şehir yaşamına katkı sunan büyükşehir belediye başkanları arasında birinci oldu
Gaziantep, kasım ayında 837 milyon 860 bin dolarlık ihracat gerçekleştirdi
Başkan Ünverdi kasım ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi
49 kişinin yakınları tahliyeye tepki gösterdi
Gaziantep FK, kupada tur atladı
Ressam Azmi Atilla SANKO Sanat Galerisi’nde Sergi Açacak
Yıldırım: Hedefimiz Türkiye ihracatından %4 pay almak
Proje Ulaşımda Bölgeye Yeni Nefes Olacak
Gaziantep Büyükşehir’in Yeni Konut Müjdesi’nin Şartları Belli Oldu
Güneydoğu Anadolu Kasım Ayını 998,7 Milyon Dolarlık İhracatla Tamamladı
Gençler, Nizip Belediyesi Bilim Merkezi’nde sınavlara hazırlanıyor
Eşi eleman bulamayınca kentin tek kadın çaycısı oldu
Yılmaz’dan Ankara önemli temaslar
Arabanlı çiftçilere, 2026 Yılı ÇKS Başvuruları uyarısı
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde Yapay Zeka Zirvesi gerçekleştirildi