Şehitkamil Kent Konseyi’nde görev dağılımı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
 Şehitkamil Kent Konseyi’nde görev dağılımı yapıldı
Abone ol
Geçtiğimiz günlerde Genel Kurulu yapılan Şehitkamil Kent Konseyi’nde görev dağılımı yapıldı. Başkan İrfan Demirci liderliğinde Başkan Yardımcılıklarına Burkay Güçyetmez ve Hamit Öztürkmen, Saymanlığa Özlem Çetindağ Karaca, Genel Sekreterliğe ise Ahmet Baydilek görevlendirildi.

Şehitkamil Kent Konseyi’nde ilk toplantı İrfan Demirci başkanlığında gerçekleşti. Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda konseyin yönetimi de belirlendi. Gaziantep’in ilk ilçe kent konseyi olma özelliği taşıyan Şehitkamil Kent Konseyi Başkanı İrfan Demirci, toplantıda geçtiğimiz günlerde Şehitkamil Belediyesinin çağrısı ile 135 kurum temsilcisinin katılım gösterdiği Olağan Genel Kurulu’nun ardından yürütme kurulunun belirlendiğini söyledi. “Katılımcı demokrasinin adeta bir şöleni yapılmıştır” diyen Demirci, “Akademik meslek odalarının, kamu yararına faaliyet gösteren Dernek ve STK’ların ve sendikaların kıymetli temsilcileri ile güçlü üreten ve kentin sorunlarını tespitte büyük rol oynayacak konseyimizin ilk adımını atmış bulunmaktayız” dedi.
“Kadın ve Gençlik Meclisi kurulacak”
Başkan Yardımcılıklarına Burkay Güçyetmez, Hamit Öztürkmen, saymanlığa Özlem Çetindağ Karaca, genel sekreterliğe ise Ahmet Baydilek’in görevlendirildiğini paylaşan Demirci, “Gündemdeki maddelerin görüşüldüğü kurulda kent konseylerinin en önemli organlarından olan Kadın ve Gençlik Meclisinin en kısa sürede oluşturulması kararı alındı. Yine beraberinde Kent Konseyi bünyesinde oluşturulacak olan çalışma grupları talepler ve ihtiyaçlar doğrultusunda belirlenecektir” şeklinde konuştu.
“Sorunlar ve ihtiyaçlara yönelik projeler oluşturulacak”
Şehitkamil Kent Konseyi’nde meclis ve çalışma grupları oluşturulurken toplumun farklı ve geniş kesimlerinden katılım sağlanmasının önünü açacaklarını anlatan Demirci, “Farklı bilgi ve birikim ve deneyimlerin kent konseyinin çalışmalarına yansıması bir zenginlik oluşturacaktır. Bu açıdan gelecek katkıları önemsiyoruz. Şehitkamil ilçemizin çevre, imar, kültürel faaliyetler, eğitim, toplumsal ve sosyal hayatın geliştirilmesi ile ilgili talepler ve halkın dile getirdiği sorunlar ve ihtiyaçlar doğrultusunda projeler oluşturarak Şehitkamil Belediyesi ve kamu kurumlarına sunulacaktır” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep Şehir Hastanesi'nde İlk Böbrek Nakli Başarıyla GerçekleştiÖnceki Haber

Gaziantep Şehir Hastanesi'nde İlk Böbrek...

Tahmazoğlu’ndan özel ziyaretSonraki Haber

Tahmazoğlu’ndan özel ziyaret

Yorum Yazın

Gaziantep İçin Kritik Proje Gecikti: CHP’li Meriç Meclis’te Sordu
Gaziantep'te ‘hırsızlık çetesi' çökertildi: 6 gözaltı
Gaziantep’te Korku Dolu Anlar: Şarampole Uçan Otomobil Alev Aldı
Gaziantep'te 2 gündür yoğun sis etkili oluyor
Gaziantep İl Müftülüğündeki Bekleyiş Sona Erdi
Haber alınamıyordu: Gaziantep'te acı ölüm!
Gaziantep Organize’de Yürekler Ağıza Geldi
Gaziantep'te zincirleme kaza: 7 kişi yaralandı
Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü
Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
Gaziantep'te araba küle döndü
Gaziantep’te yangın faciası: Seyirci kalan mahalle
Gaziantep’te fabrika yangını: 2 kişi yaralandı
Aman Dikkat: Aç kalan tilki Gaziantep sokaklarında
Gaziantep’te Namus Cinayeti Davasında Karar: Baba ve Oğula Hapis
Feci Kazanın Ardından Otoyolda Trafik Normalleşiyor
Gaziantep’te Ramazan Öncesi Gıda Fiyatlarına Yakın Takip