Şehit Piyade Teğmen Duabey Onur Öztürkmen’in Adına Ana Sınıfı Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehit Piyade Teğmen Duabey Onur Öztürkmen’in Adına Ana Sınıfı Açıldı
Abone ol
Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü hedeflerine karşı yürütülen Pençe Kilit operasyonunda şehit düşen kahramanımız Şehit Piyade Teğmen Duabey Onur Öztürkmen’in adına Nizip’te Türkan-Mustafa Bozar Anadolu Lisesi bünyesinde yeni bir ana sınıfı açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine yoğun ilgi gösterildi.

Açılışa Gaziantep Vali Yardımcısı Murat Akyüz, Gaziantep İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Halil Şen, Nizip İlçe Kaymakamı Osman Uğurlu, Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş, Müftü Selahattin Özçelik, şehidin ailesi, okul müdürleri, daire amirleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Vali Yardımcısı Murat Akyüz: Açılışta yaptığı konuşmada, "Şehitlerimiz bizler için her zaman birer örnek teşkil etmektedir. Bu ana sınıfı, şehidimizin anısını yaşatmak ve çocuklarımıza eğitimin önemini anlatmak adına büyük bir anlam taşımaktadır," dedi. Akyüz, eğitimin geleceğin temeli olduğunu vurgulayarak, yeni nesillerin bu bilinçle yetişmesini umduğunu belirtti.

Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu: "Bu tür eğitim kurumları, hem şehidimizin ismini yaşatmak hem de çocuklarımıza en iyi eğitimi vermek adına önemlidir. Şehidimizin aile bireyleri de burada bulunuyor. Onların yanında olmak, bizim için bir onurdur," ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş: "Eğitim, bir milletin geleceğini belirler. Bu ana sınıfının açılması, şehidimize duyduğumuz saygının bir göstergesidir. Burada eğitim görecek çocuklarımız, sadece akademik değil, aynı zamanda değerler eğitimi alarak yetişecektir," diyerek, eğitimin önemine dikkat çekti.

Açılışta, şehidin anısını yaşatmak ve toplumsal bilinci artırmak amacıyla yapılan konuşmalar, katılımcılarda duygusal anlar yaşattı. Tören sonunda, şehit Onur Öztürkmen’in anısına bir anma köşesi oluşturuldu ve katılımcılar, şehidin ailesine taziyelerini sundu. Bu yeni ana sınıfının, şehidin adını sonsuza dek yaşatacağı ve gelecek nesillere ilham kaynağı olacağı vurgulandı.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te havanın soğumasıyla soğan kebabı sezonu açıldıÖnceki Haber

Gaziantep'te havanın soğumasıyla soğan k...

Gaziantep’te “Yan baktın” kurşunuSonraki Haber

Gaziantep’te “Yan baktın” kurşunu

Yorum Yazın

2-1 Ankara mağlubiyeti sonrası büyük tepki
Başkentten Elimiz Boş Dönüyoruz!
Gaziantep'te 2 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Şahin: "Berat, gönüllerin arındığı, umudun yeniden yeşerdiği bir gece"
Şahinbey Ampute'den 4-0'lık galibiyet
Gaziantep'te felakete ramak kaldı! İstinat duvarı çöktü!
Başkan Tahmazoğlu'ndan Berat Kandili mesajı
Eklem sağlığında 'Kitosan' dönemi: Kıkırdak onarımına doğal destek
Gaziantep’te yoğun sis etkisini sürdürüyor
Silahlı yağma ve uyuşturucu ticaretinden 13 yıl cezayla aranan şahıs yakalandı
Gölbucks Konak, Gaziantep turizmine yeni bir renk kattı
Gaziantep'te seyir halindeki araç alev alev yandı
Deprem yıktı, devlet ayağa kaldırdı
Gaziantep'te market çalışanlarına saldırdı 
Şiddetli Yağmur Kazaya Neden Oldu: Hurdaya Dönen Araçtan Burnu Bile Kanamadan Çıktı
Otobüs kazası: 8 ölü, 26 yaralı
Gaziantep’te trafik canavarı dur durak bilmiyor: 6 ölü 34 yaralı
Gaziantep'te faciayı kıl payı atlattılar 
Tarla Yolunda Bırakıldı, İnceleme Başlatıldı
Gaziantep’te Sahte Parayla Hayvan Aldılar, Jandarma Yakaladı