
Gaziantepli iş insanı Orhan Alpdoğan’ın Şanlıurfa’daki yatırımlarıyla ilgili Osman Eyüboğlu sessizliğini bozdu. Eyüboğlu, hakkındaki suçlamaları kesin bir dille reddederek, Taş Saray Restoran’ı Şubat 2026’da devraldığını ve buna ilişkin belgelerinin bulunduğunu söyledi.
“Gaziantep’ten Gitti, Şanlıurfa’da Hayatı Değişti” başlığıyla yayımladığı haberde, iş insanı Orhan Alpdoğan’ın Şanlıurfa’daki yatırımlarına ilişkin iddiaları kamuoyuna yansımıştı.
Haberde adı geçen Osman Eyüboğlu ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Alpdoğan’ın kendisine yönelik iddialarının gerçeği yansıtmadığını savundu.
“TAŞ SARAY RESTORAN’I ŞUBAT 2026’DA DEVRALDIM”
Eyüboğlu, söz konusu işletmeyi 2026 yılının Şubat ayında devraldığını belirterek, devir işlemine ilişkin belgelerinin bulunduğunu ifade etti.
Hakkındaki suçlamalara tepki gösteren Eyüboğlu, “Bu iddialar tamamen yalan, asılsız ve mesnetsizdir. Ben Taş Saray Restoran’ı 2026 yılının Şubat ayında devraldım. Elimde belgelerim var. Bu şahıs bana iftira atıyor” dedi.
İDDİALARI KABUL ETMEDİ
Orhan Alpdoğan’ın açıklamalarını reddeden Eyüboğlu, işletmenin devrine ilişkin belgelerinin bulunduğunu vurguladı.
Sorumlu yayıncılık gereği www.memohaber.com internet haber sitesi olarak kamuoyuna yansıyan iddiaların ardından Osman Eyüboğlu’nun açıklamalarına da yer vererek tarafların görüşlerini okuyucularımıza aktarıyoruz.


































Yorum Yazın