Şahinbey’den kongre gibi divan toplantısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şahinbey’den kongre gibi divan toplantısı
Abone ol
Yeniden Refah Partisi’nin Şahinbey İlçe Divan Toplantısı, parti teşkilatının önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Kurucu Teşkilat Başkanı Bahattin Sungur, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Kaderli, Kurucular Kurulu Üyesi Osman Mandacı, Genel Merkez Kurucular Kurulu ve MYK Üyesi Şükrü Yılmaz, İl Başkanı Sedat Yıldız, İl Sorumlusu Hikmet Kaplan, il başkan yardımcıları, İlçe Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıya, Şahinbey kadın kolları başkanı Kübra güçlüler kurucu teşkilat başkanı Bahattin Sungur’a çiçek takdimi yaparak kadın kolları çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgi aktarımı yaptı. 

Bahattin Sungur: “Milli Görüş’ün Güçlenmesi İçin Çalışıyoruz”
Toplantıda konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Kurucu Teşkilat Başkanı Bahattin Sungur, partinin hedefleri ve geleceğe yönelik projeleri hakkında bilgi verdi. Sungur, "Milli Görüş hareketinin güçlü ve kararlı bir şekilde ilerlemesi için teşkilatımızla gece gündüz çalışıyoruz. Yerel yönetimlerde aktif rol almayı hedefliyoruz. Bu tür toplantılar, birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor" dedi.

Şükrü Yılmaz: “622.847 üyeyle birinci olduk ”
Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Şükrü Yılmaz ise yaptığı açıklamada, yargıtayın açıkladığı üye sayılarında yeniden refah partimiz yüzde 70 üye artışıyla elhamdulillah üyesini en çok arttıran birinci parti oldu. 99 kişiyle kurduğumuz partimiz bugün 622.847 üyesiyle türkiyenin en büyük 3.partisi ve koca bi teşkilat oldu. Şükrü Yılmaz ayrıca partinin sosyal adalet ve ekonomik kalkınma hedeflerine vurgu yaptı. Yılmaz, "Halkımızın refahı ve huzuru için mücadele ediyoruz. Yeniden Refah Partisi, toplumun her kesimini kucaklayan politikalarla hareket etmeye devam edecek" ifadelerini kullandı.

Sedat Yıldız "Hedef 2028"
Gaziantep olarak her zaman ilklere imza atan bir teşkilat olduklarını belirten İl Başkanı Sedat Yıldız" kısa süreç içerisinde yani 45 günde bütün ilçe kongrelerimizi yaptık. Elhamdülillah on numara beş yıldız kongrelerimiz oldu ama yetmez. Şimdi hedef 2028 yada yapılacak ilk genel seçimde Gaziantep’de 1.parti olacaz ve muhterem liderimiz doktor Fatih Erbakan’ı Cumhurbaşkanı yapacağız " dedi. 

Emre Öztürk "
Büyümeye ve teşkilatı genişletmeye ant içtiklerini ifade eden Şahinbey İlçe Başkanı Emre Öztürk,"Bu doğrultuda Necmettin Erbakan hocamızın önderliğinde onların düsturuyla, onların fikirle ile siyonizm ile mücadele ve partimizi büyütmeye devam edeceğiz" açıklamasını yaptı..

Toplantı sonunda kadın kolları ve gençlik kolları Bahattın Sungur ve Mehmet Kaderli'ye hediye takdımi yaparak salonda bulunan ve yoğun katılım sağlayan kadın partililer ve gençlik kolları mensuplarıyla toplu resimler çekilerek toplantıya son verildi.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hırsızlıkta suç makinası jandarmadan kaçamadıÖnceki Haber

Hırsızlıkta suç makinası jandarmadan kaç...

Gaziantep'in şifa kaynağı kış yemekleri hastalıklardan koruyorSonraki Haber

Gaziantep'in şifa kaynağı kış yemekleri...

Haber Yorumları

Yorum Yazın

NTB Başkanları İş Teftişleri Faaliyetleri Bilgilendirme Toplantısına Katıldı
Hakan Atıcı’dan Sert Çıkış: "Gaziantep’in Ekmeğini Gaziantepli Firmalar Yemeli!"
Gaziantep'te 30 Nisan da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gourmet Çelebi Hakkındaki İddialara Net Cevap: Belgeler Paylaşıldı
Gaziantep'te ortalık savaş alanına döndü: Yaralılar var 
Gaziantep Mutfağı Tartışılıyor: Katmerci’den Dikkat Çeken Açıklama
Gaziantep'te patlama dedikleri basit yangın çıktı!
Baklavanın kahramanları piknikte buluşacak
Gaziantep’te ev yangını: Az kalsın uykuda ölüyorlardı
NTB’de E-İhracat Buluşmaları Konulu Eğitim Düzenlendi
CHP’li Melih Meriç: Üretim desteği doğrudan tarlada, mazot ve gübre aşamasında nakdi olarak verilmelidir
Şahinbey Belediyesi’nden Çiftçilere 53 Milyon dan Fazla Fide
SANKO Okulları’nın 25 Yılık Eğitim Serüveni Fotoğraflarla Anlatıldı
Gaziantep'te yollarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Kadın Kollarında Şok Gelişmeler: CHP Gaziantep’te Yönetim Değişti
Gaziantep İş Dünyası Yasta: Ahmet Tabur Hayatını Kaybetti
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde tüm bölgeye 
Gaziantep'te 29 Nisan da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep Üniversitesi’nde “Dijital Riskler, Fırsatlar ve Gazetecilik” paneli yoğun ilgi gördü
Gaziantep otoyolunda korkunç kaza: 3 ölü, 5 yaralı