Şahinbey Belediyesi Tesislerinde Hayatını Değiştirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şahinbey Belediyesi Tesislerinde Hayatını Değiştirdi
Abone ol
Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Selçuklu Gençlik Merkezi’ne gelen bedensel engelli Ayşe Pehlivan, dikim yapmayı öğrendiği giyim kursu sayesinde hayata tutundu.

 Henüz 5 yaşında iken geçirdiği hastalık nedeniyle bedensel engelli kalan Ayşe Pehlivan, dikim yapmayı öğrendiği giyim kursu sayesinde hayata tutundu. Şahinbey ilçesinde yaşayan 2 çocuk annesi 49 yaşındaki Ayşe Pehlivan, henüz 5 yaşında iken yüksek ateşten dolayı geçirdiği havale sonrası ayak sinirlerinin hasar görmesi nedeniyle bedensel engelli kaldı. Yalnız kaldığı için sıkılan ve bir arayış içerisine giren Ayşe Pehlivan, Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Selçuklu Gençlik Merkezindeki eğitmenlerin kendisini cesaretlendirilmesiyle topluma adapte olan ve bu sayede merkeze gidip gelmeye başlayan Pehlivan, kadınların dikim yaptığı kursa katılmaya başlayıp hayatına yeni bir sayfa açtı.

 ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Kursa geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Ayşe Pehlivan, “5 yaşından havale geçirdiğimden dolayı engelli kalmışım. İki çocuğum var. Birisi öğretmenliği kazandı ama atama bekliyor. Oğlum da şu anda askerlik yapıyor. Evde tek kaldığımdan dolayı canım sıkılıyordu. Belediyemizin böyle bir tesiste kurs açtığını öğrenince bu kursa geldim. Şu anda çok mutluyum. Bu kursta dikim yapmayı öğrendim. Belediyemize böyle bir tesis açtığı için çok teşekkür ediyorum” dedi.

BANA ÇOK ŞEY KATTI

Hayatının Selçuklu Gençlik Merkezindeki giyim kursuna katıldıktan sonra değiştiğini ifade eden Pehlivan, “Engelli olduğumdan dolayı her yere gidemedim daha doğrusu gidemiyordum. Belediyemizin açtığı bu kurs benim için çok büyük bir avantaj oldu. Gerçekten de çok mutluyum. Şu anda engelli olduğumu bile hissetmiyorum. Kimi insanlar, ’ben bunu başaramam veya yapamam’ diyenler var. Ben bütün engelli kardeşlerime sesleniyorum; belediyemizin açtığı bu tür kurslara başvuru yapsınlar, kurslara katılsınlar ve bu kurslar kendilerine çok güzel katkılarda bulunur” diye konuştu.

ÇOK MUTLUYUM

Kursta zamanının çok güzel geçtiğini belirten Pehlivan, “Evde sürekli boş oturuyordum. Sıkıntı ve stres oluyordum. Ancak kursa geldikten sonra yeni arkadaşlar edindim ve hocamız çok iyi böyle bir ortamda olduğum için çok mutluyum. Herkesi de bu kursa bekliyorum. Böyle bir kursu açtığı için Şahinbey Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Şehitkamil Trafik Eğitim Parkı'nda yeni eğitim-öğretim yılı başladıÖnceki Haber

Şehitkamil Trafik Eğitim Parkı'nda yeni...

Merhum Av. Ahmet Yılmaz Adına Anlamlı Futbol TurnuvasıSonraki Haber

Merhum Av. Ahmet Yılmaz Adına Anlamlı Fu...

Yorum Yazın

Alacak Meselesi Kanlı Bitti: 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Gaziantep Ülkü Ocakları’nda Göreve Vefa ile Başlandı
Prof. Dr. Erol Murat Yıldız SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açtı
Gaziantep Büyükşehir’den bahar temizliği seferberliği
GSO Başkanı Adnan Ünverdi nisan ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi
Gaziantep'te 3 milyon TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi
Gaziantep'te 3 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantepliler Dikkat! Meteoroloji uyardı! Sağanak Geliyor!
Nisan Ayında Güneydoğu’dan 1.1 milyar Dolarlık İhracat
Gaziantep Bereketle Buluştu: Yağışlar Katlandı
Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi İşadamı-Siyasetçi Mehmet Pamuk kitap yazdı 
 Dolu yağışı Antep fıstığı bahçelerine zarar verdi
Mücadelemiz Sonuç Vermedi! Evimizde Mağlup Olduk!
Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti: 2 Kardeş Hayatını Kaybetti!
Gaziantep'te 2 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te yağış hayatı felç etti 
Gaziantepli futbolcu Beşiktaş kadrosunda
Prof. Dr. İrfan Koca: "Tetkik değil, hasta tedavi edilmelidir"
Başkan Tahmazoğlu Ankara Üniversitesi Öğrencileri ile Biraraya Geldi
GTB’de ortak akıl buluşması: 12 meslek komitesi aynı masada