Şahinbey Belediyesi temizlik araçları filosunu güçlendirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şahinbey Belediyesi temizlik araçları filosunu güçlendirdi
Abone ol
Şahinbey Belediyesi’nin daha temiz ve daha yeşil Şahinbey hedefiyle sürdürdüğü çalışmalarda kullanılmak üzere 28 adet 2 m3’lük yol süpürme aracı alarak araç filosunu güçlendirdi.

Şahinbey Belediyesi, Şahinbey İlçesi’ndeki vatandaşların daha temiz ve yaşanılabilir bir ortamda yaşayabilmeleri için 28 adet 2 m3’lük yol süpürme makinası alarak temizlik için kullanılan araç sayısını 100’e çıkarttı. Yeni alınan araçlar ile Şahinbey’de şehir turu atan Şahinbey Temizlik İşleri ekipleri vatandaşların ilgi odağı oldu.
Daha temiz bir Şahinbey için
Daha temiz ve yaşanılabilir bir Şahinbey için yola çıktıklarını belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Bu günlerde zorlu bir süreçten geçiyoruz. Tüm Dünya’da yaşanan Korana virüs sebebiyle ile Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, gece gündüz demeden ana caddelerimizi, sokaklarımızı ve mahallelerimizi temizliyor. Her şey vatandaşlarımızın sağlığı ve geleceği için yapıyoruz. Temizlik işlerinde çalışan ekiplerimizin verimini arttırmak için 28 adet 2 m3’lük yol süpürme makinaları aldık. Temizlik konusunda oldukça hassas davranıyoruz. Sadece Temizlik İşleri’nde kullanılan araç sayımızı arttırmakla kalmıyor temizlik projeleri de yapıyoruz. Kapsının önünü temiz tutan vatandaşlarımıza temizlik seti hediye ediyoruz. Geçtiğimiz yıllarda başlattığımız Yeşil Düdük Projemizle okullardaki öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza temizlik bilincinin ve sorumluluğunun aşılanması yönünde çeşitli etkinlikler düzenledik. Bu anlamda yeni çalışmalar ve projeler yapmaya devam edeceğiz" dedi.
Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi
Şahinbey’in daha sağlıklı ve daha yaşanabilir bir kent olması amacıyla turizmden, çevreye ve sosyal projelere kadar her alanda hizmetlerini arttırarak sürdüren Şahinbey Belediyesi, bir taraftan araç filosunu da güçlendirmeye devam ediyor. Yeni aldığı 28 adet 2 m3’lük yol süpürme makinaları ve diğer temizlik araçları ile sazlı sözlü şehir turu atan Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine vatandaşlar oldukça yoğun ilgi gösterdi. Hafta sonunu sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerinde geçiren vatandaşlar Şahinbey Belediyesi şarkılarla tanıttığı araçları balkondan izleyerek, el sallayıp cep telefonları ile çektiler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te cadde ve sokaklar sessizliğe büründüÖnceki Haber

Gaziantep'te cadde ve sokaklar sessizliğ...

Uzman öğretmenlikle gelen okuma-yazma başarısıSonraki Haber

Uzman öğretmenlikle gelen okuma-yazma ba...

Yorum Yazın

Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde kalite ve akreditasyon süreçleri ele alındı
Gaziantep'te 14 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
GESOB’da Akdoğan dönemi: Birlik kazandı
 Jandarmadan dron destekli trafik denetimi: Bin 346 araca ceza
HSK Üyesi Alişan Tiryaki’den Nizip Adliyesi’ne Anlamlı Ziyaret
GSO Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
Şehitkamil'de 15 bin kişilik dev konser
Başkan Tahmazoğlu vatandaşlarla bir araya geldi
Ünal Akdoğan'a büyük ilgi: Oylama başladı 
GİBTÜ 'de Sağlıkta Dijital Dönüşüm Festivali
HÜDA PAR Milletvekili Demir Şanlıurfalı aşiret temsilcilerini Meclis’te ağırladı
Kesinleşmiş 40 yıl cezayla aranan şahıs saklandığı bağ evinde yakalandı
Şahinbey Milli Eğitimden Nezâket ve Empati filmi 
Vali Kemal Çeber açıkladı: 3 Mayıs afetinde ödemeler başladı 
MHP Gaziantep KAÇEP’te Mezine Sırakaya Dönemi: Tecrübe ve Vizyon Bir Arada
Şahinbey’de çok özel etkinlik
Gaziantep'te 13 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te kavşaklarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Jandarmadan dev operasyon
Fedaioğlu’ndan Karakuş’a tokat gibi cevap