Şahinbey Ampute, hızlı bir başlangıç yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şahinbey Ampute, hızlı bir başlangıç yaptı
Abone ol
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı 2019/2020 Sezonuna hızlı başladı. Sezonun ilk karşılaşmasını deplasmanda İstanbul Esenyurt Engelliler Gücü Kulübü ile oynayan Şahinbey Ampute Futbol Takımı rakibini 10-0 mağlup ederek sezona hızlı bir başlangıç yaptı.

Geçtiğimiz sezon ligi şampiyon olarak tamamlayan ve bu sezon öncesinde de Türkiye Kupasını müzesine götüren Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı sezonun ilk maçını deplasmanda İstanbul Esenyurt Engelliler Gücü Kulübü ile oynadı.

Karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile çıkan Şahinbey Ampute Futbol Takımı karşılaşmanın tamamında adeta bir futbol resitali sergiledi. Mavi beyazlı ekip karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün götürdüğü maçı Richard Arthur Openthıl 1, Feyyaz Gözaçık’ın 1, Serkan Dereli’nin 2, Fatih Şentürk’ün 3, Kudrat Khudoykulov 2 ve İsmail Korkmaz’ın attığı 1 golle karşılaşmayı 10-0 gibi farklı bir skorla kazanmasını bildi.

TAKIMIMIZI TEBRİK EDİYORUM

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Cuma Güzel, sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, “Öncelikle 2019/2020 Ampute Süper Lig’in tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum.  Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı olarak yeni sezonda da hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik. Sezonun ilk maçını deplasmanda İstanbul Esenyurt Engelliler Gücü Kulübü ile oynadık. Geçtiğimiz sezon kadromuzda bulunan kaliteli oyuncuların ortaya koyduğu başarılı oyunla maçı 10-0 gibi farklı bir skorla kazanmasını bildik. Ben her iki takımı da sahada da ortaya koyduğu mücadeleden dolayı tebrik ediyor oyuncularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum. Aldığımız bu farklı galibiyeti de Onursal Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na armağan ediyoruz” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Makak maymunların yeni isimleri 'Fıstık' ve 'Zeytin' olduÖnceki Haber

Makak maymunların yeni isimleri 'Fıstık'...

Yıldırım: 2020 yılına rekorla girmeye hazırlanıyoruzSonraki Haber

Yıldırım: 2020 yılına rekorla girmeye ha...

Yorum Yazın

2-1 Ankara mağlubiyeti sonrası büyük tepki
Başkentten Elimiz Boş Dönüyoruz!
Gaziantep'te 2 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Şahin: "Berat, gönüllerin arındığı, umudun yeniden yeşerdiği bir gece"
Şahinbey Ampute'den 4-0'lık galibiyet
Gaziantep'te felakete ramak kaldı! İstinat duvarı çöktü!
Başkan Tahmazoğlu'ndan Berat Kandili mesajı
Eklem sağlığında 'Kitosan' dönemi: Kıkırdak onarımına doğal destek
Gaziantep’te yoğun sis etkisini sürdürüyor
Silahlı yağma ve uyuşturucu ticaretinden 13 yıl cezayla aranan şahıs yakalandı
Gölbucks Konak, Gaziantep turizmine yeni bir renk kattı
Gaziantep'te seyir halindeki araç alev alev yandı
Deprem yıktı, devlet ayağa kaldırdı
Gaziantep'te market çalışanlarına saldırdı 
Şiddetli Yağmur Kazaya Neden Oldu: Hurdaya Dönen Araçtan Burnu Bile Kanamadan Çıktı
Otobüs kazası: 8 ölü, 26 yaralı
Gaziantep’te trafik canavarı dur durak bilmiyor: 6 ölü 34 yaralı
Gaziantep'te faciayı kıl payı atlattılar 
Tarla Yolunda Bırakıldı, İnceleme Başlatıldı
Gaziantep’te Sahte Parayla Hayvan Aldılar, Jandarma Yakaladı