Şahin, Travmatik Acil Durum Hastanesi inşaatını inceledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şahin, Travmatik Acil Durum Hastanesi inşaatını inceledi
Abone ol
Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Beytullah Şahin, İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Hasan Tiryakioğlu ve OSB Bölge Müdürü Özer Özcan ile birlikte yapımı Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünce üstlenilen ve inşaatı devam eden 64 yatak kapasiteli Travmatik Acil Durum Hastanesi'ni ziyaret ederek önemli incelemelerde bulundu.

Dr. Şahin, hastanenin özellikle sanayi bölgesindeki iş kazalarına daha hızlı müdahale edebilme kapasitesi ile OSB’de çalışan işçilere acil sağlık ve poliklinik hizmeti sunmada büyük bir iyileşme sağlayacağını vurguladı. İnşaatı devam eden hastanenin, poliklinik hizmetleri ve acil müdahalelerde ilimize büyük bir katkı sağlayacağını ifade etti. Ayrıca Beykent’te yapımı planlanan 800 yataklı hastane tamamlanıncaya kadar OSB, Beylerbeyi, Beykent ve Kuzeyşehir’de ikamet eden vatandaşlarımıza ve çalışanlarımıza sağlık hizmet sunumunun, yeni yapılacak bu hastane ile sağlanacağını belirtti.

Hastanenin tamamlanmasıyla birlikte sağlık hizmetlerinin daha hızlı ve etkili bir şekilde vatandaşlara ulaşması hedefleniyor.

Hastane, 6 bin 800 metrekare alana, 3 bin 600 metrekare oturum alanına ve yaklaşık 13 bin metrekare kapalı alana sahip olacak. Tesis içerisinde 16 adet poliklinik, fizik tedavi merkezi, laboratuvar, görüntüleme, 3 adet ameliyathane, 8 yoğun bakım yatağı ve toplamda 64 yatak kapasitesi ile hizmete girecek.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tepe'den istifa kararıÖnceki Haber

Tepe'den istifa kararı

Çocuklar ve anneler, doğada unutulmaz bir gün yaşadılarSonraki Haber

Çocuklar ve anneler, doğada unutulmaz bi...

Yorum Yazın

Gaziantep'te "olmaz" dedirten olay: Yaşlı kadını ecelle cebelleşiyor 
AVM üstünde şoke eden olay!
Şehitkamil’de Çocuk Şenliği başlıyor
Gaziantep'te 31 Temmuz'da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep’te akıl almaz olay: Tramvayın önüne atladı
Gaziantep’te yangın: 2 kişi yaralandı 
Gaziantep’te trafik kazaları: Yunus Polisi yaralandı
GASİD’den Mesleki Eğitime Güçlü Destek
GTO’nun Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Genişletilmiş Olarak Yapıldı
Gaziantep–Nizip Karayolu Uluyatır Kavşağı'nda Kaza: 4 Kişi Yaralandı
Gaziantep'te orman yangını: Müdahale sürüyor 
Antep Fıstığı Lisanslı Depo Yeni Hasat Sezonuna Hazır
Gaziantep Büyükşehir geçmişi geleceğe taşıyor
Gaziantep'te orman yangını: Ekiplerin müdahalesi sürüyor
Tahmazoğlu: "Gençlerimizin her adımında yanlarındayız"
DEİK/Türkiye-Irak Yuvarlak Masa Toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi
Öztürkmen Ailesinin Acı Günü: Salih Öztürkmen Hayatını Kaybetti
Gaziantep'te orman yangını
NTO’da T.C. Sağlık Bakanlığı Onaylı İlk Yardım Eğitimi Tamamlandı
MHP Gaziantep'te Gönülleri Buluşturan Anlamlı Program: Engelleri Dayanışma Aşıyor