Şahin, iftarını Araban'da yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şahin, iftarını Araban'da yaptı
Abone ol
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, orucunu Araban ilçesinde açtı. Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Araban ilçesinde düzenlenen iftar programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Araban ilçe halkıyla birlikte iftar yapan Başkan Şahin, Türk Tasavvuf Musikisi sanatçısı Mehmet Kemiksiz’in Ramazan ayı özel konserini izledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, orucunu Araban ilçesinde açtı. Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Araban ilçesinde düzenlenen iftar programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Araban ilçe halkıyla birlikte iftar yapan Başkan Şahin, Türk Tasavvuf Musikisi sanatçısı Mehmet Kemiksiz’in Ramazan ayı özel konserini izledi.

RAMAZAN AYI, KUR'AN-I KERİM AYIDIR

Programda vatandaşlara seslenen Şahin, on bir ayın sultanı Ramazan Ayı’nın, insanlık adına önemli mesajlar barındırdığını belirtti.

“Birbirimize olan muhabbetimiz ve sevgimiz hiç eksilmesin, hep artarak devam etsin” temennisinde bulunan Başkan Fatma Şahin, şöyle konuştu: “Ramazan ayının bizlere verdiği çok özel duygular var. Öncelikle Ramazan ayı, Kur'an-ı Kerim ayıdır. Çok önemli mesajlar içeren Kur’an, iyiliği kötülükten, doğruluğu yanlıştan ayırmak, güzellikleri arttırmak ve yoksulları gözeten manevi kitabımızdır. Bu duygular, tüm dünyaya yayılsa ne açlık, ne savaş, ne de gözyaşı kalır. Kur'an-ı Kerim’den aldığımız bu mesajları gençlerimize ve çocuklarımıza yaşatmamız lazım. 

TAM BİR KARDEŞLİK HUKUKU İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ

Araban bir tarih, bir medeniyettir, Araban ilçesi zenginliğimizdir. Yaptığımız işleri güçlendirmemiz için ilçe belediye başkanım Mehmet Özdemir başkanla işbirliği içerisinde, tam bir kardeşlik hukuku içerisinde çalışıyoruz.  Araban’ın ve Yavuzeli’nin gücü Ankara tarafından görülmüş, milletvekilimiz Mehmet Erdoğan bizim de iftihar duyduğumuz milletvekili sıralamasında üçüncü sıradan listeye girdi, başarısını taçlandırdı. Bu, bölgeye, Araban’a ve Gazi şehrimize verilen bir değerdir, kardeşliğin berekete dönüşün göstergesidir. Bize düşen görev ise çok çalışmaktır, sizlerin taleplerini yerine getirmektir.

TÜM HESAPLARI BOZDUK

IMF’ye olan borçlarını ödeyerek ülkeyi hasta adam olmaktan çıkaran ümmetin umudu olan cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Parti’nin getirdiği bu noktayı, birtakım oyunlarla farklı bir noktaya götürmeye çalıştılar. Ama bizler bu yola çıkarken, ‘Göklerden gelen bir karar vardır, halkımız ne derse onu yaparız’ dedik ve tuzakları bozduk. 15 Temmuz’da dünyanın izlediği Türkiye’yi zayıflatma, Recep Tayyip Erdoğan’sız bir Türkiye emeline karşı çok sağlam durdunuz. Karanlık geceyi aydınlığa dönüştürdünüz. 16 Temmuz’da güneş çok daha güçlü doğdu. O yüzden ben ve arkadaşlarım sizlere hizmet etmek için gece gündüz durmadan çalışıyoruz.

24 HAZİRAN’DA ARABAN ŞAHLANACAK

Çoğu gitti azı kaldı, tünelin ucundan ışık görüldü, inanıyorum ki 24 Haziranda yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinde, bütün hesapları bozacak, 15 Temmuz’da yapamadıklarını yapmaya çalışanlara Araban dersini sandıkta verecek. Verilen hizmetlerde ‘durmak yok yola devam’ mesajını sandıkta verecek. Eski Türkiye’de hayal dahi edilemeyen, devletin bile yapmadığı işleri büyükşehir belediyesi olarak yaptık. Ey Ankara gör, Araban’ı gör, Yavuzeli’ni gör, Gazi şehri diyerek 24 Haziran’da sandıkları patlatalım. Geleceğimiz aydınlıktır, çünkü cesaret bizde erdem bizde, irade bizde o zaman şahlan Araban, şahlan Gazi şehir, şahlan Türkiye.”

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ise, ramazan ayının huzur ve barış içerisinde geçmesini temenni ederek, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerine yönelik mesajlar verdi.

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir ise,  Araban halkını birlik, beraberlik ve kardeşlik sofrasında buluşturduğu için Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür etti. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
HKÜ’ye Engelsiz Üniversite Nişanı ödülüÖnceki Haber

HKÜ’ye Engelsiz Üniversite Nişanı ödülü

WhatsApp, video konferans özelliğini test ediyorSonraki Haber

WhatsApp, video konferans özelliğini tes...

Yorum Yazın

Gaziantep'te patlama dedikleri basit yangın çıktı!
Baklavanın kahramanları piknikte buluşacak
Gaziantep’te ev yangını: Az kalsın uykuda ölüyorlardı
NTB’de E-İhracat Buluşmaları Konulu Eğitim Düzenlendi
CHP’li Melih Meriç: Üretim desteği doğrudan tarlada, mazot ve gübre aşamasında nakdi olarak verilmelidir
Şahinbey Belediyesi’nden Çiftçilere 53 Milyon dan Fazla Fide
SANKO Okulları’nın 25 Yılık Eğitim Serüveni Fotoğraflarla Anlatıldı
Gaziantep'te yollarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Kadın Kollarında Şok Gelişmeler: CHP Gaziantep’te Yönetim Değişti
Gaziantep İş Dünyası Yasta: Ahmet Tabur Hayatını Kaybetti
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde tüm bölgeye 
Gaziantep'te 29 Nisan da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep Üniversitesi’nde “Dijital Riskler, Fırsatlar ve Gazetecilik” paneli yoğun ilgi gördü
Gaziantep otoyolunda korkunç kaza: 3 ölü, 5 yaralı
Nizip’te Anlamlı Vefa: Emektar Fıstık Esnafına Plaket Takdim Edildi
Antep Fıstığına Değer Katanlar Ödül Töreni
Şahin, "şehrim okulum" projesi kapsamında velilerle buluştu
Gaziantep'te 5 yaşındaki çocuk yüksekten düştü
Gaziantep'te lastiği patlayan minibüs takla attı
Gaziantep’te Halı fabrikasında iş kazası