Şahin, Osmanlı Mahallesi sakinleriyle bir arada

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şahin, Osmanlı Mahallesi sakinleriyle bir arada
Abone ol
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mahalle gezisi kapsamında Osmanlı Mahallesi’ne gitti, mahalle sakinleriyle bir araya geldi, mahalle sakinlerine Büyükşehir’in yatırımlarını anlattı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mahalle gezisi kapsamında Osmanlı Mahallesi’ne gitti, mahalle sakinleriyle bir araya geldi, mahalle sakinlerine Büyükşehir’in yatırımlarını anlattı. Yapımı devam eden Osmanlı Cami inşaatını yerinde inceleyen Şahin, yetkililerden bilgi aldı.

Mahalle sakinlerine seslenen Başkan Fatma Şahin, Büyükşehir Belediyesinin yatırımları hakkında bilgi verdi. Büyükşehir Belediyesi ile Devlet Su İşleri (DSİ) ortaklığında yürütülen projeyle Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesine bağlı Düzbağ beldesinden doğan ve Fırat Nehri'nin bir kolu olan Göksu ırmağı suyunun 120 kilometreden Gaziantep'e akacağını belirten Şahin, 1 milyon liralık devlet yatırımıyla kaliteli ve uygun maliyetli suyu vatandaşlarla buluşturacaklarını bildirdi.

HİZMETLERİN EN İYİ YAKIŞIR

50 mühendis ve 500 kişilik ekibin gece gündüz demeden aralıksız çalıştığını belirten Şahin, bugüne kadar eski boruların yerine 52 bin metre uzunluğunda 2,60 metre çapında çelik borular döşendiğini böylece kayıp kaçakların önlendiğini aktardı.

Bazı belediyelerin suya yüzde 10 zam yaptığı dönemde yüzde 15 oranında indirime gitmelerinin insana verdikleri değerin göstergesi olduğunu anlatan başkan, Gazianteplilere hizmetin en iyisinin yakışacağını söyledi.

ŞEHİR İÇİNDE ŞEHİR OLACAK

Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ iş birliğiyle yürütülen 50 bin konutluk "Kuzey Şehir" projesinin ilk etabını oluşturan 3 bin 500 konutun inşaatının tamamlanma aşamasına geldiğini vurgulayan Şahin, “Şehitkamil ilçesinde 8,5 milyon metrekare alan üzerinde kurulacak, yaklaşık 250 bin kişinin yaşayacağı Kuzey Şehir, Türkiye'nin en büyük toplu konut alanlarından olacak. Adeta burada şehir içerisinde bir şehir inşa edilecek” diye konuştu. 

SİZLERE HELAL OLSUN

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Osmanlı Mahallesi’ne 10 kilometre sıcak asfalt serildiğini hatırlatarak, şunları anlattı: “Ne zaman arkamızı dönsek her zaman sizleri görüyoruz. Dostsunuz, kardeşsiniz. Eski Türkiye olsaydı mahalleye giden köylere sıcak asfalt mı yapılırdı? Bu bölge sıcak asfaltı daha önce gördü mü?  Eskiden bırakın sıcak asfaltı soğuk asfalta bile para bulamayan bir anlayış vardı. Adını Osmanlıdan alan Osmanlı Mahallesi hizmetin en iyisine layıktır, bu hizmetler sizlere helal olsun.”

Türkiye’de, anne babası kim olursa olsun çocukların 18 yaşına kadar sağlık hizmetlerinden ücretsiz yararlandığını aktaran Şahin, Türkiye’nin geleceğinin devletin sosyal güvencesi altına girdiğini bildirdi. 

Gelişen ülkelere yaklaşan Türkiye’nin birilerini rahatsız ettiğini kaydeden Şahin, bu coğrafyada ümmetin sesin duyan, insani ve vicdani yönüyle öne çıkan Türkiye’nin başına gelmedik kalmadığını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Afrin yolunda 4 köy daha kontrol altındaÖnceki Haber

Afrin yolunda 4 köy daha kontrol altında

GTB İŞKUR başvuru noktası hizmete ilk yılını tamamladı Sonraki Haber

GTB İŞKUR başvuru noktası hizmete ilk yı...

Yorum Yazın

Gaziantep’in En Büyük Markası Güvendir
Gaziantep’te Sabah Karşısı Deprem! Vatandaşlar Büyük Panik Yaşadı
 Gaziantep'te feci kaza: 5 kişi yaralandı 
Gaziantep’te akşam akşam bıçaklar konuştu: 2 kişi bıçakla yaralandı
Gaziantep Basketbol, Şehitkamil Belediyesi’ne Emanet
Gaziantep'te düdüklü tencere bomba gibi patladı: 2 kişi hastanelik oldu 
Gaziantep'te 9 Ağustos'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Beyazay ve Öztürk ailelerinin mutlu günü
Gaziantep’te kazalar bitmiyor: 19 kişi hastanelik oldu
Gaziantep’te yangın: 2 kişi hastaneye kaldırıldı
İYİ Parti Gaziantep Ailesi Bu Düğünde Buluştu!
Gaziantep'te neler oluyor: Yaşlı kadın evde ölü bulundu 
Gazi Kördeve'nin Anne Acısı
Gaziantep’te Kaçak Kazıya Suçüstü! 5 Şüpheli Jandarmaya Yakalandı
Gaziantep'te eşinden ayrılan adam ölü bulundu: 20 suç kaydı var
Gaziantep'te 8 Ağustos'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te yaşlı kadının acı sonu: Evinde ölü bulundu
Arif Beşli Enflasyonun Bölgesel Üretim ve Geçim Şartlarına Etkisini Değerlendirdi
GAÜN Kornea Naklinde Üniversite Hastaneleri Arasında İkinci Sırada
Mustafa Şimşek Gençlerin Enflasyon Karşısındaki Mücadelesine Dikkat Çekti