Sağlıklı ve güvenilir gıdaya herkesin hakkı! Karayılan'dan teşekkür 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sağlıklı ve güvenilir gıdaya herkesin hakkı! Karayılan'dan teşekkür 
Abone ol
Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Karayılan, sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşmanın herkesin hakkı olduğunu belirterek, bu doğrultuda yapılan denetimlere destek veren kurumlar ile Gastronomi şehri Gaziantep'e yakışır işletmelere teşekkür etti.

Yaptığı açıklamada, tüketicinin sağlığını tehdit eden işletmelerle ilgili 5996 sayılı yasa kapsamında her türlü iş ve işlemlerin İl Tarım Müdürlüğü tarafından yapıldığına dikkat çeken Karayılan, "Gazi şehrimizde yaklaşık 18 bin 500 gıda işletmesi mevcuttur. Gazişehrimize bin 200 kişilik Tarım ve Orman Bakanlığı mensubu kardeşimizle hizmet etmekten şeref duyuyoruz. Gıda denetimlerinde yaklaşık 100 gıda kontrol görevlisi arkadaşımız gece/gündüz,hafta içi/hafta sonu demeden hizmet etmektedir" dedi.
Vatandaşların gıda ile ilgili her türlü dilek ve şikayetlerini 174 Alo Gıda hattı ile sosyal medya ve Whatsapp ihbar hatları üzerinden gece gündüz yapabileceklerini anımsatan Karayılan, "Gelen ihbarlar 7/24 ekiplerimiz tarafından dikakte alınmakta, gerekli denetimler ve geri dönüşler sağlanmaktadır. Lütfen şikayetlerinizi bildirdiğiniz gibi dilek ve önerilerinizide bildirirseniz bizlere yol göstermiş olursunuz. Her bir tüketici bizim için bir gıda denetçisidir. Şikayet, dilek ve önerilerinizle gücümüze güç katıyorsunuz. Gücümüzü sizlerin desteğinden alıyoruz" görüşünü dile getirdi.
Gıda denetimlerinde kendilerine destek çıkan Gaziantep Büyükşehir ve ilçe belediyeleri ile sağlıklı ve güvenilir gıda sunan işletmelere teşekkür eden Karayılan, "Yapılan çalışmalarımızı halkımız ile buluşturan ve tüketicide farkındalık oluşturan güzide basınımızın tüm temsilcilerine şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te sağlıktaki talana dur denilecek mi?Önceki Haber

Gaziantep'te sağlıktaki talana dur denil...

Gaziantep'te trafik kazaları! 2 ölü, çok sayıda yaralı varSonraki Haber

Gaziantep'te trafik kazaları! 2 ölü, çok...

Yorum Yazın

Gaziantep’te trafik canavarı dur durak bilmiyor: 6 ölü 34 yaralı
Gaziantep'te faciayı kıl payı atlattılar 
Tarla Yolunda Bırakıldı, İnceleme Başlatıldı
Gaziantep’te Sahte Parayla Hayvan Aldılar, Jandarma Yakaladı
Gaziantep’te Görüş Mesafesi Düştü: Valilikten Uyarı Geldi
Gaziantep'te hırsızlık olayı: Dilenci kılığına girip 3 milyon 700 bin lirayı çaldılar
Gaziantep İçin Kritik Proje Gecikti: CHP’li Meriç Meclis’te Sordu
Gaziantep'te ‘hırsızlık çetesi' çökertildi: 6 gözaltı
Gaziantep’te Korku Dolu Anlar: Şarampole Uçan Otomobil Alev Aldı
Gaziantep'te 2 gündür yoğun sis etkili oluyor
Gaziantep İl Müftülüğündeki Bekleyiş Sona Erdi
Haber alınamıyordu: Gaziantep'te acı ölüm!
Gaziantep Organize’de Yürekler Ağıza Geldi
Gaziantep'te zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı
Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü
Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
Gaziantep'te araba küle döndü