ŞEHİTKAMİLLİ ÖĞRETMENLER, KAHVALTIDA BULUŞTU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ŞEHİTKAMİLLİ ÖĞRETMENLER, KAHVALTIDA BULUŞTU
Abone ol
Şehitkamil Belediyesi, bünyesinde bulunan Sosyal Tesislerde görev yapan öğretmenleri, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ dolayısıyla Dülük Tabiat Parkı’nda kahvaltıda bir araya getirdi.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Dülük Tabiat Parkı içinde bulunan Göl Kafe Restoran’da düzenlenen kahvaltı programına Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, Şehitkamil İlçe Müftüsü Ömer Keskin, Şehitkamil Halk Eğitim Merkezi Müdiresi Suna Sertpolat ve çok sayıda Şehitkamil Belediyesi Sosyal Tesislerinde görev yapan öğretmen katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, “24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla sosyal tesislerimizde görev yapan bütün öğretmenlerimizle kahvaltıda bir araya gelmek istedik. Sosyal tesislerimizde; Şehitkamil İlçe Müftülüğü, Şehitkamil Halk Eğitim Merkezi ve bizim bünyemizde bulunan yaklaşık 300 öğretmenimiz bulunuyor. Ben bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Katılımınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyor hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

İLK ÖĞRETMEN BİZLERİ YARATAN YÜCE ALLAH’TIR

Etkinlikte söz alan Şehitkamil İlçe Müftüsü Ömer Keskin, “Öğretmenler Günü dolayısıyla bizleri bir araya toplayan Şehitkamil Belediye Başkanımıza ve Başkan Yardımcılarımıza çok teşekkür ediyorum. Malum ilk öğretmen bizleri yaratan yüce Allah’tır. Kur’an-ı Kerim’de de buyurduğu gibi, ‘O insanı yarattı, O insana Kur’an-ı öğretti, O insana kendini ifade etmeyi, konuşmayı öğretti.’ Malumunuz yine bildiğiniz üzere inen ilk ayetlerde ‘Seni yaratan Rabbinin adıyla oku, O kalemle yazmayı öğretti, insana bilmediğini öğretti’ buyuruyor. Yine Peygamberlerin gönderilmesi insanların başıboş kalmaması içindir. Aslında en büyük öğretmenler Peygamberlerdir. Ben bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutluyor, hepinize saygılar sunuyorum” diye konuştu.

BÖYLE BİR PROGRAMDA BULUNMAK GURUR VERİCİ

Yapılan konuşmaların ardından kahvaltı programına geçildi. Kahvaltı sonrası Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, öğretmenlere karanfil takdiminde bulundu. Kendileri için düzenlenen kahvaltı programına katılan öğretmenler, şunları söyledi:

“Böyle bir programda bulunmak hepimiz için gurur verici bir durum. Çok güzel bir gün geçiriyoruz. Yaklaşık 300 meslektaşlarımızla birlikte güzel bir gün geçiriyoruz. Bizlere böylesine anlamlı bir program düzenleyen Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Tüm meslektaşlarımızın öğretmenler gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BU SEFER DE RUS HELİKOPTERİ DÜŞÜRÜLDÜ...Önceki Haber

BU SEFER DE RUS HELİKOPTERİ DÜŞÜRÜLDÜ...

GAZİANTEP'TE TRAFİK KAZASI 1 ÖLÜSonraki Haber

GAZİANTEP'TE TRAFİK KAZASI 1 ÖLÜ

Yorum Yazın

Başkan Yılmaz’dan Fırtına Mağdurlarına 20 Bin TL’lik Destek Müjdesi
Akdeniz’e Ökkeş İşçi İmzası
Gaziantep Valiliği Hasar Başvuru Takvimini Duyurdu
Minifood lezzet tutkunlarını buluşturuyor
Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu: Zehir taciri tutuklandı
Gaziantep’te 2 Kişinin Öldürüldüğü Dava Yeniden Görülüyor
Süper hücre fırtınasının vurduğu Gaziantep'te bina otoparkları çamurla doldu
Fırtınanın yıktığı balkon duvarları arabayı hurda yığınına çevirdi
Gaziantep'e Süper Hücre Desteği 
Süper Hücre elektrik şebekesini vurdu: 127 direk yıkıldı
Şahinbey Belediyesi geleneksel kan bağışı protokolünü imzaladı
GTO Üyeleri Japonya’da İnşaat Sektörünün Yeniliklerini İnceledi
SANKO Okulları TÜBİTAK Finallerinde Türkiye Birinciliği Kazandı
Şahin'den konservatuvar öğrencisine umut olan protez
Hububatı ‘süper hücre' vurdu
Şehitkamil Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı
Ekmek Fiyatları Yükseldi: Zam Sofraya Yansıdı
Valilik uyardı! Gaziantep'te akşama kadar yağış var 
Şahinbey Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı
Dolu, Sel ve Hortum Etkili Oldu: Antepfıstığı Bahçelerinde Ağır Tahribat