ŞEHİTKAMİLLİ MİNİKLER, BÜYÜKLERİNİ BİLGİLENDİRECEK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ŞEHİTKAMİLLİ MİNİKLER, BÜYÜKLERİNİ BİLGİLENDİRECEK
Abone ol
MÖP Geri Kazanım Projesi kapsamında ziyaret edilen Nilgün-İsmet Akınalan İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencileri, geri dönüşüm konusunda bilgilendirilerek bilinçlendirildi. Bilgilendirme sonrası öğrencilere geri dönüşüm ürünlerinden oluşan eğitim seti ile yeşeren kalem hediye edildi.

MÖP Geri Kazanım Projesi kapsamında ziyaret edilen Nilgün-İsmet Akınalan İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencileri, geri dönüşüm konusunda bilgilendirilerek bilinçlendirildi. Bilgilendirme sonrası öğrencilere geri dönüşüm ürünlerinden oluşan eğitim seti ile yeşeren kalem hediye edildi.

MİNİKLER ARTIK DAHA BİLİNÇLİ

Daha yeşil ve yaşanabilir bir ilçe oluşturmayı amaçlayan Şehitkamil Belediyesi, bilinçli bir nesil oluşturma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Temiz bir çevreyi oluşturarak ülke ekonomisine fayda sağlayan MÖP Geri Kazanım Projesi yoğun ilgi görüyor. İlçe genelindeki tüm okullara ulaşarak geri dönüşüm konusunda bilgilendirme yapan Şehitkamil Belediyesi yetkilileri, son olarak Nilgün-İsmet Akınalan İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencileri ile bir araya geldi. Yetkililer, öğrencilere geri dönüşümün önemini ve faydalarını anlattı. MÖP ile çöpün farkını tanıtıcı film eşliğinde öğrencilere gösteren yetkililer, öğrencilerden MÖP’leri MÖP kutusuna, çöpleri çöp kutusuna atmalarını istedi. Bilgilendirme programı sonrası öğrencilere MÖP Geri Kazanım Projesi ile geri dönüşümü yapılan atıklardan üretilen; cetvel, silgi, kalem, kalemtıraş ve yeşeren kalem dağıtıldı.

DOĞA VE ÇEVRE İÇİN ÇOK FAYDALI BİR PROJE

Bilgilendirme programına ilişkin değerlendirmede bulunan Nilgün-İsmet Akınalan İlköğretim Okulu Sınıf Öğretmeni Hurşit Ateş, “MÖP Geri Kazanım Projesi kapsamında okulumuzda bilgilendirme yapıldı. Şehitkamil Belediyemizi uyguladıkları MÖP Geri Kazanım Projesi’nden dolayı tebrik ediyorum. Biz zaten sene başından beri öğrencilerimizle MÖP Geri Kazanım Projesi’ne destek veriyoruz. Evlerdeki atıklardan geri dönüştürülebilenleri biriktiriyoruz ve MÖP kutularına atıyoruz. Bu projeyi velilerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte yapıyoruz. MÖP Geri Kazanım Projesi, doğa ve çevre için çok faydalı bir proje. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Çocuklara dağıtılan yeşeren kalemleri kullandıktan sonra atmamalarını, dikerek doğaya katkıda bulunmalarını söyledik. Yeşeren kalemler, bizim fen ve teknoloji derslerimizde uygulamalı olarak ‘bitki nasıl ve ne şartlarda yetişir’ konusunu öğrencilerimize öğretmemize yardımcı olacak. Biz, öğrencilerimizin çalışmalarını kontrol edeceğiz. Faydasını göreceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

MİNİKLER, BÜYÜKLERİNİ BİLGİLENDİRECEK

Minik öğrenciler, geri dönüşüm konusunda bilgilendirilmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Öğrenciler, MÖP Geri Kazanım Projesi kapsamında kendilerine öğretilen bilgileri büyüklerine de anlatacaklarını söyledi. Çevreye karşı artık daha duyarlı davranacaklarını dile getiren öğrenciler, MÖP’leri MÖP kutusuna, çöpleri çöp kutusuna atacaklarını ifade etti. Minik öğrenciler, kendilerine verilen hediyeler için Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BELEDİYE BAŞKANLARI GAZİANTEP’E HAYRAN KALDIÖnceki Haber

BELEDİYE BAŞKANLARI GAZİANTEP’E HAYRAN K...

Gaziantep'te ‘Göç, Kültür ve Gastronomi Zirvesi' toplantısıSonraki Haber

Gaziantep'te ‘Göç, Kültür ve Gastronomi...

Yorum Yazın

Gazi Mahmut Kılıç Son Yolculuğuna Uğurlandı
Atamaları AK Parti Grup Başkan vekili Gül açıkladı
Yılmaz: Bu işin peşindeyiz!
Bakbak, Peru Büyükelçisini kabul etti
İsrail'in uyguladığı soykırım asla unutulmayacak
Alpaslan Group
Kaza yaptığı aracının başında gözyaşı döktü
CHP'li Öztürkmen yeni mülakat skandalını açıkladı
Her Kart Gaziantep Kart Akıllı Ulaşım Alanında Ödül Kazandı
Hırsızlık suçundan 15 yıl cezası bulunan firari yakalandı
Şahinbey Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı yapıldı
GAÜN Diş Hekimliği Fakültesi "1. Ulusal Bahar Sempozyumu" düzenleyecek
Gaziantep ALG Spor, Galatasaray maçına hazırlanıyor
Yılın İlk Buğdayı GTB’de İşlem Gördü
Gaziantepliler, Erikçe Macera Parkı’nda sıra dışı etkinliklerle keyifli vakit geçiriyor
CHP'li Meriç Mali Müşavirlerin Sorunlarını TBMM'ye Taşıdı!
Gelin adaylarının yüzde 70'i gelinliği kiralamayı tercih ediyor
70 yaşındaki hastaya hastanede doğum günü sürprizi
GAİB Heyeti, Başkan Fatma Şahin'i makamında ziyaret etti
GAÜN Çocuk Hastanesi’nde “Primer İmmün Yetmezliği Farkındalık Haftası” etkinliği