ŞEHİTKAMİL’DE KULAÇLAR ‘GAZİLİK’ İÇİN ATILDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ŞEHİTKAMİL’DE KULAÇLAR ‘GAZİLİK’ İÇİN ATILDI
Abone ol
Şehitkamil Belediyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Antep’e ‘Gazilik’ unvanının verilişinin 95. yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Minik Kulaçlar Yüzme Şenliği düzenledi.

Şehitkamil Belediyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Antep’e ‘Gazilik’ unvanının verilişinin 95. yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Minik Kulaçlar Yüzme Şenliği düzenledi. 11 spor kulübünden 168 minik sporcunun katıldığı şenliğe, sporcu velileri de büyük ilgi gösterdi.

MİNİK KULAÇLAR YÜZME ŞENLİĞİNE BÜYÜK İLGİ

Şehitkamil Belediyesi Alleben 2 Yüzme Havuzunda,  Antep’e ‘Gazilik’ unvanının verilişinin 95. yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Minik Kulaçlar Yüzme Şenliği, 6-8 yaş aralığındaki minik sporculardan büyük ilgi gördü. 11 spor kulübünden 168 sporcunun farklı kategorilerde ve stillerde kulvarlardaki yerini aldığı şenlikte, sporcu velileri geleceğin şampiyon kulaçlarını gün boyunca büyük bir coşkuyla devam eden yarışlarda yalnız bırakmadı.

GELECEĞİN ŞAMPİYONLARINI ALLEBEN’DE AĞIRLIYORUZ

Su sporlarında birbirinden önemli yarışlara ve şampiyonalara ev sahipliği yapan Alleben Yüzme Havuzları, bu kez Antep’e ‘Gazilik’ unvanının verilişinin yıldönümünü sportif etkinliklerle kutlamak isteyen minik şampiyonları misafir etti. Minik Kulaçlar Yüzme Şenliği Yarışları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Türkiye Yüzme Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi ve Alleben Yüzme Havuzları Genel Koordinatörü Cengiz Bingül, 8 Şubat 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Antep’e ‘Gazilik’ unvanının verilişinin yıldönümünde geleceğin mimarları olan minik sporcuları ağırlamanın manevi huzurunu ve gurunu yaşadıklarını söyledi.

YÜZME BRANŞINDA ŞEHRİMİZİ GURURLA TEMSİL EDİYORUZ

Şehitkamil Belediyesi Allben Yüzme Havuzları Genel Koordinatörü Bingül, “Antep’e ‘Gazilik’ unvanının verilişinin 95. yıldönümünde bizlere bu haklı gururu yaşatan ecdadımızı; sportif etkinlikler, şenlikler, yarışlarla anmak ve hatırlamak istedik. Bu vesileyle düzenlenen Minik Kulaçlar Yüzme Şenliği, 6-8 yaş aralığındaki minik sporculardan büyük ilgi gördü. 11 spor kulübünden 168 geleceğin şampiyon sporcusu, kendilerine her anlamda büyük destek veren velilerinin gün boyunca süren ilgisi eşliğinde büyük bir coşkuyla kulaç attı. Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzlarında, Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun büyük destekleri ile şampiyon sporcular yetiştiriyor, farklı spor kulüplerinde yarışan sporcularımıza ev sahipliği yapıyor, şehrimizin su sporları faaliyetlerine her anlamda büyük katkı sunuyoruz. Havuzlarımızın faaliyete geçtiği günden bu zamana kadar birçok farklı ulusal ve bölgesel programda Gaziantep’imizi başarıyla temsil ettik. Bundan sonraki süreçte de bu başarıları sürdürmek ve başarılarla gelen haklı gururu yaşamaya devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ŞAHİNBEY ÇİÇEK AÇACAKÖnceki Haber

ŞAHİNBEY ÇİÇEK AÇACAK

Kobiler Akademik Destekle BüyüyecekSonraki Haber

Kobiler Akademik Destekle Büyüyecek

Yorum Yazın

2-1 Ankara mağlubiyeti sonrası büyük tepki
Başkentten Elimiz Boş Dönüyoruz!
Gaziantep'te 2 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Şahin: "Berat, gönüllerin arındığı, umudun yeniden yeşerdiği bir gece"
Şahinbey Ampute'den 4-0'lık galibiyet
Gaziantep'te felakete ramak kaldı! İstinat duvarı çöktü!
Başkan Tahmazoğlu'ndan Berat Kandili mesajı
Eklem sağlığında 'Kitosan' dönemi: Kıkırdak onarımına doğal destek
Gaziantep’te yoğun sis etkisini sürdürüyor
Silahlı yağma ve uyuşturucu ticaretinden 13 yıl cezayla aranan şahıs yakalandı
Gölbucks Konak, Gaziantep turizmine yeni bir renk kattı
Gaziantep'te seyir halindeki araç alev alev yandı
Deprem yıktı, devlet ayağa kaldırdı
Gaziantep'te market çalışanlarına saldırdı 
Şiddetli Yağmur Kazaya Neden Oldu: Hurdaya Dönen Araçtan Burnu Bile Kanamadan Çıktı
Otobüs kazası: 8 ölü, 26 yaralı
Gaziantep’te trafik canavarı dur durak bilmiyor: 6 ölü 34 yaralı
Gaziantep'te faciayı kıl payı atlattılar 
Tarla Yolunda Bırakıldı, İnceleme Başlatıldı
Gaziantep’te Sahte Parayla Hayvan Aldılar, Jandarma Yakaladı