Rektör Doğan Çocuk Evleri Çocuklarının 23 Nisan Sergisini Ziyaret Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rektör Doğan Çocuk Evleri Çocuklarının 23 Nisan Sergisini Ziyaret Etti
Abone ol
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Sait Mesut Doğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Çocuk Evleri'nde kalan çocuklar tarafından hazırlanan sergiyi ziyaret etti.

GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından yürütülen Toplumsal Duyarlılık Projeleri dersi çerçevesinde hayata geçirilen “Çocuk Evleri ile Sevgi Vakti” adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen etkinlik, fakültenin fuaye alanında gerçekleştirildi.

Sergide, çocuk evlerinde kalan çocukların 23 Nisan coşkusunu, umutlarını ve hayal dünyalarını yansıttıkları resim ve el işi çalışmaları yer aldı.

Sergiyi gezerek çocuklarla yakından ilgilenen Rektör Prof. Dr. Sait Mesut Doğan, eserleri tek tek inceledi ve çocuklarla sohbet etti. 

Ziyaret sırasında konuşan Rektör Prof. Dr. Sait Mesut Doğan, projeye öncülük eden Güzel Sanatlar Fakültesi akademisyenleri ve öğrencilerinin, üniversite ile toplum arasında güçlü bir bağ kurduklarını ve aynı zamanda sosyal sorumluluk bilinci kazandıklarını ifade etti.

Rektör Doğan, “Üniversitemiz yalnızca bilgi üretmekle kalmıyor; topluma değer katan projelerle sosyal gelişime de katkı sağlıyor. Bu anlamlı projede emeği geçen akademisyenlerimize, TDP Koordinatörlüğü’ne, Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personeline, öğrencilerimize ve sevgili çocuklarımıza gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyarete Rektör Prof. Dr. Sait Mesut Doğan’ın yanı sıra; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin Göğüş, Genel Sekreter Prof. Dr. Taner Akçacı, GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Özer, akademisyenler, TDP personeli,Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personeli ve öğrenciler de katıldı.

 

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Liseler Arası Münazara Yarışmasının Kura Çekimleri NTB’de GerçekleştiÖnceki Haber

Liseler Arası Münazara Yarışmasının Kura...

Gaziantep'te silahlı kavga! 1 yaralıSonraki Haber

Gaziantep'te silahlı kavga! 1 yaralı

Yorum Yazın

Şiddetli Yağmur Kazaya Neden Oldu: Hurdaya Dönen Araçtan Burnu Bile Kanamadan Çıktı
Otobüs kazası: 8 ölü, 26 yaralı
Gaziantep’te trafik canavarı dur durak bilmiyor: 6 ölü 34 yaralı
Gaziantep'te faciayı kıl payı atlattılar 
Tarla Yolunda Bırakıldı, İnceleme Başlatıldı
Gaziantep’te Sahte Parayla Hayvan Aldılar, Jandarma Yakaladı
Gaziantep’te Görüş Mesafesi Düştü: Valilikten Uyarı Geldi
Gaziantep'te hırsızlık olayı: Dilenci kılığına girip 3 milyon 700 bin lirayı çaldılar
Gaziantep İçin Kritik Proje Gecikti: CHP’li Meriç Meclis’te Sordu
Gaziantep'te ‘hırsızlık çetesi' çökertildi: 6 gözaltı
Gaziantep’te Korku Dolu Anlar: Şarampole Uçan Otomobil Alev Aldı
Gaziantep'te 2 gündür yoğun sis etkili oluyor
Gaziantep İl Müftülüğündeki Bekleyiş Sona Erdi
Haber alınamıyordu: Gaziantep'te acı ölüm!
Gaziantep Organize’de Yürekler Ağıza Geldi
Gaziantep'te zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı
Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü