Özkaya Sabun ve Uygur Zeytinyağı firmaları ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özkaya Sabun ve Uygur Zeytinyağı firmaları ziyaret
Abone ol
Nizip Ticaret Odası (NTO), üniversite ve sanayi arasında etkin işbirliği oluşturmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Üniversite sanayi işbirliği kapsamında Nizip Ticaret Odası tarafından Nizip Meslek Yüksekokulu gıda bölümü öğrencilerinin uygulamaları yerinde görmesi amacıyla bu dönem Özkaya Sabun ve Uygur Zeytinyağı firmaları ziyaret edildi.

Üniversite öğrencilerine sabun ve zeytinyağının üretim öyküsünü anlatan İbrahim Özkaya ve Mithat Uygur sabun ve zeytinyağının fabrikada işlenişi hakkında öğrencilere teknik bilgiler de verdi. Ayrıca zeytinyağının asit değerlerinin ölçümlünü de uygulamalı olarak anlatan Mithat Uygur öğrencilerden gelen soruları cevapladı.

Nizip Ticaret Odası ile işbirliklerinin bu dönem de devam ettiğini belirten Nizip Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Veliddin Çiftçi ise şunları ifade etti: “Beş yıldır yapılan bu firma ziyaretleri öğrenciler tarafından çok benimsendi. Öğrencilerin okuldaki derslerini gerçek hayattaki uygulamalarını görmelerini, teori ile pratiği bir araya getirerek bilgilerini pekiştirmeleri amacıyla bu tür firma gezileri düzenliyoruz. Bu gezilerimiz, gerek firma sahipleri, gerekse öğrencilerimiz tarafından çok benimsendi. Yapılan üretimlerin aşamaları hakkında bilgi alan öğrenciler, işyeri sahiplerine çeşitli sorular sorarak gerçek hayatta işlerin nasıl yapıldığını yerinde görerek bilgilerini pekiştirdiler. Bu gibi faaliyetlerde bizlerden desteğini esirgemeyen Nizip Ticaret Odası’na ve bizleri ağırlayan Özkaya Sabun ve Uygur Zeytinyağı firmalarına çok teşekkür ederim.” dedi.

Sabun üretimini ve zeytinin zeytinyağına dönüşümünü ve nasıl işlendiğini ayrıntılı olarak yerinde gözlemleyen öğrenciler ise düzenlenen faaliyetten memnun kaldıklarını bu gibi çalışmaların sürekli düzenlenmesini istediler.

Ayrıca öğrenciler, organizasyonu düzenleyen Öğretim Görevlisi Veliddin Çiftçi, Ali Çapan ve Nizip Ticaret Odası’na da teşekkür ettiler.

“Öğrenciler Sabun ve Zeytinyağı Üretimini İnceledi” Haberinin metni ve fotoğrafları ektedir.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sumudica: Denizlispor maçı bizim için final niteliğindeÖnceki Haber

Sumudica: Denizlispor maçı bizim için fi...

Sokak ortasında eşine dehşeti yaşattı! Serbest kaldıSonraki Haber

Sokak ortasında eşine dehşeti yaşattı! S...

Yorum Yazın

Özgür Özel Nurdağı'nda depremzedelerle bir araya geldi
Zor Virajda Büyük Kayıp! Merinos 3-0 Mağlup
Gaziantep FK’da Sorescu’ya Cerrahi Müdahale
Gaziantep'te 3 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
GAİB 2026 Yılının İlk İhracat Verilerini Açıkladı
Volkan Group Hokeyde Türkiye Şampiyonluğuna Yürüyor
Ünverdi: "Ocak ayında Gaziantep'ten 781 milyon 987 bin dolarlık ihracat yapıldı"
Başkan Umut Yılmaz’dan Berat Kandili mesajı
Oto Hurdacılar, Dökümcüler ve Kasacılar Odası seçime gitti
Asrın felaketinde güçlenen hayatlar Gaziantep’te buluştu
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar $’lık katkı
Gaziantep Futbol Kulübünde ayrılık!
 Gaziantep'te 22 kilo reçine esrar ele geçirildi: 2 şahıs tutuklandı
Gaziantep’te hastalara refakatçi desteği başlıyor
 GTB’den Mısır’da tarım ve gıda odaklı iş birliği hamlesi
Gaziantep'te ‘kaynak' yapan 775 sürücüye 964 bin TL ceza
Gaziantep'te Trafik Güvenliği İçin El Ele
Bal Üreticileri Birliği çalışmalara başladı
NTO Başkanı Özyurt, Türkiye–Mısır Oda ve Borsalar İş Birliği Forumu’na Katıldı
Gaziantep’te Esnafa Tabela Dayatması