Onkoloji Servisinde Bayram Coşkusu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Onkoloji Servisinde Bayram Coşkusu
Abone ol
Anadolu Basın Birliği 23 Nisan’da anlamlı bir ziyaret gerçekleştirerek Gaziantep Üniversitesi Onkoloji servisinde yatan çocukların bayramını kutladılar.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Anadolu Basın Birliği Genel Başkanı Mehmet Bora Zor ile Genel Başkan Yardımcıları Tarık Bakır, Erol Karabay ve Mehmet Ankay Gaziantep Onkoloji Hastanesi Çocuk Servisi’nde tedavi gören çocukları ziyaret ederek bayram sevincini onlarla paylaştı.


Ziyaret boyunca çocuklarla yakından ilgilenen heyet, minik hastalara çeşitli hediyeler takdim ederek moral verdi. Bayram atmosferinin hâkim olduğu programda, çocuklarla birlikte şarkılar söylendi, oyunlar oynandı ve neşeli anlar yaşandı. Etkinlik, hastane ortamına umut ve moral taşıyan anlamlı görüntülere sahne oldu.


Anadolu Basın Birliği heyeti, ziyaretin yalnızca bir bayram kutlaması değil, aynı zamanda toplumsal farkındalık oluşturma amacı taşıdığını vurguladı. Çocukların moral ve motivasyonunun tedavi sürecindeki önemine dikkat çekilen programda, sağlık çalışanlarının özverili emeği de takdirle karşılandı.


Ziyaret kapsamında Gaziantep Onkoloji Hastanesi Prof. Dr. Sinan Akbayram, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Ceyda Ören, Dr. Öğr. Üyesi Esra Pekpak başta olmak üzere fedakârca görev yapan hastane personeli ve Onkoloji Servisi Öğretmeni Nesibe Öztürk’e teşekkür edildi. Heyet, hastane yönetiminden çocukların tedavi süreçleri ve ihtiyaçlarına ilişkin detaylı bilgi alarak, yapılabilecek destekler konusunda değerlendirmelerde bulundu.
Bora Zor, 23 Nisan’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yalnızca bir bayram değil, aynı zamanda geleceğe dair güçlü bir sorumluluk hatırlatması olduğunu ifade ederek şu değerlendirmede bulundu:
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı gün, milletimizin geleceğine duyduğu güvenin en güçlü ifadesidir. Çocuklarımızı sadece özel günlerde değil, hayatın her anında hatırlamak ve onlara daha adil, daha güçlü bir gelecek sunmak hepimizin ortak sorumluluğudur.”


Genel Başkan Yardımcısı Tarık Bakır ise konuşmasında eğitim ve sağlık alanındaki yapısal iyileştirmelerin önemine dikkat çekerek, “Çocuklarımızın geleceğini güvence altına almak için eğitim sisteminin güçlendirilmesi ve sağlık hizmetlerinde fırsat eşitliğinin sağlanması zorunludur. Bu, toplumsal gelişimin temel şartıdır” ifadelerini kullandı.
Erol Karabay, sosyal adalet vurgusu yaparak çocukların eşit koşullarda büyümesi gerektiğini belirtti. Açıklamasında, “Ekonomik şartlar farklılık gösterebilir; ancak her çocuğun sosyal haklara eşit erişimi sağlanmalıdır. Çocuklarımız bizlere emanet edilen en kıymetli değerdir ve onların yanında olmak bir sorumluluk değil, bir vicdan meselesidir” dedi.


Mehmet Ankay ise duygusal bir değerlendirmede bulunarak, “Bir çocuğun yüzündeki tebessüm, en ağır yükleri dahi hafifletecek güçtedir. Umudu büyüten, geleceği inşa eden en güçlü değer çocukların yüzündeki gülümsemedir” ifadelerini kullandı.
Program, çocuklarla çekilen hatıra fotoğrafları ve bayram dilekleriyle sona ererken, Anadolu Basın Birliği heyeti tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak sağlık, huzur ve umut dolu bir gelecek temennisinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
HKÜ Hemşirelik Bölümü öğrencilerinden çocuklara bayram hediyesiÖnceki Haber

HKÜ Hemşirelik Bölümü öğrencilerinden ço...

Dr. Cengiz Bayram'dan CHP'ye mehter tepkisi Sonraki Haber

Dr. Cengiz Bayram'dan CHP'ye mehter tepk...

Yorum Yazın

Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Dev Böbreğe Hızlı Ve Başarılı Müdahale
Nizip’te Bilginin Şampiyonları Taçlandı: NTO 19. Bilgi Yarışması’nda Dev Final
Çocuk Sağlığı Tehlikede! Gaziantep’te Üretilen Terlik Yasaklandı
NTB Başkanları İş Teftişleri Faaliyetleri Bilgilendirme Toplantısına Katıldı
Hakan Atıcı’dan Sert Çıkış: "Gaziantep’in Ekmeğini Gaziantepli Firmalar Yemeli!"
Gaziantep'te 30 Nisan da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gourmet Çelebi Hakkındaki İddialara Net Cevap: Belgeler Paylaşıldı
Gaziantep'te ortalık savaş alanına döndü: Yaralılar var 
Gaziantep Mutfağı Tartışılıyor: Katmerci’den Dikkat Çeken Açıklama
Gaziantep'te patlama dedikleri basit yangın çıktı!
Baklavanın kahramanları piknikte buluşacak
Gaziantep’te ev yangını: Az kalsın uykuda ölüyorlardı
NTB’de E-İhracat Buluşmaları Konulu Eğitim Düzenlendi
CHP’li Melih Meriç: Üretim desteği doğrudan tarlada, mazot ve gübre aşamasında nakdi olarak verilmelidir
Şahinbey Belediyesi’nden Çiftçilere 53 Milyon dan Fazla Fide
SANKO Okulları’nın 25 Yılık Eğitim Serüveni Fotoğraflarla Anlatıldı
Gaziantep'te yollarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Kadın Kollarında Şok Gelişmeler: CHP Gaziantep’te Yönetim Değişti
Gaziantep İş Dünyası Yasta: Ahmet Tabur Hayatını Kaybetti
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde tüm bölgeye