Önce yolunu kestiler sonra zorla metruk bir binaya götürüp...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Önce yolunu kestiler sonra zorla metruk bir binaya götürüp...
Abone ol
Özel eğitim öğrencisi B.K. (14), bakkal dönüşü yolunu kesen yaşları 15 ile 17 arasında değişen akraba 5 genç tarafından zorla götürüldüğü metruk binada cinsel saldırıya uğradı. Olaydan sonra ise şahısların Gaziantep'e gittiği öğrenildi.

Küzük kızın başından geçenleri anlattığı babanın şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında adreslerine baskın düzenlenen şüphelilerin, aileleriyle birlikte evlerini boşaltarak, kaçtıkları ortaya çıktı.

Olay, 29 Mart günü Çankaya Çiğdem Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, yüzde 50 zihinsel engelli olduğu için özel eğitim gören B.K. okul sonrası eve geldi. Annesinden para alıp, bakkala gitti. Ancak eve dönerken yolu, mahalleden tanığı yaşları 14 ile 17 arasında değişen ve akraba olan 5 genç tarafından kesildi. Grup, zorla metruk bir binaya götürdüğü küçük kıza, cinsel istismarda bulundu. Eve gelen B.K., yaşadığı olayı önce babaannesine ardından da babasına anlattı. Bunun üzerine baba, hemen polis merkezine giderek, şikayetçi oldu. 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında psikolog eşliğinde ifadesi alınan B.K., 3 saldırganı fotoğraflarından teşhis etti.  Polis ekipleri de kimlikleri belirlenerek, haklarında gözaltı kararı verilen 5 şüphelinin adreslerine baskın düzenledi. Ancak, şüphelilerin aileleri ile birlikte evlerini boşaltarak, kaçtıkları ortaya çıktı.

B.K.'nın babası, adalete sığındığını belirterek, "Yakınlarım farklı şeyler yapmak istedi. Ancak ben hepsine engel oldum. Şiddetle bir yere varılmayacağını biliyorum. Bu kişileri mahalleden tanıyorum. Hepsi akraba. Memleketleri olan Gaziantep’e kaçtıklarını duydum. Kızım ve ailemizin psikolojisi çok kötü. Hepsinin kimliği belli. Bir an önce yakalanmalarını istiyorum" dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te boşanma olaylarından 125 bin çocuk etkilendiÖnceki Haber

Gaziantep'te boşanma olaylarından 125 bi...

Gaziantep'te esrar ile 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildiSonraki Haber

Gaziantep'te esrar ile 2 ruhsatsız taban...

Yorum Yazın

NTB Başkanları İş Teftişleri Faaliyetleri Bilgilendirme Toplantısına Katıldı
Hakan Atıcı’dan Sert Çıkış: "Gaziantep’in Ekmeğini Gaziantepli Firmalar Yemeli!"
Gaziantep'te 30 Nisan da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gourmet Çelebi Hakkındaki İddialara Net Cevap: Belgeler Paylaşıldı
Gaziantep'te ortalık savaş alanına döndü: Yaralılar var 
Gaziantep Mutfağı Tartışılıyor: Katmerci’den Dikkat Çeken Açıklama
Gaziantep'te patlama dedikleri basit yangın çıktı!
Baklavanın kahramanları piknikte buluşacak
Gaziantep’te ev yangını: Az kalsın uykuda ölüyorlardı
NTB’de E-İhracat Buluşmaları Konulu Eğitim Düzenlendi
CHP’li Melih Meriç: Üretim desteği doğrudan tarlada, mazot ve gübre aşamasında nakdi olarak verilmelidir
Şahinbey Belediyesi’nden Çiftçilere 53 Milyon dan Fazla Fide
SANKO Okulları’nın 25 Yılık Eğitim Serüveni Fotoğraflarla Anlatıldı
Gaziantep'te yollarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Kadın Kollarında Şok Gelişmeler: CHP Gaziantep’te Yönetim Değişti
Gaziantep İş Dünyası Yasta: Ahmet Tabur Hayatını Kaybetti
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde tüm bölgeye 
Gaziantep'te 29 Nisan da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep Üniversitesi’nde “Dijital Riskler, Fırsatlar ve Gazetecilik” paneli yoğun ilgi gördü
Gaziantep otoyolunda korkunç kaza: 3 ölü, 5 yaralı