Öğrenci toplulukları için ‘ÜNİDES’ proje bilgilendirme toplantısı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Öğrenci toplulukları için ‘ÜNİDES’ proje bilgilendirme toplantısı yapıldı
Abone ol
Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından üniversite öğrenci topluluklarına destek sağlamak amacıyla hayata geçirilen "Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı" (ÜNİDES) bilgilendirme toplantısı Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde (HKÜ) gerçekleştirildi.

Hukuk Amfi’de düzenlenen toplantıya; HKÜ Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gül Rengin Küçükerdoğan, Öğrenci Dekanı Dr. Öğr. Üyesi Özgür Osman Demir, Sağlık Kültür Spor (SKS) Müdürü Aylin Filiz, Gaziantep Gençlik Hizmetleri Müdürü Eyyüp Dinçoğlu, Gençlik Çalışanı Osman Padır, HKÜ’deki 64 Öğrenci Topluluğunun akademik danışmanları ile başkanları katıldı.
Toplantının açılışında konuşan HKÜ Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, "Üniversitemiz, öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif gelişimlerini de önemsemektedir. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sunulan ÜNİDES programı, öğrenci topluluklarımızın proje odaklı çalışmaları için büyük bir fırsatlar sunuyor. HKÜ olarak, bu tür destek programlarıyla, gençlerimizin projelerini daha geniş kitlelere ulaştırmalarını ve topluma katkı sağlamalarını teşvik ediyoruz" dedi.
Öğrenci Dekanı Dr. Öğr. Üyesi Özgür Osman Demir ise, "Öğrenci topluluklarımızın projelerine destek sağlamak, onların gelişimine katkıda bulunmak bizim önceliğimizdir. Bu programın sunduğu imkanları en iyi şekilde değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.
Gaziantep Gençlik Hizmetleri Müdürü Eyyüp Dinçoğlu, "Bakanlığımızla tanışmanızı istiyorum. Proje süreçlerinizde Bakanlığımız, sizlerin projelerini desteklemek amacıyla her zaman yanınızdadır. Biz gençlere hizmet etmek için varız. Bütçelerimizin önemli bir kısmını sizin projelerinize ayırmak istiyoruz. Bu nedenle, ÜNİDES programı kapsamında oluşturacağınız projelerde sizlere destek vermekten büyük mutluluk duyacağız" dedi.
Toplantıda, Gençlik Merkezleri Daire Başkanlığı bünyesinde çalışan Gençlik Çalışanı Osman Padır ÜNİDES programının amacı, sağlanacak destekler ve üniversite öğrenci topluluklarının bu programdan nasıl faydalanabileceği hakkında detaylı bilgiler paylaştı.
Program, öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sosyopark Beş Boyutlu Gelecek Gaziantep Projesi için protokol imzalandıÖnceki Haber

Sosyopark Beş Boyutlu Gelecek Gaziantep...

Gaziantepli üreticiler zorda, nakliyeciler kapı kuyruklarında!Sonraki Haber

Gaziantepli üreticiler zorda, nakliyecil...

Yorum Yazın

Gaziantep’te trafik canavarı dur durak bilmiyor: 6 ölü 34 yaralı
Gaziantep'te faciayı kıl payı atlattılar 
Tarla Yolunda Bırakıldı, İnceleme Başlatıldı
Gaziantep’te Sahte Parayla Hayvan Aldılar, Jandarma Yakaladı
Gaziantep’te Görüş Mesafesi Düştü: Valilikten Uyarı Geldi
Gaziantep'te hırsızlık olayı: Dilenci kılığına girip 3 milyon 700 bin lirayı çaldılar
Gaziantep İçin Kritik Proje Gecikti: CHP’li Meriç Meclis’te Sordu
Gaziantep'te ‘hırsızlık çetesi' çökertildi: 6 gözaltı
Gaziantep’te Korku Dolu Anlar: Şarampole Uçan Otomobil Alev Aldı
Gaziantep'te 2 gündür yoğun sis etkili oluyor
Gaziantep İl Müftülüğündeki Bekleyiş Sona Erdi
Haber alınamıyordu: Gaziantep'te acı ölüm!
Gaziantep Organize’de Yürekler Ağıza Geldi
Gaziantep'te zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı
Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü
Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
Gaziantep'te araba küle döndü