
Yaşanan deprem felaketi sonrası 15 yakınını kaybeden ve belediye ile ilgili bir soruşturması olmamasına rağmen, elbirliği ile 1998 yılında yapılan bir aile binasından sorumlu tutularak tutuklanan Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak’ın yakınları yetkililere seslendi;
‘’Tek suçlu Ökkeş Kavak mı?’’ TUTUKLANAN TEK BELEDİYE BAŞKANI OLDU
Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 il 62 ilçede ciddi hasara ve ölümlere neden olan deprem felaketi sonrasında, sadece Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak’ın tutuklanması diğer belediye başkanlarının bir kabahati yok mu? Sorusunu akıllara getirdi.
GÖREVİYLE İLGİLİ TEK SORUŞTURMA YOK
Yaşanan deprem felaketinde kendi ailesinden 15 yakınını kaybeden Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak’ın göreviyle ilgili soruşturma bulunmadığı öğrenildi. Sadece elbirliği ile 1998 yılında yapılan bir aile binasından sorumlu tutulan Kavak’ın yakınları adaletin tez zamanda tecelli edeceğine inandıklarını ifade ediyorlar.
Kaynak:Haber Merkezi
Yorum Yazın