NTO Nizipli İş Adamlarının Yardımlarını Deprem Bölgelerine Ulaştırdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
NTO Nizipli İş Adamlarının Yardımlarını Deprem Bölgelerine Ulaştırdı
Abone ol
Nizip Ticaret Odası (NTO), tüm Türkiye'yi sarsan asrın felaketi depremler nedeniyle 11 ilde yaşanan yıkımın ardından Nizipli iş adamlarının yardımlarını deprem bölgelerine ulaştırdı.

NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ve NTO yönetim kurulu üyeleri ile birlikte depremden en çok etkilenen ilçeler arasında bulunan İslahiye Ticaret Odası, Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası ve Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.
NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, İslahiye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Türkmen, Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Numan Bölükbaş ve Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Paksoy’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Deprem felaketi nedeniyle son derece üzgün olduklarını belirten NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Yaşadığımız acı felaketten sonra yardımlaşma ve dayanışma duygusunun yoğun olarak yaşandığı bugünlerde NTO yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve disiplin kurulu üyeleri ile birlikte felaketten etkilenen vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla odamız bünyesinde bir yardım fonu oluşturmuş bulunmaktayız. Bu oluşan fonun bir kısmını Nizip’te bulunan depremzedeler için kullandık ve geri kalan kısmının tamamını ise depremi bizden daha ağır bir şekilde etkilenen ilçelerimize ulaştırma kararı aldık. Bugün ise yardımlarımızı market alışveriş kartları şeklinde oda başkanlarımıza teslim ederek depremzede vatandaşlarımıza ulaşmasını sağlayacağız. Depremde kaybettiğimiz canlarımız için çok üzgünüz, Allah bizlere bir daha böyle felaketler yaşatmasın inşallah. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor, bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm odamız üyelerine ve yardımları ulaştırmamızı sağlayan oda başkanlarımıza çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Düzenlenen ziyaretlerden duydukları memnuniyeti ifade eden İslahiye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Türkmen, Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Numan Bölükbaş ve Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Paksoy,  NTO üyelerine depremzede vatandaşlarımız için yapmış oldukları yardımlar için çok teşekkür ediyoruz, Allah hayırlarını kabul etsin.” ifadelerini kullandılar.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fadıloğlu, en fazla kitap okuyanları ödüllendirildiÖnceki Haber

Fadıloğlu, en fazla kitap okuyanları ödü...

Gaziantep'te 28 Mart'ta elektrik kesintisi olacak yerlerSonraki Haber

Gaziantep'te 28 Mart'ta elektrik kesinti...

Yorum Yazın

Gaziantep İçin Kritik Proje Gecikti: CHP’li Meriç Meclis’te Sordu
Gaziantep'te ‘hırsızlık çetesi' çökertildi: 6 gözaltı
Gaziantep’te Korku Dolu Anlar: Şarampole Uçan Otomobil Alev Aldı
Gaziantep'te 2 gündür yoğun sis etkili oluyor
Gaziantep İl Müftülüğündeki Bekleyiş Sona Erdi
Haber alınamıyordu: Gaziantep'te acı ölüm!
Gaziantep Organize’de Yürekler Ağıza Geldi
Gaziantep'te zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı
Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü
Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
Gaziantep'te araba küle döndü
Gaziantep’te yangın faciası: Seyirci kalan mahalle
Gaziantep’te fabrika yangını: 2 kişi yaralandı
Aman Dikkat: Aç kalan tilki Gaziantep sokaklarında
Gaziantep’te Namus Cinayeti Davasında Karar: Baba ve Oğula Hapis
Feci Kazanın Ardından Otoyolda Trafik Normalleşiyor
Gaziantep’te Ramazan Öncesi Gıda Fiyatlarına Yakın Takip