NTB Başkanları 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
NTB Başkanları 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı
Abone ol
Nizip Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı ve Meclis Başkanı Ahmet Polat, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Gazetecilerin, saygın bir mesleğin neferleri olarak, milletin hür sesi ve vicdanını temsil ettiğini kaydeden NTB Başkanları, mesajlarında şu ifadelere yer verdiler;
“Toplumu bilgilendirmek ve ihtiyaç duyduğu konularda aydınlatmak üzere olayları dürüst, etik ilkelere uygun ve objektif bir şekilde araştıran, belgeleyen, yazan ve kamuoyuna aktaran basın mensupları, toplumsal kalkınmanın sağlanmasında ve toplumda barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde büyük rol oynamaktadır.
Günümüzde dijital habercilikte yaşanan hızlı gelişim ve dönüşüm, başta internet ve sosyal medya olmak üzere bilgi, belge ve habere erişimi hem hızlandırmış hem de kolaylaştırmıştır. Toplumda bilgi kirliliğine ve algı amaçlı yanlış yönlendirmelere yol açabilecek olumsuzlukları da beraberinde getiren bu gelişmeler karşısında basın çalışanlarımızın sorumlulukları daha da artmıştır. Bizler basınımızın ilkeli habercilik anlayışı içerisinde, toplumsal hassasiyetleri de dikkate alarak, kamuoyunu doğru ve tarafsız bilgilendirme görevini layıkıyla yerine getireceğine inanıyoruz.
Vatandaşlarımızın talep ve beklentilerini yetkililere ve kamuoyuna yansıtmanın yanı sıra;  birçok potansiyeli bünyesinde barındıran şehrimizin eğitim, sağlık, tarım, turizm, spor gibi her alanda daha fazla gelişmesi için yaptıkları tanıtım faaliyetleri ve yayınlarla önemli katkılar sunan basın emekçilerimizin çalışmalarını memnuniyetle müşahede ediyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle; gazeteciliğe emek ve gönül veren yerel ve ulusal tüm basın mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir meslek hayatı temenni ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, ebediyete irtihal eden gazetecilerimizi rahmetle anıyoruz.”

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Silahlı kavgada vurulan genç hayatını kaybettiÖnceki Haber

Silahlı kavgada vurulan genç hayatını ka...

Ressam Pınar Kanber Sanko Sanat Galerisi’nde sergi açacakSonraki Haber

Ressam Pınar Kanber Sanko Sanat Galerisi...

Yorum Yazın

Gaziantep Mutfağı Tartışılıyor: Katmerci’den Dikkat Çeken Açıklama
Gaziantep'te patlama dedikleri basit yangın çıktı!
Baklavanın kahramanları piknikte buluşacak
Gaziantep’te ev yangını: Az kalsın uykuda ölüyorlardı
NTB’de E-İhracat Buluşmaları Konulu Eğitim Düzenlendi
CHP’li Melih Meriç: Üretim desteği doğrudan tarlada, mazot ve gübre aşamasında nakdi olarak verilmelidir
Şahinbey Belediyesi’nden Çiftçilere 53 Milyon dan Fazla Fide
SANKO Okulları’nın 25 Yılık Eğitim Serüveni Fotoğraflarla Anlatıldı
Gaziantep'te yollarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Kadın Kollarında Şok Gelişmeler: CHP Gaziantep’te Yönetim Değişti
Gaziantep İş Dünyası Yasta: Ahmet Tabur Hayatını Kaybetti
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde tüm bölgeye 
Gaziantep'te 29 Nisan da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep Üniversitesi’nde “Dijital Riskler, Fırsatlar ve Gazetecilik” paneli yoğun ilgi gördü
Gaziantep otoyolunda korkunç kaza: 3 ölü, 5 yaralı
Nizip’te Anlamlı Vefa: Emektar Fıstık Esnafına Plaket Takdim Edildi
Antep Fıstığına Değer Katanlar Ödül Töreni
Şahin, "şehrim okulum" projesi kapsamında velilerle buluştu
Gaziantep'te 5 yaşındaki çocuk yüksekten düştü
Gaziantep'te lastiği patlayan minibüs takla attı