Mide yanması şikayetiyle başvurdu, kalp krizi geçirdiği anlaşıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mide yanması şikayetiyle başvurdu, kalp krizi geçirdiği anlaşıldı
Abone ol
Gaziantep Özel Anka Hastanesi’ne mide yanması ve karın ağrısı şikayetiyle başvuran hasta, doğru teşhis ve zamanında müdahaleyle yaşama tutundu.

Mide yanması ve karın ağrısı şikayetiyle Gaziantep Özel Anka Hastanesi’ne başvuran 47 yaşındaki Mehmet Kaplan, Gastroenteroloji ve İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali Bilgen tarafından detaylı bir muayeneden geçirildi. Hastanın yapılan tetkikler sonucunda mide şikayeti olmadığı ancak kalp hastalığı belirtileri taşıdığı fark edildi. Bu şüphe üzerine Kardiyoloji Uzmanı Dr. Mehmet Hayri Alıcı’ya yönlendirilen Kaplan’ın, yapılan detaylı incelemeler ve tetkikler sonucunda kalp krizi geçirdiği tespit edildi. Acilen anjiyoya alınan hastanın bir kalp damarının tamamen tıkalı olduğu belirlendi. Uygulanan başarılı operasyon sonucu damara iki stent yerleştirilen hasta hayata tutundu.
Tedavi sonrası sağlığına kavuşan Mehmet Kaplan, başta Dr. Ali Bilgen ve Dr. Mehmet Hayri Alıcı olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

“Kalp Hastalıkları Sinsi Belirtiler Gösterebilir”
Konuyla ilgili açıklama yapan Dr. Ali Bilgen ve Dr. Mehmet Hayri Alıcı, kalp hastalıklarının bazen mide yanması ve karın ağrısı gibi belirtilerle ortaya çıkabileceğini belirterek, detaylı hasta muayenesinin ve erken müdahalenin önemine dikkat çekti. Özel ANKA Hastanesi uzman hekimleri, bu tür vakalarda hızlı ve doğru teşhisin hayati önem taşıdığını vurgulayarak, benzer şikayetleri olan hastaların vakit kaybetmeden bir uzmana başvurmasını tavsiye etti.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep’te sokak ortasında kanlı infaz!Önceki Haber

Gaziantep’te sokak ortasında kanlı infaz...

SANKO Okulları VEX IQ Robot Yarışması’ndan dört birincilikle döndüSonraki Haber

SANKO Okulları VEX IQ Robot Yarışması’nd...

Yorum Yazın

Gaziantep'te "olmaz" dedirten olay: Yaşlı kadını ecelle cebelleşiyor 
AVM üstünde şoke eden olay!
Şehitkamil’de Çocuk Şenliği başlıyor
Gaziantep'te 31 Temmuz'da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep’te akıl almaz olay: Tramvayın önüne atladı
Gaziantep’te yangın: 2 kişi yaralandı 
Gaziantep’te trafik kazaları: Yunus Polisi yaralandı
GASİD’den Mesleki Eğitime Güçlü Destek
GTO’nun Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Genişletilmiş Olarak Yapıldı
Gaziantep–Nizip Karayolu Uluyatır Kavşağı'nda Kaza: 4 Kişi Yaralandı
Gaziantep'te orman yangını: Müdahale sürüyor 
Antep Fıstığı Lisanslı Depo Yeni Hasat Sezonuna Hazır
Gaziantep Büyükşehir geçmişi geleceğe taşıyor
Gaziantep'te orman yangını: Ekiplerin müdahalesi sürüyor
Tahmazoğlu: "Gençlerimizin her adımında yanlarındayız"
DEİK/Türkiye-Irak Yuvarlak Masa Toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi
Öztürkmen Ailesinin Acı Günü: Salih Öztürkmen Hayatını Kaybetti
Gaziantep'te orman yangını
NTO’da T.C. Sağlık Bakanlığı Onaylı İlk Yardım Eğitimi Tamamlandı
MHP Gaziantep'te Gönülleri Buluşturan Anlamlı Program: Engelleri Dayanışma Aşıyor