MemoNews yeni sayısı çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MemoNews yeni sayısı çıktı
Abone ol
Memohaber bünyesinde Genel Yayın yönetmeni Mehmet Taşçı’nın yönetiminde güçlü bir ekip tarafından hazırlanan MemoNews dergisinin yeni sayısı okurlarıyla buluştu.

Dijital Dergimizi Okumak İçin Tıklayınız:MEMONEWS

Siyasetten sanata, sağlıktan eğitime, iş dünyasından kültüre kadar Gaziantep'in birbirinden önemli isimlerinin bir araya geldiği yeni sayıda gündemin nabzını tutulurken, derginin konuklarının tecrübe ve bilgileri de okuyucular ile buluştu. Sektöründe öncü birçok ismin serüvenlerinin ve çalışmalarının anlatıldığı MemoNews'in yeni sayısı dolu dolu içeriklerle okuyucusu ile buluştu.

Büyük bir emek ve özverinin eseri olarak zengin içeriğiyle dikkat çeken Memo News yeni sayısıyla da uzun süre söz ettirecek. İnternet haberciliğinde Gaziantep ve bölge illerinin aranılan ve haberleri referans alınan haber sitesi memehaber.com da olduğu gibi dergimiz de günden güne, dikkatleri daha fazla üzerine üzerine çekmeye devam ediyor.

Memohaber bünyesinde Genel Yayın yönetmeni Mehmet Taşçı’nın yönetimindeki güçlü bir ekip tarafından hazırlanan MemoNews dergisinin yeni sayısı Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Mehmet Taşçı’nın konuğu olarak Gaziantep hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Sanayiden asayiş olaylarına, yatırımlardan yeni projelere, sağlıktan ulaşıma ve son olarak sosyal olaylardan spora kadar her soruyu içtenlikle ve samimiyetle cevap veren Vali Kemal Çeber, Gaziantep'e yeni yapılacak yatırımlar hakkında birtakım müjdeler de verdi.

Dergide Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in kentin geleceğine yön verecek ulaşım, altyapı, eğitim ve sağlık gibi alanlardaki projeleri yer alırken, komşu il Şanlurfa'nın Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar da il genelindeki sorunları ve bunlara yönelik çözüm önerilerini dile getirdi.

Derginin bu sayısında Gaziantep İl Emniyet Müdürü Celal Özcan’ın özel açıklamaları da yer alırken, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi, sanayi kenti Gaziantep’in anlatırken, 3 dönemdir İslahiye Ticaret Odası Başkanı olarak görev yapan Selahattin Türkmen de , depremin yaralarını sarmaya çalışan bu güzel ilçemizin sorunlarını, çözüm yollarını ve oda olarak yaptıkları çalışmaları dile getirdi. 

Sanayideki gelişmelerin de düzenli olarak okurlarıyla paylaşan derginin bu sayısında Gaziantep’in önemli lojistik firmalarından olan ve Kurtuluş Savaşı’nda dedeleri develerle cephane taşıyan Savaşçı ailesinin modern lojistik teknikleriyle büyüttükleri aile şirketiyle ilgili geniş bir şekilde yer alırken, Türkiye’nin 3 büyük doymuş polyester reçinesi üreticisinden biri olan ülkemizin bu alandaki ihtiyacının yüzde 30’unu tek başına karşılayacak hale gelen Safi Polyester’e de geniş yer verildi. Dergide, Avrupa’da da aranılan bir marka olan Gaziantep merkezli Petsa firması da yer buldu.

Eğitimle ilgili olarak Türkiye’nin pek çok ilinden daha fazla öğrenciyi barındıran ilçe olan Şahinbey’in İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyüp Güneş, yapılan çalışmaları anlatırken, sağlık alanında da farklı kurum ve kişilerin çalışmaları da dikkat çekecek formatta yer buldu. Derginin bu sayısında özellikle dezavantajlı bölgelerde büyük rağbet gören ve şifa kaynağı olan İnayet Topçuoğlu Hastanesi ile Gaziantep’te çok sevilen Dr. Yavuz Çapan, ile Anka ve Emek hastanelerinden hekimlerin çalışma ve tavsiyelerine de yer verildi. Derginin bu sayısında sağlık alanında yaptıkları başarılı çalışmalarla son dönemde adlarından söz ettirmeye başlayan ve Şehir Hastanesinde başta bel fıtığı olmak üzere hastalarına şifa dağıtan Gaziantep Şehir Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği sorumlusu Prof. Dr. Oğuz Cebesoy ile aynı hastanenin Yapısal Kalp Hastalıkları Polikliniği kurucusu ve Kardiyoloji Klinik Şefi Doç. Dr. Veysel Özgür Barış’ın önemli çalışmaları da dikkat çeken konular olarak yer buldu.

 

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 5
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
WePlay, Türkiye’nin yanında: TEMA Vakfı’na bağışla el ele yeşil bir gelecek için, yangın sonrası doğanın yeniden hayat bulmasına destek oluyorÖnceki Haber

WePlay, Türkiye’nin yanında: TEMA Vakfı’...

 Gazi Yarı Maratonu için kayıtlar 24 Temmuz’da açılıyorSonraki Haber

 Gazi Yarı Maratonu için kayıtlar 24 Tem...

Haber Yorumları

Yorum Yazın

Gaziantep'te okullar tatil! Valilikten yeni açıklama 
Gaziantep'te 4 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Yağış Kazayı Getirdi: Gaziantep’te Zincirleme Facia
Gaziantep'te eğitime fırtına engeli: Okullar tatil edildi 
Sağanak ve Dolu Hayatı Felç Etti: Gaziantep’te Bilanço Ağır
Gaziantep'te kriz komuta merkezi teyakkuzda
Fırtına arıcıları da vurdu! Arılar telef oldu 
Gaziantep böylesini görmedi: Fırtına minareyi devirdi 
Acı bilanço: Yağış ve fırtına Gaziantepi vurdu 
Valilik uyardı: Alleben taştı, evleri su bastı!
Gaziantep’te sağanak hayatı felç etti : 10 dakikası yetti 
Kar, Sağanak, Fırtına Geliyor! Gaziantep Dahil Çok Sayıda İl Alarmda
Gaziantep-Kilis Karayolunda kaza: Araçlar hurdaya döndü
Gaziantep'te yangın! Alevler geceyi aydınlattı!
Alacak Meselesi Kanlı Bitti: 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Gaziantep Ülkü Ocakları’nda Göreve Vefa ile Başlandı
Prof. Dr. Erol Murat Yıldız SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açtı
Gaziantep Büyükşehir’den bahar temizliği seferberliği
GSO Başkanı Adnan Ünverdi nisan ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi
Gaziantep'te 3 milyon TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi