KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar: GAÜN’de eğitim almak bir ayrıcalık

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar: GAÜN’de eğitim almak bir ayrıcalık
Abone ol
Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50’inci yıl dönümü dolayısıyla Gaziantep Üniversitesine (GAÜN) gelen KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve yanındaki heyet Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın’ı ziyaret etti. 

GAÜN Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile heyetinin yanı sıra Gaziantep Valisi Kemal Çeber de katıldı. 

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ziyaretle ilgi yaptığı açıklamada GAÜN’de eğitim almanın bir ayrıcalık olduğunun altını çizerek şunları söyledi: “Sanayisiyle ekonomisiyle gastronomisiyle üst düzeyde olan Gaziantep Üniversitesinde eğitim almak bir ayrıcalık. Tıp fakültesi olsun mühendislik fakültesi olsun, işletme ve çeşitli fakülteler olsun, Kıbrıs’tan gelecek olan kardeşlerime, gençlere Gaziantep Üniversitesini tavsiye ederim. İnşallah Türkiye’nin ikinci yüzyılında, Yeni Türkiye Yüzyılında Gaziantep Üniversitesinden mezun olacak gençlerimiz Türkiye Cumhuriyetine büyük hizmetler verecektir. Bu anlamda Gaziantep Üniversitesi, Gaziantep ilinde elbette en büyük sanayi bölgesinde, ihracata olan katkısıyla kendi kültürüyle ve gastronomisiyle ve farklı gelenekleriyle burada yaşamın daha da gelecekte refah dolu bir noktaya taşınması için Gaziantep Üniversitesinde bu enerjiyi görüyorum.” 

GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Gaziantep Valisi Kemal Çeber ile heyeti, GAÜN’de yürütülen faaliyetlerden bahsetti. 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SANKO Okulları öğrencileri bölge ikincisi olduÖnceki Haber

SANKO Okulları öğrencileri bölge ikincis...

Deprem bölgesi zirvesi desteklerle büyüyorSonraki Haber

Deprem bölgesi zirvesi desteklerle büyüy...

Haber Yorumları

  • Düşünge15-02-2024 07:09

    GAÜN şu ana kadar görmüş olduğu en sıkıntılı, en vasıfsız, en adabı muaşeretten uzak idarecisiyle idare ediliyor maalesef.

Yorum Yazın

Nisan Ayında Güneydoğu’dan 1.1 milyar Dolarlık İhracat
Gaziantep Bereketle Buluştu: Yağışlar Katlandı
Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi İşadamı-Siyasetçi Mehmet Pamuk kitap yazdı 
 Dolu yağışı Antep fıstığı bahçelerine zarar verdi
Mücadelemiz Sonuç Vermedi! Evimizde Mağlup Olduk!
Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti: 2 Kardeş Hayatını Kaybetti!
Gaziantep'te 2 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te yağış hayatı felç etti 
Gaziantepli futbolcu Beşiktaş kadrosunda
Prof. Dr. İrfan Koca: "Tetkik değil, hasta tedavi edilmelidir"
Başkan Tahmazoğlu Ankara Üniversitesi Öğrencileri ile Biraraya Geldi
GTB’de ortak akıl buluşması: 12 meslek komitesi aynı masada
Gaziantep'te yangın: Yaralılar hastaneye kaldırıldı 
GİBTÜ Ev Sahipliğinde INSCOL’26 Uluslararası Öğrenci Kongresi Başarıyla Tamamlandı
Basın İlan Kurumu ile Anadolu Üniversitesi arasında iş birliği protokolü
Gaziantep'te Kalıpçı ustası yüksekten düşüp öldü! Dengesini Kaybedip Yüksekten Düştü!
Gaziantep protokolünden 1 Mayıs mesajı
Nizip’te Fıstık Kent TOKİ’de Korkutan Kaza: Direksiyonu Kilitlenen Araç Şarampole Devrildi, 5 Yaralı
Nizipli Sporculardan Dünya Sahnesinde Çifte Altın Gururu
Pamuk; "1 Mayıs’ta “Maden İşçisinin Emeği Ödenmiyor, Adalet Yok Sayılıyor"