Kapalı kalp ameliyatı için Elazığ’dan Gaziantep’e gelen hasta, şifayı SANKO'da buldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kapalı kalp ameliyatı için Elazığ’dan Gaziantep’e gelen hasta, şifayı SANKO'da buldu
Abone ol
Elazığ’dan kapalı kalp ameliyatı için Gaziantep’e gelen Ethem Sunkar (56), şifayı SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde buldu.

 Çiftçilikle uğraşan 3 çocuk babası Sunkar, yaklaşık iki hafta önce   göğüs ağrısıyla Elazığ’da gittiği hastanede, anjiyo olması gerektiğini öğrendi.

Anjiyo sonucunda 3 ana damar ve yan dallarında darlık olduğu bilgisini alan Sunkar “Doktorlar, anjiyo sonucuma göre bypass olmam gerektiğini söyleyince, kapalı bypass ameliyatı için araştırma yaptım” dedi.

 Sunkar, kuzeninin babasını 15 yıl önce SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı’ndan Dr. Öğr. Üyesi Feragat Uygur’un ameliyat ettiğini ve sonuçtan çok memnun kaldıklarını öğrenince, bundan sonraki süreçle ilgili yaşadıklarını şöyle aktardı:

 “Kuzenim durumumu Dr. Öğr. Üyesi Feragat Uygur’la paylaşınca, anjiyo sonuçlarımı gören doktorum, ameliyatı kapalı yöntemle yapabileceği bilgisini verdi. Hastaneye gelerek gerekli hazırlıklara başladık.

 Çok başarılı geçen ameliyatta beş damarıma kapalı yöntemle bypass yapılmış. Yeniden doğmuş gibiyim. Feragat Hocama sanki göğsüme çekiçle vurulmuş gibi ağrı ile gelmiştim ancak şimdi ameliyatın üzerinden çok kısa bir süre geçmesine rağmen, işimin başına geçebilecek kadar iyileşmiş ve zinde hissediyorum.”  

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin doktoru ve tüm personeline minnettar olduğuna vurgu yapan Sunkar, “Her şey çok güzel. Emeği geçen herkese, özellikle doktorum Feragat Hocama çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

TERCİH EDİLMENİN GURURUNU YAŞIYORUZ

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Feragat Uygur ise SANKO Üniversitesi Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Bölümü’nde yapılan başarılı ameliyatlarla bölgede tercih edilmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Dr. Öğr. Üyesi Uygur, “Elazığ’dan gelen hastamız 5 damarına kapalı yöntemle bypass ameliyatı yapılıp, sağlıklı olarak uğurlanmıştır. Hastanemiz gerek tıbbi personeli gerekse teknolojik ve fiziki altyapısıyla 28 yıldır bölge insanımıza hizmet veriyor. Hastalarımızın güveni en büyük gurur kaynağımızdır” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erdem Koleji’nden YKS başarısıÖnceki Haber

Erdem Koleji’nden YKS başarısı

CHP’li Melih Meriç, Ajet Skandalını TBMM Gündemine TaşıdıSonraki Haber

CHP’li Melih Meriç, Ajet Skandalını TBMM...

Yorum Yazın

Gaziantep'te 2 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Şahin: "Berat, gönüllerin arındığı, umudun yeniden yeşerdiği bir gece"
Şahinbey Ampute'den 4-0'lık galibiyet
Gaziantep'te felakete ramak kaldı! İstinat duvarı çöktü!
Başkan Tahmazoğlu'ndan Berat Kandili mesajı
Eklem sağlığında 'Kitosan' dönemi: Kıkırdak onarımına doğal destek
Gaziantep’te yoğun sis etkisini sürdürüyor
Silahlı yağma ve uyuşturucu ticaretinden 13 yıl cezayla aranan şahıs yakalandı
Gölbucks Konak, Gaziantep turizmine yeni bir renk kattı
Gaziantep'te seyir halindeki araç alev alev yandı
Deprem yıktı, devlet ayağa kaldırdı
Başkentten Elimiz Boş Dönüyoruz!
Gaziantep'te market çalışanlarına saldırdı 
Şiddetli Yağmur Kazaya Neden Oldu: Hurdaya Dönen Araçtan Burnu Bile Kanamadan Çıktı
Otobüs kazası: 8 ölü, 26 yaralı
Gaziantep’te trafik canavarı dur durak bilmiyor: 6 ölü 34 yaralı
Gaziantep'te faciayı kıl payı atlattılar 
Tarla Yolunda Bırakıldı, İnceleme Başlatıldı
Gaziantep’te Sahte Parayla Hayvan Aldılar, Jandarma Yakaladı
Gaziantep’te Görüş Mesafesi Düştü: Valilikten Uyarı Geldi