İyi Parti Gaziantep 4. Olağan kongresi yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İyi Parti Gaziantep 4. Olağan kongresi yapıldı
Abone ol
İyi Parti Gaziantep il kongresine delegeler,partililer ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler.Katılımın çok yoğun olduğu kongre adeta şölene dönüştü.

İyi Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürbanın katılımı ile gerçekleştirilen iyi parti 4. Olagan kongresi partililerin ve delegelerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.Kongre adeta bir şölene dönüştü.Salon dolup taştı.İyi partinin kuruluşundan bu yana en yoğun katılımın olduğu ve coskunun yaşandığı kongre oldu.

600 delegenin oy kullandığı kongreye tek liste ile gidildi.Mevcut il Başkanı Şerif Başkülekçi kongrede güven tazeledi.
Kongrede Divan Başkanlığını Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban yaparken Divan Başkan Yardımcılığını ise Av.Yaşar Sağlam yaptı.
Kongre de delegelere ve partililere hitaben bir konuşma yapan il Başkanı Şerif Başkülekçi konuşmasında demokrasi insan hakları adalet ve cumhuriyete vurgu yaptı.Başkan Başkülekçi yaptığı konuşmada delegelere ve partililere gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.

İyi parti Gaziamtep il Başkanı Şerif Başkülekçi “18 ay önce yola çıktık zor bir görevdi herkesin görevden kaçtığı bir dönemde görev aldık.Ama yılmadık usanmadık diz çökmedik biat etmedik bazıları kaçtılar bazıları mücadeleyi yarı yolda bıraktılar bizi dağıtmaya parçalamaya çalıştılar başaramadılar.Kimi sustu kimi kaçtı kimi korktu ama biz dava adamı olarak davamıza sahip çıktık.Bu davanın neferi olmaya da devam edeceğiz”dedi 
Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürbanda yapmış olduğu konuşmada son günlerde basında yer alan dokunulmazlığı kaldırılacak milletvekilleri arasında gösterildiğini bunun doğru olmadığını söyledi.Gürban Ülke bitmiş ekonomi can çekişiyor bu iktidar bu ekonomiyi düzeltemez iyi parti kadroları iktidara gelince tüm ekonomik sorunlar aşılacaktır” dedi.

İyi parti kongresi ile yeni oluşan yönetim göz doldurdu delegelerden ve partililerden tam puan aldı.İl yönetiminde her meslek grubundan her bölgeden ve her yaş grubundan yönetim kurulu üyelerinin yer almasına partililer tam puan verdi.
İyi parti 4.Gaziantep il kongresi şölen havasında geçti.Kongre de salon doldu taştı.Bu kalabalık ve heyecan Gaziantepte iyi parti harekete geçiyor olarak yorumlara neden oldu.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarında 10 şahıs tutuklandıÖnceki Haber

Gaziantep'te uyuşturucu ve kaçakçılık op...

Sermet Atay Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uçağındaSonraki Haber

Sermet Atay Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uça...

Yorum Yazın

Gaziantep'te "olmaz" dedirten olay: Yaşlı kadını ecelle cebelleşiyor 
AVM üstünde şoke eden olay!
Şehitkamil’de Çocuk Şenliği başlıyor
Gaziantep'te 31 Temmuz'da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep’te akıl almaz olay: Tramvayın önüne atladı
Gaziantep’te yangın: 2 kişi yaralandı 
Gaziantep’te trafik kazaları: Yunus Polisi yaralandı
GASİD’den Mesleki Eğitime Güçlü Destek
GTO’nun Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Genişletilmiş Olarak Yapıldı
Gaziantep–Nizip Karayolu Uluyatır Kavşağı'nda Kaza: 4 Kişi Yaralandı
Gaziantep'te orman yangını: Müdahale sürüyor 
Antep Fıstığı Lisanslı Depo Yeni Hasat Sezonuna Hazır
Gaziantep Büyükşehir geçmişi geleceğe taşıyor
Gaziantep'te orman yangını: Ekiplerin müdahalesi sürüyor
Tahmazoğlu: "Gençlerimizin her adımında yanlarındayız"
DEİK/Türkiye-Irak Yuvarlak Masa Toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi
Öztürkmen Ailesinin Acı Günü: Salih Öztürkmen Hayatını Kaybetti
Gaziantep'te orman yangını
NTO’da T.C. Sağlık Bakanlığı Onaylı İlk Yardım Eğitimi Tamamlandı
MHP Gaziantep'te Gönülleri Buluşturan Anlamlı Program: Engelleri Dayanışma Aşıyor