İşte GTO'daki yeni görev dağılımı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İşte GTO'daki yeni görev dağılımı
Abone ol
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Meclisi’nin 23 Aralık’ta yaptığı seçimlerde Şevket Beyhan Hıdıroğlu başkanlığında seçilen yeni yönetim kurulunda görev dağılımı belirlendi.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO)  Meclisi’nin 23 Aralık’ta yaptığı seçimlerde Şevket Beyhan Hıdıroğlu başkanlığında seçilen yeni yönetim kurulunda görev dağılımı belirlendi.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Beyhan Hıdıroğlu başkanlığında gerçekleştirilen yeni yönetim kurulunun ilk toplantısında, yönetim kurulu başkan yardımcıları ve sayman üye belirlendi.

GTO Başkan yardımcıları Fatih Mehmet Güllüoğlu ve Sadık Koçak olurken, sayman üyeliğe de Mustafa Sami Akay getirildi. GTO yönetim kurulu üyeleri ise İbrahim Halil Zengin, Hüseyin Hüsnü Özgüler, Ömer Faruk Melekoğlu, Kamil Tosun, Murat Karakaş, Mehmet Bülent Evyapan ve Mustafa Zor’dan oluştu.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Şevket Hıdıroğlu, yaptığı açıklamada, birlik ve beraberliğe en üst seviyede önem verdiklerini ve bu birlikteliğin şehre çok şey kazandıracağına inandıklarını belirtti.

Köklü bir geçmişe sahip olan Oda’nın bugüne kadar birbirinden önemli çalışmalara imza attığını hatırlatan Hıdıroğlu, hedeflerinin yapılan çalışmaları daha da ileriye taşımak olduğunu, bunu başarmak  için de tüm üyelerle birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını ifade etti. Ortak akla ve istişare kültürüne önem verdiklerini vurgulayan Hıdıroğlu, şehrin ve ülkenin geleceğine katkı sağlamak için çalışacaklarını kaydetti.

Hıdıroğlu, Oda’nın seçim sürecinde Geçici Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Settar Konukoğlu ile yönetim kurulu üyeleri Taner Özdurak, Enver Koçak, Kürşat Göncü, Ahmet Eviz’e teşekkür etti.

Ayrıca tüm oda çalışmalarında büyük fedakârlıklar göstererek çalışan GTO Genel Sekreteri Halil Göçer’e Odaya sağladığı katkılar dolayısıyla teşekkür eden Hıdıroğlu, “Göçer’e, GTO çatısı altında bugüne kadar hayata geçirilen projelere ve tüm Türkiye'ye örnek olan çalışmalara sağlamış olduğu katkılar dolayısıyla teşekkür ediyorum. Odanın bugüne gelmesinde verdiği emekler unutulamaz. 34 yılını Gaziantep Ticaret Odasına veren eski genel sekreterimiz İbrahim Halil Göçer’e bundan sonraki iş ve sosyal hayatında başarılar diliyorum” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantepspor kafilesi maç dönüşü kaza geçirdi...Önceki Haber

Gaziantepspor kafilesi maç dönüşü kaza g...

Buray, yılbaşı gecesi üç ayrı yerde sahne alacakSonraki Haber

Buray, yılbaşı gecesi üç ayrı yerde sahn...

Yorum Yazın

Alacak Meselesi Kanlı Bitti: 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Gaziantep Ülkü Ocakları’nda Göreve Vefa ile Başlandı
Prof. Dr. Erol Murat Yıldız SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açtı
Gaziantep Büyükşehir’den bahar temizliği seferberliği
GSO Başkanı Adnan Ünverdi nisan ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi
Gaziantep'te 3 milyon TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi
Gaziantep'te 3 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantepliler Dikkat! Meteoroloji uyardı! Sağanak Geliyor!
Nisan Ayında Güneydoğu’dan 1.1 milyar Dolarlık İhracat
Gaziantep Bereketle Buluştu: Yağışlar Katlandı
Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi İşadamı-Siyasetçi Mehmet Pamuk kitap yazdı 
 Dolu yağışı Antep fıstığı bahçelerine zarar verdi
Mücadelemiz Sonuç Vermedi! Evimizde Mağlup Olduk!
Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti: 2 Kardeş Hayatını Kaybetti!
Gaziantep'te 2 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te yağış hayatı felç etti 
Gaziantepli futbolcu Beşiktaş kadrosunda
Prof. Dr. İrfan Koca: "Tetkik değil, hasta tedavi edilmelidir"
Başkan Tahmazoğlu Ankara Üniversitesi Öğrencileri ile Biraraya Geldi
GTB’de ortak akıl buluşması: 12 meslek komitesi aynı masada