İŞÇİ KAMYONU DEVRİLDİ!..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İŞÇİ KAMYONU DEVRİLDİ!..
Abone ol
Manisa Gölmarmara'da Temmuz ayı başında yaşanan kazanın ardından bugün bir işçi kamyoneti daha devrildi... Hatay'daki kazada 1'i bebek 3 kişi öldü, 13 kişi yaralandı. Kazadan sonra can pazarı yaşandı.

Manisa Gölmarmara'da Temmuz ayı başında yaşanan kazanın ardından bugün bir işçi kamyoneti daha devrildi... Hatay'daki kazada 1'i bebek 3 kişi öldü, 13 kişi yaralandı. Kazadan sonra can pazarı yaşandı.
Hatay'ın Reyhanlı İlçesi’nde, tarlalarda çalıştıktan sonra memleketleri Şanlıurfa’ya dönen tarım işçilerini taşıyan kamyonet, Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu’nda lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, Halil ve Hüsniye Alınmış çifti ile 1 yaşındaki bebek öldü, çoğu çocuk 13 kişi de yaralandı. 
Kaza, bugün öğle saatlerinde Gaziantep-Şanlıurfa otoyolunun 35’inci kilometresinde meydana geldi. Hatay’ın Reyhanlı İlçesi’nde, tarım işçsi, birbirine akraba olan ’Alınmış’ ve ’Gündoğdu’ soyisimli 15 kişi, Mehmet Sabah yönetimindeki 33 BRC 22 plakalı kamyonet ile memleketleri Şanlıurfa’nın Hilvan İlçesi’ne gitmek üzere yola çıktı. Çoğunluğu eşyalarıyla birlikte kasasında yolculuk yaparak memleketlerine dönen tarım işçilerini taşıyan kamyonetin, Nizip ilçesi yakınlarında arka lastikleri patladı. Lastiklerin patlamasıyla sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği kamyonet takla atarak devrildi. 
 
CAN PAZARI  
 
Takla atarak devrilen kamyonetin ön bölümündeki Halil Alınmış ile eşi Hüsniye Alınmış kaza yerinde ölürken kasa bölümünde bulunan yakınları ise eşyalar ile birlikte etrafa savruldu.
Yoldan geçen sürücüler yaralılar için telefonla sağlık ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ekipler, ilk müdahalesini yaptığı 13 yaralıyı ambulanslarla Nizip ve Gaziantep’teki hastanelere götürdü. Nizip Devlet Hastanesi’ne götürülen yaralılardan 1 yaşındaki Esma Alınmış isimli bebek, doktorların müdahalesine karşın kurtarılamadı. Nizip’e götürülen ve acil serviste ilk müdahalesi yapılan yaralılardan durumu ağır olanlar ise Gaziantep’e sevk edildi. Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü Mehmet Sabah, Fatma Gündoğdu (47), Ali Gündoğdu (32), Hikmet Alınmış (20), Bayram Alınmış (18), Aydın Alınmış (16), Fidan Alınmış (15), Zehra Alınmış (14), Rıdvan Alınmış (9), Gülşah Alınmış (3), Kübra Alınmış (2) ve ismi öğrenilemeyen 2 yaralının hastanelerde tedavilerine devam ediliyor. 
Kazada ölen Halil ve Hüsniye Alınmış çiftinin cesetleri olay yerinde yapılan inceleme sonrası otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Kaza nedeniyle ulaşıma kapanan karayolu ise etrafa savrulan eşyaların toplanması ve kamyonetin çekiciyle bölgeden kaldırılması ardından trafiğe açıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
REKTÖR YILMAZ’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJIÖnceki Haber

REKTÖR YILMAZ’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

IŞİD, Türkiye'yi tehdit etti!..Sonraki Haber

IŞİD, Türkiye'yi tehdit etti!..

Yorum Yazın

Sağanak TAG Otoyolunu da vurdu: zincirleme kaza 1’i ağır 5 yaralı
Gaziantep'te okullar tatil! Valilikten yeni açıklama 
Gaziantep'te 4 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Yağış Kazayı Getirdi: Gaziantep’te Zincirleme Facia
Gaziantep'te eğitime fırtına engeli: Okullar tatil edildi 
Sağanak ve Dolu Hayatı Felç Etti: Gaziantep’te Bilanço Ağır
Gaziantep'te kriz komuta merkezi teyakkuzda
Fırtına arıcıları da vurdu! Arılar telef oldu 
Gaziantep böylesini görmedi: Fırtına minareyi devirdi 
Acı bilanço: Yağış ve fırtına Gaziantepi vurdu 
Valilik uyardı: Alleben taştı, evleri su bastı!
Gaziantep’te sağanak hayatı felç etti : 10 dakikası yetti 
Kar, Sağanak, Fırtına Geliyor! Gaziantep Dahil Çok Sayıda İl Alarmda
Gaziantep-Kilis Karayolunda kaza: Araçlar hurdaya döndü
Gaziantep'te yangın! Alevler geceyi aydınlattı!
Alacak Meselesi Kanlı Bitti: 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Gaziantep Ülkü Ocakları’nda Göreve Vefa ile Başlandı
Prof. Dr. Erol Murat Yıldız SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açtı
Gaziantep Büyükşehir’den bahar temizliği seferberliği
GSO Başkanı Adnan Ünverdi nisan ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi