İrem Zehra ile Metin evlendi...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İrem Zehra ile Metin evlendi...
Abone ol
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Latif Karadağ’ın kızı İrem Zehra ile Bilgiç Ailesi’nin oğlu Metin Bilgiç dillere destan bir nikah töreni ile hayatlarını birleştirdi.

 Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen nikahı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu kıyarken genç çift, evlilik cüzdanlarını Vali Davut Gül’ün elinden aldı. Gaziantep’in sevilen bürokratlarından Latif Karadağ’ın kızı İrem Zehra ile Bilgiç Ailesi’nin oğlu Metin’in nikah şahitliğini Gaziantep’in üst düzey bürokratları, siyasetçileri ve iş adamlarından oluşan 30 kişi yaparken nikah törenine Karadağ ve Bilgiç Ailelerinin çok sayıda seveni ve yakını da katıldı.

DAVETLİLERİ KAPIDA KARŞILADILAR

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ’ın kızı Doktor İrem Zehra, kendisi gibi doktor olan Metin Bilgiç ile evlendi. Latif Karadağ-Ayşegül Karadağ çiftinin kızı İrem Zehra ile Sivaslı çift Seyhan Bilgiç-Abdülgani bilgiç çiftinin doktor oğlu Metin Bilgiç Şehitkamil Kültür ve Kongre Mekrezi’nde gerçekleştirilen nikah töreni ile evlendi. Genç çiftin nikah töreninde Karadağ ve Bilgiç aileleri nikah törenine katılan davetlileri kapıda karşılarken genç çiftin mutlulukları ise gözlerinden okunuyordu.

30 ŞAHİTLİ NİKAH

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde Göğüs Hastalıkları Doktoru olan İrem Zehra Karadağ ile aynı hastanede kendisi gibi Doktor olan Metin Bilgiç’in nikah şahitliğini Gaziantep Valisi Davut Gül, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Gaziantep’in ilçelerinin kaymakamları, Gaziantep’in oda ve STK temsilcileri ve iş ve siyaset dünyasından oluşan 30 kişilik bir ekip yaptı. Genç çiftin evlilik cüzdanını Vali Davut Gül verirken nikah törenine şehir dışındaki programından dolayı katılamayan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin gönderdiği mesaj ile Karadağ ve bilgiç aileleri ile genç çifti tebrik etti.

SEVİLEN BÜROKRAT KARADAĞ’IN KIZINA GÖRKEMLİ NİKAH

Gaziantep’in sevilen bürokratlarından olan ve özellikle Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevi süresince yaptığı çalışmalarla tüm kesimlerin takdirini toplayan Latif Karadağ’ı bu mutlu günlerinde sevenleri ve yakınları yalnız bırakmadı. Biz de www.memohaber.com olarak Karadağ ve Bilgiç Ailelerini tebrik ediyor, genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Doç. Dr. Yücel Yüksel, SANKO'da hasta kabulüne başladıÖnceki Haber

Doç. Dr. Yücel Yüksel, SANKO'da hasta ka...

İskeleden düşen 2 işçi öldü 2 işçi ise ağır yaralandıSonraki Haber

İskeleden düşen 2 işçi öldü 2 işçi ise a...

Yorum Yazın

Gaziantep'te öğrenci servisine tren çarptı: 13 öğrenci hafif yaralandı
Milletvekili Bakbak TBMM'de Sel ve Fırtınayı Değerlendirdi: "Devletimiz Milletinin Yanındadır"
Gaziantep'te baraka metrelerce aşağıya düştü: 2 kişi ağır yaralandı
Nizip Sınırları Aştı, İllere Meydan Okudu: 4 Ayda 141 Milyon Dolarlık Dev İhracat!
Yıldırım: Reel sektöre destek zamanı
GAÜN’de Tiroid Kanserine Ekip Yaklaşımı
El Hijyeni Hayat Kurtarır: Nizip Devlet Hastanesi’nde Farkındalık Etkinliği
Başkan Yılmaz’dan Fırtına Mağdurlarına 20 Bin TL’lik Destek Müjdesi
Akdeniz’e Ökkeş İşçi İmzası
Gaziantep Valiliği Hasar Başvuru Takvimini Duyurdu
Minifood lezzet tutkunlarını buluşturuyor
Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu: Zehir taciri tutuklandı
Gaziantep’te 2 Kişinin Öldürüldüğü Dava Yeniden Görülüyor
Süper hücre fırtınasının vurduğu Gaziantep'te bina otoparkları çamurla doldu
Fırtınanın yıktığı balkon duvarları arabayı hurda yığınına çevirdi
Gaziantep'e Süper Hücre Desteği 
Süper Hücre elektrik şebekesini vurdu: 127 direk yıkıldı
Şahinbey Belediyesi geleneksel kan bağışı protokolünü imzaladı
GTO Üyeleri Japonya’da İnşaat Sektörünün Yeniliklerini İnceledi
SANKO Okulları TÜBİTAK Finallerinde Türkiye Birinciliği Kazandı