HKÜ’de GİKAD Üyelerine Yönelik "Eğiticinin Eğitimi" programı gerçekleştirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HKÜ’de GİKAD Üyelerine Yönelik "Eğiticinin Eğitimi" programı gerçekleştirildi
Abone ol
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Kadın ve Aile Uygulama ve Araştırma Merkezi (KADMER) iş birliğiyle İletişim Fakültesi bünyesindeki İpekyolu Gaziantep "Dijital Tasarım ve Uygulama" Sosyal Girişimcilik Merkezi (HKÜ Design) Projesi kapsamında Girişimci Kadınları Destekleme Derneği (GİKAD) üyelerine yönelik olarak girişimcilik ekosistemine bir köprü oluşturmak amacıyla düzenlenen "Eğiticinin Eğitimi" programı gerçekleştirildi.

HKÜ Cine Amfi’de düzenlenen programa; HKÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Gül Rengin Küçükerdoğan, HKÜ Kadın ve Aile Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KADMER) Müdürü Doç. Dr. Zeynep Özgüner, GİKAD Başkanı Ufuk Ekinci, GİKAD üyeleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Kadın girişimciliğini destekleyen bu iş birliğinin önemine vurgu yapan ve açılış konuşmasında konuşan HKÜ Rektör V. Prof. Dr. Gül Rengin Küçükerdoğan, "Bugün başlattığımız bu eğitim programı, aslında uzun soluklu bir sürecin ilk adımı. Programımız hem hibrit hem de yüz yüze olarak devam edecek ve GİKAD’ın tüm üyelerine yayılacak. Hasan Kalyoncu Üniversitesi olarak, kadınların girişimcilik yolculuğunda her zaman yanlarında olmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. KADMER’in ve HKÜ Design ekibinin bu anlamlı çalışmasına katkı sunan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Kadın dayanışmasının gücüne dikkat çeken GİKAD Başkanı Ufuk Ekinci, "Bu projede hepimiz ortak bir hedefle yola çıktık: bir kadının, bir çocuğun hayatına dokunabilmek. Her birimiz, kendi işlerimizi bir kenara bırakarak, ‘Nasıl daha fazla fayda sağlayabiliriz?’ sorusuna yanıt aradık. Zorlu ama bir o kadar da keyifli bir süreçti. Bugün burada olmaktan, bu dayanışmanın bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Tüm paydaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum" diye konuştu.
GİKAD üyelerine yönelik olarak düzenlenen eğitim programı, sosyal girişimcilik alanında etki isteyen eğitmenler için bilgi paylaşımını, iş birliğini ve ekosistem içi dayanışmayı güçlendirmeyi hedefleyerek hem yüz yüze hem çevrimiçi oturumlarla gerçekleştirildi. Program, sosyal girişimcilik, dijital pazarlama, stil ve imaj gibi konularda yeni bakış açıları kazandırarak; katılımcıların, girişimcilik alanında etkin mentörlük becerilerini geliştirmelerine ve sosyal girişimcilik ekosisteminde daha güçlü bir etki ağı oluşturmalarına katkı sağladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Prof. Dr. Meydanlı, Türk Jinekolojik Onkoloji Derneği Genel sekreteri seçildiÖnceki Haber

Prof. Dr. Meydanlı, Türk Jinekolojik Onk...

Güneydoğu’dan 9 ayda 2,6 milyar dolarlık hububat ihracatı  Sonraki Haber

Güneydoğu’dan 9 ayda 2,6 milyar dolarlık...

Yorum Yazın

Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü
Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
Gaziantep'te araba küle döndü
Gaziantep’te yangın faciası: Seyirci kalan mahalle
Gaziantep’te fabrika yangını: 2 kişi yaralandı
Aman Dikkat: Aç kalan tilki Gaziantep sokaklarında
Gaziantep’te Namus Cinayeti Davasında Karar: Baba ve Oğula Hapis
Feci Kazanın Ardından Otoyolda Trafik Normalleşiyor
Gaziantep’te Ramazan Öncesi Gıda Fiyatlarına Yakın Takip
Gaziantep’te Vicdanları Yaralayan Darp Olayı: Sanıklar İçin 15 Yıla Kadar Ceza
Gaziantep'te soba faciası: Bir aile hastanelik oldu 
Gaziantep'te sis faciası: Otoban kana bulandı 
Gaziantep’te Örnek Davranış: Kalp Masajıyla Hayata Tutundu
Gaziantep’te uyuşturucu operasyonunda 11 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Yoğun Sis Gaziantep’i Sardı, Trafikte Aksamalar Yaşandı
Gaziantep otobanında zincirleme kaza: 2 ölü, 11 yaralı
Gaziantep’te para alan yandı! Artık talep edilemez!