GTO, Gaziantep’in gururu Türkiye birincilerini ağırladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GTO, Gaziantep’in gururu Türkiye birincilerini ağırladı
Abone ol
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Liselere Geçiş Sınavında (LGS) tüm soruları doğru yanıtlayarak tam puan alan ve Türkiye Birinciliğini paylaşan öğrencileri ağırladı.

Gaziantep İl Millî Eğitim Müdürü Erdal Kılınç, İl Müdür Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, okul müdürleri ve birincilik başarısı gösteren öğrencilerin ailelerin ağırlandığı toplantıda konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, “Hepinizle gurur duyuyoruz.” dedi.

Gaziantep’ten 23 öğrencinin Türkiye birincisi olduğunu ve şehir adına büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Yıldırım, “Gazi şehrimiz için hepiniz övünç kaynağısınız. Azminiz, çalışkanlığınız ve umut dolu bakışlarınız bizlere ilham veriyor. Sizler için daha fazla çalışmak, daha fazla üretmek için motivasyon kaynağı oluyorsunuz. Daha refah bir ortamda eğitim görebilmeniz ve yaşayabilmeniz için Gaziantep Ticaret Odası olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız.” ifadelerini kullandı.

GTO tarafından öğrencilere verilen hediyeler arasında yer alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk eserini mutlaka okumaları gerektiğini vurgulayan Başkan Yıldırım, şöyle devam etti:

“Sizlerden özel bir ricam var. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk eserini mutlaka okuyun. Ve unutmayın ki her birinizin, her birimizin bu ülkeye karşı sorumlulukları var. Bu vatana borçluyuz. Akıldan ve bilimden asla vazgeçmeyin. Aklınızı asla kiraya vermeyin. Sizin aklınız her şeye fazlasıyla yeterli. Bu ülkenin geleceğinde söz sahibi olacak kapasitede gençlersiniz. Ve elde ettiğiniz başarıyla da Gazi şehrimizin adını tüm Türkiye’ye duyurdunuz. Allah hepinizin yolunu açık etsin. Başarılarınız daim olsun.”

Başkan Yıldırım’ın ardından konuşan Gaziantep İl Millî Eğitim Müdürü Erdal Kılınç ise “Gaziantep Ticaret Odası her zaman eğitimin, eğitimcinin yanında oldu. Şehrin eğitim hayatına çok önemli katkılar sağladı. Bugün de bizleri ve öğrencilerimizi ağırlayarak mutluluğumuza ortak oldu. Gaziantep Ticaret Odası ailesine şehrimize sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dülük’te kazı çalışmaları başlıyorÖnceki Haber

Dülük’te kazı çalışmaları başlıyor

 Fıstık hırsızlığına karşı jandarmadan sıkı denetimSonraki Haber

 Fıstık hırsızlığına karşı jandarmadan s...

Yorum Yazın

Gaziantep'te okullar tatil! Valilikten yeni açıklama 
Gaziantep'te 4 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Yağış Kazayı Getirdi: Gaziantep’te Zincirleme Facia
Gaziantep'te eğitime fırtına engeli: Okullar tatil edildi 
Sağanak ve Dolu Hayatı Felç Etti: Gaziantep’te Bilanço Ağır
Gaziantep'te kriz komuta merkezi teyakkuzda
Fırtına arıcıları da vurdu! Arılar telef oldu 
Gaziantep böylesini görmedi: Fırtına minareyi devirdi 
Acı bilanço: Yağış ve fırtına Gaziantepi vurdu 
Valilik uyardı: Alleben taştı, evleri su bastı!
Gaziantep’te sağanak hayatı felç etti : 10 dakikası yetti 
Kar, Sağanak, Fırtına Geliyor! Gaziantep Dahil Çok Sayıda İl Alarmda
Gaziantep-Kilis Karayolunda kaza: Araçlar hurdaya döndü
Gaziantep'te yangın! Alevler geceyi aydınlattı!
Alacak Meselesi Kanlı Bitti: 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Gaziantep Ülkü Ocakları’nda Göreve Vefa ile Başlandı
Prof. Dr. Erol Murat Yıldız SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açtı
Gaziantep Büyükşehir’den bahar temizliği seferberliği
GSO Başkanı Adnan Ünverdi nisan ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi
Gaziantep'te 3 milyon TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi